اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لینوکس ؟؟؟ یعنی چطوری ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لینوکس ؟؟؟ یعنی چطوری ؟

سلام دوستان

همینطور که میدونید من مدت زیادی هستش که می خواهستم یک دستگاهی بسازم که با اون ترافیک ورودی و خروجی رو ببینم و کنترل کنم. که می خواستم با avr با tcp ارتباط بر قرار کنم تا این کار رو کنم . بماند که داغون شدم تا این کارو بکنم آخرش هم گفتم با خودم ماژول میگیرم بعد میشینم ببینم چه کتاب خونه ای این Avr داره برای کنترل دیتا ها . امروز گفتم ببینم این ARM چی هستش اصلاً . اومدم تو این بخش دیدم تاپیک خورده تیم لینوکس رفتم تو دیدم نوشتن لینوکس که با 2مگ هم بالا میاد یه همچین چیزهایی . با خودم گفتم حتماً این ARM قابلیت اینو داره روش لینوکس بریزیم بعد به شبکه هم وصل بشه . اینطوری شدم یهو :eek: :eek: :eek: :eek: . دیگه اون تاپیک رو ادامه ندادم چون از اولش معلوم نبود چی هستش موضوع . من سوالم این هستش . آرره ه ه ه ه ه ه ه ؟ میشه ؟ لینوکس می تونم بریزم ؟ دور AVR رو خط بکشم ؟ با این راحت تر نمیتونم با شبکه ارتباط بر قرار کنم تا AVR ؟ اگه لینوکس بریزم امکانات یک لینوکسی مثل Centos رو داره iptable مثلاً . لطفاً بگین به من چطوریه این

اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه . :wow: :wow: :wow: . دست دست دست :applause: :applause: :applause: :applause:

پاسخ : لینوکس ؟؟؟ یعنی چطوری ؟

دوستان کسی نیست جواب بده ؟

من شنیدم نمیشه خودم قطعات رو بگیرم منتاژ کنم بعد os بریزم روش . باید حتماً برد آماده بگیرم درسته ؟ خوب الان برد اماده بگیرم بخام باهاش ابتکار به خرج بدم که نمیشه دستگاه رو ثبت کرد . اصلاً مردم بهم می خندن . چی باید کرد ؟ ممنون

دیدگاه

سلام
      من منظور سوال شما رو نفهمیدم
      اما :
      روی arm هم میشه لینوکس نصب کرد هم ویندوز ce
      بستگی داره از چه arm استفاده کنی
      مثلا سری sam7 لینوکس نصب میشه ولی ویندوز نه
      ولی سری 9161 به بالا هردو
      البته پیشنهاد میکنم از سری lpc استفاده کنی
      در مورد شبکه هم تقریبا همشون از lan و can پشتیبانی می کنند
      از usb هم هینطور
      فکر کنم کافی بود

دیدگاه

سلام

وقعاً عالی بود . ممنون . واقعاً ممنون

خوب حالا بحث سر این هستش

1. این sam7 که روش linux نصب میشه می تونم خودم بخرم این linux رو روش نصب کنم ؟

2. از lan و can پشتیبانی می کنه ؟ سرعتش چقدر هستش ؟ 100mbps سرعت داره ؟

3. لینوکسی که روش نصب میشه همون لینوکسی هستش که ما روی پی سی نصب می کنیم ؟ منظورم این هستش کامند ها همون هستن ؟ میشه براش با c یا perl برنامه بنویسم ؟ برنامه تحت شبکه می خوام بنویسم باید یک بنامه بنویسم که کل داده های ورودی و خروجی رو بتون ببینه و بطق اون شرط هایی که من میزارم مثلاً فلان آی پی رو بلوک کنه و بهش جوابی نده . مثل فایروال

4. سری lpc لینوکس روش نصب میشه ؟ lan ساپورت میکنه ؟

5. یکی به من گفت arm9 بخوای استفاده کنی حتماً باید از برد 4 لایه استفاده کنی ( اصلاً یعنی چی رو نمیدونم ) که این فیبر ها یا برد ها تو ایران نیست پس حتماً باید آمادشو بخری مثل mini2440 فکر کنم که 110 هزار تومان هستش . این حرف حقیقت داره ؟؟

ممنون میشم جواب این سوال های من رو هم بدین

دیدگاه

1. روی آرم 7 لینوکس نصب نمیشه ، uCLinux نصب میشه ، یعنی کرنل لینوکس و کتابخونه هاشو تغییر دادن تا بدون mmu اجرا بشه. برای نصب uCLinux باید حداقل 4مگ رم و رام خارجی داشته باشید (بدون محیط گرافیکی) . lpc2378 که تو ایران هست این قابلیت رو داره.

