اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جدی با stm32f412ret

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل جدی با stm32f412ret

سلام من چندروزه دارم تلاش میکنم تا با این میکرو برنامه اجرا کنم اما نمیشه
    مشکلات:
    - میکرو توسط stm32cubeide پروگرام نمیشه و اررور Error: failed to erase memory رو میده ولی با stlink utility پروگرام میشه
    - میکرو با برق باطری به پروگرامر وصل نمیشه (از رگولاتور 5 ولت lm2576 و بعد از اون از رگولاتور 3.3 ht7533 استفاده کردم) ولی با برق خود پروگرامر میکرو پروگرام میشه
    - برنامه ای که نوشتم و روی میکرو هست به صورت رندوم اجرا میشه یعنی یه بار اجرا میشه یه بار نه (مطمئنم مشکل از برنامه نیست)

پایه های swclk و swdio رو مستقیم به پروگرامر وصل کردم و پایه ی boot0 رو هم به منفی زدم و پایه ی vcap رو هم با خازن 4.7uf به زمین وصل کردم و پایه های vdda و vssa رو هم به vdd و vss میکرو وصل کردم
    سه تا میکرو دارم از همین مدل هرسه تاشون مشکلات بالا رو دارند
    پروگرامر هم stlink v2 هستش
    ممنون میشم کمک کنید.
    جدیدترین ویرایش توسط sbm83; ۲۲:۴۳ ۱۴۰۳/۱۲/۰۲.

نوشته اصلی توسط sbm83 نمایش پست ها
    سلام من چندروزه دارم تلاش میکنم تا با این میکرو برنامه اجرا کنم اما نمیشه
    مشکلات:
    - میکرو توسط stm32cubeide پروگرام نمیشه و اررور Error: failed to erase memory رو میده ولی با stlink utility پروگرام میشه
    - میکرو با برق باطری به پروگرامر وصل نمیشه (از رگولاتور 5 ولت lm2576 و بعد از اون از رگولاتور 3.3 ht7533 استفاده کردم) ولی با برق خود پروگرامر میکرو پروگرام میشه
    - برنامه ای که نوشتم و روی میکرو هست به صورت رندوم اجرا میشه یعنی یه بار اجرا میشه یه بار نه (مطمئنم مشکل از برنامه نیست)

پایه های swclk و swdio رو مستقیم به پروگرامر وصل کردم و پایه ی boot0 رو هم به منفی زدم و پایه ی vcap رو هم با خازن 4.7uf به زمین وصل کردم و پایه های vdda و vssa رو هم به vdd و vss میکرو وصل کردم
    سه تا میکرو دارم از همین مدل هرسه تاشون مشکلات بالا رو دارند
    پروگرامر هم stlink v2 هستش
    ممنون میشم کمک کنید.
    سلام
    شماتیک طرحتون رو بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
      شماتیک طرحتون رو بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
      با سلام،
      چند روز قبل سوالی از طریق Visitor Message از بنده پرسیده بودید که بخاطر مشکل فنی انجمن نشد پاسخ بدم ، الان پاسخ رو دیدید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X