سلام دوستان
درسته که تازه سربازی تموم شده و یکم کندم و لی این آرم ترکونده. کرنل Wince رو نصب کردم و کار با اینترنت و اتصال به موس و کیبرد Hub انجام شد. :wow:
راستی عکس رو چجوری اضافه کنم :angry:
سلام به همگی به خصوص همشهری خودم آقا سید
منم تقریبا تو AVR چیزی نیست که ندونم و با c هم برنامه مینویسم در مورد آرم هم فقط چند تا کتاب خوندم با پروتل هم میتونم pcb طراحی کنم حالا اگه خواستید خوشحال میشم در خدمتتون باشم چون من خیلی از این سایت استفاده کردم و یه جورایی مدیون بروبچه های eca هستم خلاصه تا جاییکه سوادم قد بده در خدمتم
یا علی
6 سال کار با AVR
قبلا با 8051 تقربا 3 سال
3 سال تدریس avr
طراحی Pcb
البته ARM رو هم کم و بیش شروع کردم ولی فکر کنم گروهی و هدفمند باشه نتیجه خوبی میده .
و.......
به هر حال آماده فعالیت هستم :agree:
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
با سلام خدمت همه دوستان اهل علم
بسیار خوشحالم که همچین تیمی جهت افزایش بار علمی هممون تشکیل شده.
من تو زمینه نرم افزاری و برنامه نویسی سخت افزار می تونم کمکتون کنم.
سواق:
- چهار سال کار با AVR و PIC
- نزدیک 10 سال برنامه نویسی در اکثر زمینه ها
- تدریس دورس دانشگاهی
چند تا هم رتبه نا قابل توی همایش ها و جشنواره خوارزمی دارم
خوشحال می شم با هاتون همکاری کنم.
سلام من تازه عضو گروه شدم. ما در یک مجموعه قصد ساخت اتوپایلوت برای هواپیمای بدون سرنشین داریم به همین خاطر بهترین گزینه arm می باشد و من قصد یاد گیری کامل آن را دارم.
تخصص من اپراتوری سیستم های هوایی و طراحی چارت ها و بلوک دیاگرام های الکترونیکی هواپیما است.
یه keil ARM که جواب گرفتید رو میشه بزارید برا دانلود ؟
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
دیدگاه