اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعاتی در مورد arm وتفاوت با میکرو کنترلر های دیگر

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعاتی در مورد arm وتفاوت با میکرو کنترلر های دیگر

نوشته اصلی توسط najibifar
    دستتون درد نکنه اطلاعاتی خوبی بود

آما در مورد برنامه نویسی این میکرو منبع فارسی هست ؟

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
    سلام
    برای فیلیپس کتاب "میکروکنترلرهای 32 بیتی ARM" انتشارات فدک ایساتیس
    http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=14177
    برای اتمل کتاب "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری AT91" انتشارات نص
    http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=11353

دیدگاه

سلام .. من با میکرو ای وی آر کار میکنم و قصد حرکت به سوی یک میکروی قویتر هستم

دلیل:
      adc 12 bit
      کنترل راحتتر تاچ
      ارتباط راحتتر با فلش مموری - پرینتر

نکته مهم این هست که نه به فضای حافظه زیادی احتیاج دارم و نه به سرعت زیاد
      فقط
      میخوام میکرو در محیطهای صنعتی نازک نارنجی نباشه .. زود از نویز مخابراتی روش اثر کنه

انتخابم تا حالا با سرچ محدودم .. lpc 1700 هست
      ممنون و خوشحالم میشم از راهنمایی شما

دیدگاه

پاسخ : اطلاعاتی در مورد arm وتفاوت با میکرو کنت&#1

نوشته اصلی توسط alishekarriz
        سلام .. من با میکرو ای وی آر کار میکنم و قصد حرکت به سوی یک میکروی قویتر هستم

دلیل:
        adc 12 bit
        کنترل راحتتر تاچ
        ارتباط راحتتر با فلش مموری - پرینتر

نکته مهم این هست که نه به فضای حافظه زیادی احتیاج دارم و نه به سرعت زیاد
        فقط
        میخوام میکرو در محیطهای صنعتی نازک نارنجی نباشه .. زود از نویز مخابراتی روش اثر کنه

انتخابم تا حالا با سرچ محدودم .. lpc 1700 هست
        ممنون و خوشحالم میشم از راهنمایی شما

شما میتونی با میکروهای سری PIC کار کنی ! از نظر مقابله در برابر نویز خیلی عالیه !!! :job:
        فکر نمی کنم لازم باشه از ARM استفاده کنین ! البته در مورد اتصال پرینتر هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه!!!
        در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
        اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

سلام

بین nxp , atmel بالاخره St رو انتخاب کردم

البته چون محدود به میکروهای داخل ایران بودم وگرنه شرکتهای زیادی هستند

stm32f103 دارای 16 تا مبدل هست و با توجه به قیمتش کاراییش خیلی خوبه

و برای انتخاب پراگرامر هنوز نفهمیدم weggler و jlink به قیمتهای 15 و 45 هزار تومان .. چه مزیتی بر هم دارند ..

کسی میدونه بگه ممنون میشم

دیدگاه

در سال 2011 و 2012 از کدام ARM استفاده کنیم؟

با سلام
            از سایت wikipedia و لینک ذیل:
            http://en.wikipedia.org/wiki/Armv7

دو تصویر جدا کرده و اتچ نموده ام.
            تصویر اول چکیده معماری از armV6-1176 تا CORTEX-A8,9,15 و نیز CORTEX-M0,1,3,4 می باشند:

تصویر دوم مثالهای محصولات که از پردازنده های فوق استفاده نموده اند ارایه شده:( ردیف پایین چون از نوع میکروکنترلر است مثال ندارد)

همانگونه که اطلاع دارید ، پردازنده های کاربرد(Application Processor) شرکت Arm بعد از سری 1176 که از armV6 استفاده می نمودند،(2008 . 2009 . 2010 )
            و کاربرد آنها را در محصولات ذیل دیده اید:

Conexant CX2427X, Nvidia GoForce 6100;[45] Telechips TCC9101, TCC9201, TCC8900, Fujitsu MB86H60, Samsung S3C6410, S3C6430,[46] Qualcomm MSM7627, Infineon X-GOLD 213 Apple iPhone (original and 3G), Apple iPod touch (1st and 2nd Generation), Motorola RIZR Z8, Motorola RIZR Z10, Nintendo 3DS
            S3C6410
            Samsung Omnia II, Samsung Moment, Samsung M910 Intercept, SmartQ 5,
            Qualcomm MSM7627
            Palm Pixi, LG Optimus V (VM670) and Motorola Calgary/Devour

سری Cortex-A با شماره های 8 و 9 و 15 می باشند:( قدرت این گروه در حال رسیدن به قدرت کامپیوترهای رومیزی می باشد. لذا قویترین ARM ها محسوب می شوند.)

Cortex-A8 Texas Instruments OMAP3xxx series, FreeScale i.MX51-SOC, Apple A4, ZiiLABS ZMS-08, Samsung Hummingbird S5PC100/S5PC110 , Qualcomm Snapdragon QSD8x50(A)/MSM7x30/MSM8255, Marvell ARMADA 500/600, Rockchip RK2918[47] HTC Desire, SBM7000, Oregon State University OSWALD, Gumstix Overo Earth, Pandora, Apple iPhone 3GS, Apple iPod touch (3rd and 4th Generation), Apple iPad (A4), Apple iPhone 4 (A4), Apple TV (Second Generation) (A4), Archos 5, Archos 43, BeagleBoard, Genesi EFIKA MX, Motorola Droid, Motorola Droid X, Motorola Droid 2, Motorola Droid R2D2 Edition, Palm Pre, Palm Pre 2, HP Veer, HP Pre 3, Samsung Omnia HD, Samsung Wave S8500, Samsung i9000 Galaxy S, Samsung P1000 Galaxy Tab, Sony Ericsson Satio, Sony Ericsson Xperia X10, Touch Book, Nokia N900, Meizu M9, Google Nexus S, Sharp PC-Z1 "Netwalker".
            Cortex-A9 Texas Instruments OMAP4430/4440, ST-Ericsson U8500 / U5500, Nvidia Tegra2, Qualcomm Snapdragon QSD8672/MSM8260/MSM8660, Samsung Orion, STMicroelectronics SPEAr1310, Xilinx Extensible Processing Platform,[48] Trident PNX847x/8x/9x STB SoC,[49] Freescale i.MX6 [50], Apple A5 Apple iPad 2 (A5), LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, Motorola DROID BIONIC, Motorola Xoom, PandaBoard, NGP(PSP2), HP TouchPad
            Cortex-A15 Qualcomm Snapdragon MSM8270/MSM8960, Texas Instruments OMAP5, Samsung, ST Ericsson,[51] Nvidia

با مقایسه مشخصات CORTEX-Ax و CORTEX-Mn مشاهده می نمایید که:

1 - معماری CORTEX-M3 , M4 از نوع ARMV7 می باشد.(مشابه CORTEX-Ax )
            2 - از نوع CORTEX-M3 در ایران به LPC17xx از شرکت NXP , و نیز به STM32F103 از شرکت ST دسترسی داریم.
            3 - از نوع CORTEX-M4 که قابلیت DSP / optional FPv4 single-precision FPU, hardware multiply and divide instructions, optional bit-banding memory
            را دارند، این اقلام قابل تهیه می باشد: NXP Semiconductors LPC43xx, STMicroelectronics

4 - CORTEX-Rx در بازار ما حضور ندارد. در پایان 2011 CORETX-R5 ارایه خواهد شد که برای عملیات REAL TIME ایده آل می باشد.

5 - CORTEX-M0,1 از معماری ARMV6 استفاده کرده است و NXP Semiconductors LPC11xx قابل تهیه با قیمت پایین می باشد.

