اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

IAR PowerPac GUI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : IAR PowerPac GUI

سلام
    من IAR Powerpack رو دانلود کردم .اما موقع نصب میگه IAR رو تو مسیر نصب پیدا نمیکنه . IAR 5.30 رو دارم تو کامپیوتر .
    جایی هم نیست که موقع نصب مسیر بخواد .
    یه راهنمایی بکنین .

ممنون

بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جواد شفقتی
      سلام
      من IAR Powerpack رو دانلود کردم .اما موقع نصب میگه IAR رو تو مسیر نصب پیدا نمیکنه . IAR 5.30 رو دارم تو کامپیوتر .
      جایی هم نیست که موقع نصب مسیر بخواد .
      یه راهنمایی بکنین .

ممنون
      سلام،
      فکر میکنم باید 5.4 رو نصب کنید.
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
        سلام،
        فکر میکنم باید 5.4 رو نصب کنید.
        جناب سپاسیار من IAR 6.1 و POWERPAC 2.32.2 رو از لینک زیر دانلود کردم خیلی علاقه مندم این GUI رو تست بزنم ولی موردی که هست اینخ که کرکی که به همراه POWERPAC هست کدی نمیده متاسفانه اگر POWEPAC کرک شده ای دارید یا کرکی سراغ دارید ممنون میشم
        http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=34572.msg109229#msg109229

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samisin
          جناب سپاسیار من IAR 6.1 و POWERPAC 2.32.2 رو از لینک زیر دانلود کردم خیلی علاقه مندم این GUI رو تست بزنم ولی موردی که هست اینخ که کرکی که به همراه POWERPAC هست کدی نمیده متاسفانه اگر POWEPAC کرک شده ای دارید یا کرکی سراغ دارید ممنون میشم
          http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=34572.msg109229#msg109229
          سلام،
          با ورژن های قدیمی تر PowerPac کار کنید. من متاسفانه چنین فایلی ندارم.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام جناب آقای سپاس یار
            من IAR EWARM 5.50 رو نصب کرده ام و IAR POWERPAC 2.31 را هم توانستم نصب کنم برای نصب نیاز به یک تغییر رجیستری ویندوز هست اما زمانی که مثال های خود EWARM را اجرا می کنم خطا نمی دهد و خروجی هم به درستی ایجاد می شود و برنامه به درستی روی میکرو کار می کند اما وقتی مثال های POWERPAC را کامپایل می کنم خطای نا معتبر بودن License را می دهد. فکر می کنید ایراد از کجا می باشد.
            در ضمن برای استفاده از هدرهای POWERPAC احتیاجی هست که حتما POWERPAC نصب بشود. چون من وقتی POWERPAC را نصب نکردم و مثال های RTOS آنرا کامپایل کردم به درستی ایجاد شد و بر روی میکرو هم درست کار کرد. پس چه احتیاجی هست که POWERPAC را نصب کنیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X