سلام دوستان
همینطور که میدونید من مدت زیادی هستش که می خواهستم یک دستگاهی بسازم که با اون ترافیک ورودی و خروجی رو ببینم و کنترل کنم. که می خواستم با avr با tcp ارتباط بر قرار کنم تا این کار رو کنم . بماند که داغون شدم تا این کارو بکنم آخرش هم گفتم با خودم ماژول میگیرم بعد میشینم ببینم چه کتاب خونه ای این Avr داره برای کنترل دیتا ها . امروز گفتم ببینم این ARM چی هستش اصلاً . اومدم تو این بخش دیدم تاپیک خورده تیم لینوکس
رفتم تو دیدم نوشتن لینوکس که با 2مگ هم بالا میاد یه همچین چیزهایی . با خودم گفتم حتماً این ARM قابلیت اینو داره روش لینوکس بریزیم بعد به شبکه هم وصل بشه . اینطوری شدم یهو :eek: :eek: :eek: :eek: . دیگه اون تاپیک رو ادامه ندادم چون از اولش معلوم نبود چی هستش موضوع . من سوالم این هستش . آرره ه ه ه ه ه ه ه ؟ میشه ؟ لینوکس می تونم بریزم ؟ دور AVR رو خط بکشم ؟ با این راحت تر نمیتونم با شبکه ارتباط بر قرار کنم تا AVR ؟ اگه لینوکس بریزم امکانات یک لینوکسی مثل Centos رو داره iptable مثلاً . لطفاً بگین به من چطوریه این

اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه . :wow: :wow: :wow: . دست دست دست :applause: :applause: :applause: :applause:
همینطور که میدونید من مدت زیادی هستش که می خواهستم یک دستگاهی بسازم که با اون ترافیک ورودی و خروجی رو ببینم و کنترل کنم. که می خواستم با avr با tcp ارتباط بر قرار کنم تا این کار رو کنم . بماند که داغون شدم تا این کارو بکنم آخرش هم گفتم با خودم ماژول میگیرم بعد میشینم ببینم چه کتاب خونه ای این Avr داره برای کنترل دیتا ها . امروز گفتم ببینم این ARM چی هستش اصلاً . اومدم تو این بخش دیدم تاپیک خورده تیم لینوکس

اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه . :wow: :wow: :wow: . دست دست دست :applause: :applause: :applause: :applause:
دیدگاه