6- یک نکته اساسی برای کارهای کنترلی پر حجم و پرسرعت ، داشتن سیستم وقفه(اینتراپت) مناسب است.
            در ARM7TDMI در هر زمان یک وقفه قابل دریافت و پردازش بود و اگر وقفه اول وارد می شد، اگر در حین اجرای روتین وقفه اول و قبل از اتمام آن ، وقفه دوم ایجاد می شد،
            دومی اجرا نمی شد!!! تا اولی تمام شود و از روتین اولی خارج شود، سپس به دومی بپردازد!!!( البته یک راه کد نویسی اسمبلی پیشنهاد شده بود)
            - رجیسترها در رجیستر های سایه (SHADOW) ذخیره می شدند و از استک خبری نبود.
            خلاصه اینکه به پردازش وقفه 8051 و AVR هم نمی رسید!!!

در CORTEX-M3 سیستم کنترل وقفه از نوع NVIC یا Nested Vectored Interrupt Controller می باشد.
            و روی وقفه های در حال اجرا(سرویس) اگر وقفه جدید با اولویت بالاتر بیاید، رجیستر ها به پشته ( استک) منتقل شده و وقفه جدید اجرا می شود ...
            البته تکنیک تسریع هم دارد. و نیز زمان پاسخ به وقفه سریعتر شده است.

7 - در CORTEX-M3 به یک دریا از متغیر بیتی دسترسی داریم ، که در ARM7TDMI دسترسی نداشتیم بلکه با روش نرم افزاری ....
            برای کارهای کنترلی ، این یک مزیت بسیار بزرگ است.

لذا برای استفاده قدرت بالاتر و تکنولوژی به روزتر میکروکنترلر ARM موارد ذیل پیشنهاد می شوند:

- همه کاربردهای میکروکنترلر 32 بیتی با ارزانترین قیمت و تعداد کم پایه ها : NXP Semiconductors LPC11xx
            - همه کاربردهای میکروکنترلر 32 بیتی منهای DSP : نوع CORTEX-M3 مدل LPC17xx از شرکت NXP , و نیز مدل های STM32F103 از شرکت ST
            - همه کاربردهای میکروکنترلر 32 بیتی بعلاوه DSP : نوع CORTEX-M4 مدل LPC43xx از شرکت NXP

این هم توصیف CORTEX-M از زبان شرکت ARM:

Cortex-M Series

The ARM Cortex™-M processor family is an upwards compatible range of energy-efficient, easy to use processors designed to help developers meet the needs of tomorrow's embedded applications. Those demands include delivering more features at a lower cost, increasing connectivity, better code reuse and improved energy efficiency.
            The Cortex-M family is optimized for cost and power sensitive MCU and mixed-signal devices for end applications such as smart metering, human interface devices, automotive and industrial control systems, white goods, consumer products and medical instrumentation.

Why Cortex-M
            Industry standard
            ARM Cortex-M processors is a global microcontroller standard, having been licensed to over 40 ARM partners including leading vendors such as NXP Semiconductors, STMicroelectronics, Texas Instruments, and Toshiba. Using a standard processor allows ARM partners to create devices with a consistent architecture whilst enabling them to focus on creating superior device implementations.

با سپاس

پ.ن:
            پس اتمل کو؟؟؟

پ.ن2:
            این هم مقایسه قدرت معماری CORTEX-M3 با معماری ARM7TDMI-S ( شاخص سرعت و شاخص حجم برنامه ) که در AT91SAM7 , LPC23XX استفاده شده.

گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

یا سلام
              یک فایل WORD و یک فایل EXCEL که شامل چکیده معرفی مشخصات میکروکنترلرهای ARM از شرکت ATMEL می باشد ، ضمیمه شده اند.
              ( گردآوری مطالب سایت اتمل از صفحات گوناگون می باشد.)

