اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی اترنت برای ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی اترنت برای ARM

سلام
    من برای ARM7 نیاز به آی سی اترنت دارم. همونطور که می دونید این آی سی یک کنترل کننده لایه فیزیکی اترنت هست. آی سی استفاده شده در ماژول های موجود DP83848 هست. فعلا که من پیداش نکردم. جایی رو سراغ دارید که بفروشه یا اینکه اگر آی سی مشابه اونو سراغ دارید لطفا معرفی کنید. وگرنه مجبور میشم برم از ENC28J60 و ارتباط SPI استفاده کنم.
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

پاسخ : آی سی اترنت برای ARM

DP83848 در حال حاضر که اصلا موجود نیست یه مدت پیش جوان KS8721 آورده بود که اونم الان تموم شده ولی اگر سفارش بدی میاره
    اگر از LPC استفاده میکنی بهتره دنبال یکی از همین دو تا باشی و اگر از SAM استفاده میکنی DM9161 هم تا یه مدت پیش موجود بود که میتونی استفاده کنی.
    یه مدل هم چیپ RTL بود که برای LPC پیشنهاد نشده احتمالا واسه اتمل هم پیشنهاد نشده

دیدگاه

تراشه های DP83846A
      DP83847
      DP83848
      مثل هم هستند

تراشه RTL8019 و RTL8201 جوان داره
      تراشه DM9161 می تونید استفاده کنید جوان داره
      هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

از هر دوی شما ممنونم. چند تا سئوال دیگه هم بران پیش اومده.
        آیا استفاده از ARM به اضافه این چیپ ها نیازمند دونستن کامل پروتکل LAN هست یا اینکه با توابع آماده اطلاعات رو می فرستیم و دریافت می کنیم؟
        آیا در مورد چیپ های SPI کنترل هم همینطوریه یا نه ؟
        و اینکه به هر حال اینا رو برای کار نیمه تجاری می خوام قیمت این چیپ ها چقدره ؟ روی کدومش بهتره مانور بدم؟ ( هم فیزیکال ها و هم SPI ها)
        دلا یاران سه قسمند ار بدانی
        زبانی اند و نانی اند و جانی
        به نانی نان بده از در برانش
        محبت کن به یاران زبانی
        و لیکن یار جانی را به دست آر
        به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

به هر حال شما باید پروتکل LAN بدونید حال چه چیپهای مربوط به SPI یا فیزیکال

تفاوت قیمتی چندانی با هم ندارند حول حوش 5 الی 6 تومنه
          هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

سلام

جوان ENC424J600آ‌ هم داره :applause:

Microchip's ENC624J600 offers low-cost stand-alone 10/100 Base-T Ethernet interface controller with integrated MAC & PHY, hardware cryptographic security engines and factory preprogrammed unique MAC address. A 24-Kbyte on-chip RAM buffer is available for TX and RX operations. The ENC624J600 have an industry standard Serial Peripheral Interface (SPI) or a flexible parallel interface. They are designed to serve as an Ethernet network interface for any microcontroller equipped with SPI or a standard parallel port. Microchip’s ENC624J600 enables designers to create secured network- and Internet-connected embedded applications with minimized board space, cost and complexity.

:bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش فیروزی
              از هر دوی شما ممنونم. چند تا سئوال دیگه هم بران پیش اومده.
              آیا استفاده از ARM به اضافه این چیپ ها نیازمند دونستن کامل پروتکل LAN هست یا اینکه با توابع آماده اطلاعات رو می فرستیم و دریافت می کنیم؟
              آیا در مورد چیپ های SPI کنترل هم همینطوریه یا نه ؟
              و اینکه به هر حال اینا رو برای کار نیمه تجاری می خوام قیمت این چیپ ها چقدره ؟ روی کدومش بهتره مانور بدم؟ ( هم فیزیکال ها و هم SPI ها)
              کار با ENC28J60 راحتتره چون مثالهای زیادی ازش میتونید پیدا کنید ولی استفاده از MAC خود ARM قابلیت های خیلی بیشتری بهتون ارایه میکنه.
              البته برای کار با Ethernet خود ARM درایور توسط شرکت سازنده ارایه شده که میتونی از اونا استفاده کنید.
              DP83843 برای ARM شرکت NXP توصیه شده و DM9161 برای ARM شرکت ATMEL و KS8721 واسه هر دوتاشون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش فیروزی
                سلام
                من برای ARM7 نیاز به آی سی اترنت دارم. همونطور که می دونید این آی سی یک کنترل کننده لایه فیزیکی اترنت هست. آی سی استفاده شده در ماژول های موجود DP83848 هست. فعلا که من پیداش نکردم. جایی رو سراغ دارید که بفروشه یا اینکه اگر آی سی مشابه اونو سراغ دارید لطفا معرفی کنید. وگرنه مجبور میشم برم از ENC28J60 و ارتباط SPI استفاده کنم.
                سلام دوست عزیز من این مدل ای سی رو در سایت جوان الکترونیک دیدم

دیدگاه

تو فروشگاه سایت چند مدل از جمله KS8721 رو داره
                  روی بردای آموزشی هم سوار شده و به خوبی کار میکنه :job:
                  زندگی یعنی امید و حرکت
                  کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                  سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                  برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                  به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X