2. lpc2378 هم lan داره هم can . البته برای lan باید لایه ی سخت افزاری رو جداگانه بسازید. سرعتش هم فکر کنم 10\100 باشه.

3. لینوکسش با لینوکس pc فرق داره . کامند ها مشترک هستند (BASH ) - بله

4.جواب داده شده

5.درست گفته . چون پکیج bga رو نمیشه تو دولابه به کار برد. تنها arm9 ای که تو ایران هست و پکیجش bga نیست at91sam9260 هست . میشه تو ایران با بورد 2 لایه ساخت ولی هزینه ساخت از برد آماده گرونتر میشه . at91sam9260 هم یکی از ضعیف ترین میکرو های arm9 هست.

روی arm9 و بالاتر linux نصب میشه (همون لینوکس pc ) ولی اگه میکرو زیاد سریع نباشه (مثل 9260 ) با محیط گرافیکی، کیفیت مطلوبی نخواهد داشت. ولی تو محیط متنی قابل استفاده هست.

دیدگاه

واقعاً ممنونم از اطلاعاتی که دادین . با این تفاسیر من باید از lpc2378 استفاده کنم . من نیازی به گرافیک ندارم . فقط باید برنامه ای که مینویسم بعد از بالا اومدن لینوکس برنامه رو سریعاً اجرا کنه و اصلاً نیازی ندارم lpc2378 رو به مانیتور وصل کنم برای کار های گرافیکی . فقط یک صفحه تاچ اسکرین باید بزارم برای تنظیمات سیستم مثل خاموش کردن . رستارت کردن . دادن لیست آی پی عوض کردن مد برنامه و ..... . پس هر برنامه ای ( تحت کامند ) که برای لینوکس می نویسم برای uclinux هم جواب میده ؟ ( برنامه ها همه تحت شبکه هستش ) . خوب الان باید از lpc2378 شروع کنم . lpc2378 قطعات جانبی چی می خواد ؟یعنی برای اینکه uclinux رو روش نصب کنم نیاز به چه پروگرامری دارم ؟ lpc2378 چند قیمت هستش و تو ایران کجا می شه تهیه کرد ؟

برای اون شبکه که گفتین مدارش باید جدا باشه . اون شماتیکش رو دارین به من بدین ؟ ممنون

دیدگاه

18 هزار تومن - جوان الکترونیک

دیدگاه

میتونین از فروشگاه تخصصی eca هم تهیه کنید:
                http://eshop.eca.ir/product_info.php...roducts_id=412
                چیر خاصه دیگه ای نیاز نداره فقط به یه رگولاتور 3.3 ولت داره
                بقیه قسمت ها هم با توجه به نیازتون تغییر میکنه مثلا اگر بخاین از can استفاده کنین یه بافر mp2551 نیاز دارین یا اگر بخاین از lan استفاده کنین باید از یک بافر مثله dm9161 استفاده کنین
                که اینا همشون توی فروشگاه هستن
                http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=31_46

دیدگاه

البته یه نکته رو مد نظر داشته باشید که هیچ منبع فارسی اماده ای برای این کار وجود نداره و شما خودتون باید همه چیز رو از ابتدا شروع کنید .
                  با نظر من اگه میتونید وقت و هزینه بزارید برید با ارم کنید وگرنه میشه با avr و مبدل های که برای این کار وجود داره هم کار کرد ( روش نمیشه لینوکس و... نصب کرد اما ....)
                  با تشکر

دیدگاه

ممنون . عرض شود که من چون برنامه نویسی تحت میکرو نمیدونم و کلاً رشتم الکترونیک نیست به همین دلیل میخوام لینوکس نصب بشه که بتونم برای لینوکس برنامه بنویسم . دیگه تو لینوکس مشکل کتابخونه نیست اگه هم باشه کتابخونه هاش همه چی پیدا میشه اما avr اصلاً کتاب خونه ای برای کنترل network نداره به اون صورت . یعنی شما عمراً نمی تونین با avr بسته هایی که داخل شبکه میرن و میان رو باز کنی و کل محتویات هر بسته رو بهتون نشون بده اگرم بشه برای منی که هیچی از برنامه نویسی تحت میکرو نمیدونم واقعاً سخته . من لینوکس رو بیارم بالا نصبتاً همه چی حله

دیدگاه

پس پیشنهاد میکنم از برد های اماده استفاده کنید
                      اگه توی سالت چستوجو کنید میبینید که بچه های حرفه ای الکترونیک در طراحی برد و راه اندازی اون موندن ، حالا شما که...
                      این فقط یک پیشنهاد دوستانه برای جلوگیری از اتلاف وقت شما هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X