با سپاس
              فایل های پیوست شده
              گشتی در لاله زار
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام
                کمپایلر یا کمپایلر هایی که شرکت ATMEL برای ARM ارائه کرده چیه ؟
                دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                  سلام
                  کمپایلر یا کمپایلر هایی که شرکت ATMEL برای ARM ارائه کرده چیه ؟
                  اینکه خودش چیزی ارائه داده یا نه رو نمیدونم ولی هر مثالی که ازش(هم اتمل و هم NXP ) دانلود کردم با keil و IAR بوده.پر طرفدار ترین کامپایلر هم همین 2تا هست.
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                    اینکه خودش چیزی ارائه داده یا نه رو نمیدونم ولی هر مثالی که ازش(هم اتمل و هم NXP ) دانلود کردم با keil و IAR بوده.پر طرفدار ترین کامپایلر هم همین 2تا هست.
                    کسی میدونه مثال هایی که خود Atmel برای سری ARM ارائه کرده مربوط به کدوم نرم افزار میشه ؟
                    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                      کسی میدونه مثال هایی که خود Atmel برای سری ARM ارائه کرده مربوط به کدوم نرم افزار میشه ؟
                      IAR همشون.
                      بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
                      موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
                      نلسون ماندلا

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز
                        چند تا سوال دارم:
                        1- adc میکروهای arm حداکثر چند بیتی هست و تو بازار پیدا میشه؟
                        2- ظاهرا چندین نوع arm وجود داره ، یعنی مثلا armel یا فیلیپس و ...، کدم یکی بهتره؟ و یادگیریشون فرق داره با هم دیگه؟
                        2- بهترین مرجع واسه یادگیری میکروهای arm، فرقی نداره فارسی یا انگلیسی چیه به نظرتون؟
                        ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

ARMدر دانشگاه های ایران تدریس میشه
                          Sometimes to get more best things
                          Have lost the good things

http://up.vatandownload.com/images/4...yoiozp4ro7.gif
                          3A(HD) PS

دیدگاه

سلام.فکرکنم سوالی که می خوام بپرس جاش همین جاس :redface:
                            من برنامه ای رو با avr_mega16 با سرعت 24مگ(اسیلاتور) راه اندازی کردم حالا همین برنامه با یکم تغییر برای sam7x256 با فرکانس 104مگ (با pll )گذاشتم اما سرعتش اندازه avr مونده(شاید کمترهم باشه) :eek:
                            معماری arm با avr مگه یکی نیست؟
                            چرا سرعتش اینقدر کمه؟
                            ایا برنامم مشکل داره؟
                            پرسش کلید دانش

دیدگاه

با سلام
                              چرا کمپایلرهایی مثل کدویژن هیچ ARM رو ساپرت نمی کنه حتی توی همین ویرایش جدیدش؟

دیدگاه

خیلی خوب میشه اگه یکی بتونه راجع به ویژگی ها و فرق های(مثلا کدوم صنعتی تره یا بیشترین کاربردش کجاس و...) میکروکنترلرهای ساخت Atmel,NXP,St ی توضیحی بده و اینکه برای شروع کار با ARM کدوم بهتره
                                قرار بوده تو این تاپیک همه چی جمع و جور باشه اما من با خوندنشون الان بدجوری گیج شدم oo: .کتابهایی که جناب حامد AT91 معرفی کردن فکر میکنم خیلی کمکم کنن و از ایشون ممنونم
                                در کل اگه کسی هست که تسلط کافی به کار با میکروهای ARM(حالا هر کدوم)رو داره خواهش میکنم سوالامو جواب بده و مارو از سردرگمی نجات بده
                                همین قد که بدونم باید از کجا شروع کنم و اگه منبع خاصی هست یرای یادگیری امکانات این میکروها و نحوه راه اندازیشون با IAR یا Keil معرفی بشن :read:

فکر میکنم اگه به این سوالا جواب داده بشه کار خیلی ها راه میفته
                                از تاپیک خوبتونم ممنونم
                                بگذار سرنوشت هر راهی که می خواهد برود،ما راهمان جداست...
                                بگذار این ابرها تا می توانند ببارند،ما چترمان خداست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X