اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست HK32F030M Reference Manual

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست HK32F030M Reference Manual

با سلام و خسته نباشید و روز بخیر خدمت دوستان،
    در خواست فایل PDF رفرنس منوال میکروکنترلر های خانواده HK32F030M رو دارم ، متاسفانه سایت انگلیسی شرکت سازنده ( لینک زیر ) خطای ۴۰۴ میده :
    Shenzhen Hangshun Chip Technology R&D Co., Ltd. was established in Shenzhen in 2013, with branches and offices in Chengdu and Shanghai.

اگر کسی از دوستان فایل مد نظر رو داره ، لطف کنه اینجا بذاره.
    دقت کنید منظورم دقیقا رفرنس منوال هست و نه دیتاشیت.

یکبار شانسی سایت سازنده باز شد ، ظاهرا این میکروکنترلر فقط رفرنس منوال چینی داره که نمیشه چیز زیادی ازش فهمید.
    یک بنده خدایی زحمت کشیده رفرنس منوال رو با استفاده از مترجم گوگل به انگلیسی ترجمه کرده و داخل گیت هاب گذاشته ، تنها مشکلش اینه که اعداد و حروف داخل جدول ها بهم ریختن، ولی به هر حال کار راه اندازه.
    لینک :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      با سلام و خسته نباشید و روز بخیر خدمت دوستان،
      در خواست فایل PDF رفرنس منوال میکروکنترلر های خانواده HK32F030M رو دارم ، متاسفانه سایت انگلیسی شرکت سازنده ( لینک زیر ) خطای ۴۰۴ میده :
      Shenzhen Hangshun Chip Technology R&D Co., Ltd. was established in Shenzhen in 2013, with branches and offices in Chengdu and Shanghai.

اگر کسی از دوستان فایل مد نظر رو داره ، لطف کنه اینجا بذاره.
      دقت کنید منظورم دقیقا رفرنس منوال هست و نه دیتاشیت.
      با سلام و احترام

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
        با سلام و تشکر از لطفتون ،
        ولی اینی که فرستادید دیتاشیت هست که فقط آدرس کلی رجیستر ها و مشخصات فنی میکروکنترلر در اون بیان شده ،
        چیزی که لازم داشتم رفرنس منوال میکروکنترلر های خانواده HK32F030M بود که در اون در مورد آفست آدرس رجیستر ها و عملکرد های اون توضیح داده شده باشه ، مثل RM0008 و RM0016 و RM0360 برای میکروکنترلر های STM از شرکت ST ، که همونطور هم که در بالا گفتم نسخه رسمی خود شرکت HK، تنها به زبان چینی در دسترس بود و در نهایت مجبور شدم از نسخه ترجمه شده استفاده کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X