سلام به همه اساتید لطفا راهنمایی کنید من keil 3.4 رو نصب کردم می خوام کار با sd mmc رو شروع کنم اما اصولا باید یه فولد حاوی هدر های مربوطه تویه پوشه به نام بمشسابس تو دایرکتوری c:/keil/am/rl/flashfs باشه که نیست کسی لینک دانلودی چیزی اگه بده ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
flashfs for keil در lpc 2368
Collapse
X
-
پاسخ : flashfs for keil
ممنون از سرعت پاسخگوی تون آقا امید
من با lpc 2368 کار میکنم کلی help وسمپل ها رو خوندم ونت برداشتم به نظرم بشه sd رو تو مد mci که تو این میکرو موجود هست راه انداخت هر چند flashfs مد si رو هم ساپورت میکنه
متاسفانه پوشه مربوط به flashfs کلا در مسیری که باید باشه در کیل من نیست
لطفا راهنمایی کنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبیوالا من خیلی باهاش ور نرفتم
تو خود سایت keil بگرد ببین چیا گزاشته اونجا همیشه refrence منه و خودم همیشه توش قلت می خورم خیلی ساده گفته و اگه چیزی لازم باشه معمولا گزاشته :nice:
میشه لطف کنید ببینید تو این مسیر این پوشه موجوده؟؟c:/keil/am/rl/flashfs
دیدگاه
-
سلام. من این دایرکتوری رو دارم. واستون میذارمش. من که 2-3 ماهی هست mmc رو در حالت عادی راه انداختم ولی هنوز نتونستم mmc رو با fat راه بندازم . اقا تونستی باهاش کار کنی یک کمکی هم به ما بکن
http://rapidshare.de/files/48534480/FlashFS.rar.htmlبه دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست
دیدگاه
-
سلام
اینم لینک جدید برای flash fs
http://www.4shared.com/file/147841574/6dfb57da/FlashFS.html
به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست
دیدگاه
دیدگاه