اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم میکروی آرم امکانات و سرعتش خوبه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدوم میکروی آرم امکانات و سرعتش خوبه؟

سلام میخواستم بدونم بین این میکروهای آرمی که وجود داره کدومش از نظر سرعت و قدرت بهتره؟چه توی ایران باشه چه نباشه هم آرم7 هم آرم9 خواهشا تا ظهر جوابم رو بدید یه بنده خدایی میخواد یه سری قطعه برام از خارج بیاره من نمیدونم چی بهش بگم

پاسخ : کدوم میکروی آرم امکانات و سرعتش خوبه؟

سلام
    در این مورد خیلی بحث شده و اصلا همه ی میکرو های آرم خوب هستن!
    بقیشم سلیقه شخصی هستش که بخاد از کدوم استفاده کنه , یکی میگه اتمل بهتره یکی پافشاری میکنه روی فیلیپس (مثله تاپیک lpc2378)
    ولی اگر میخاین میکرو مناسب و ساپورت خوب بگیرین stm از همه بهتر هستش , کلی rtos پورت شده براش هست
    سری stm32f103 با هسته cortex-m3
    و سری str91 هم که خیلی خیلی خوبه ,با هسته آرم9 ,امکانات جالبی داره مثله درایور موتور 3 فاز
    میکرو های nec هم بد نیست سری v850 اختصاصا برای dvd player هستش و دارای دیکودر های صوت و تصویر هستش
    کلا هر شرکتی که میاد میکرو آرم میزنه , میکرو هاش امکاناتی اختصاصی دارن مثلا stm برای محصولات صنعتی یا nec برای لوازم صوتی و تصویری
    این دیگه بستگی به نیاز شما داره که کدوم یکی رو انتخاب کنین

دیدگاه

من برام مهم نیست مال کدوم شرکت باشه ولی اسم این ها تا حالا به گوشم نخورده :eek: منابع این میکرو ها چجوری هستش؟

دیدگاه

SAM3U چطوره؟میشه از حافظه خارجیش برنامه خوند؟چیزی بین این و آرم9 وجود نداره؟این مدل AT32UC3A3256S میتونه برنامه رو از حافظه خارجی بخونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
          سلام میخواستم بدونم بین این میکروهای آرمی که وجود داره کدومش از نظر سرعت و قدرت بهتره؟چه توی ایران باشه چه نباشه هم آرم7 هم آرم9 خواهشا تا ظهر جوابم رو بدید یه بنده خدایی میخواد یه سری قطعه برام از خارج بیاره من نمیدونم چی بهش بگم :rolleyes:
          در ضمن حتما سفارش AVR32 رو هم میدم :icon_razz: :rolleyes:
          خود میکرو به چه دردی میخوره وقتی نمیتونی براش PCB بزنی؟ arm 9 خیلی از چیپ های خوبش BGA هستند و به این راحتیا نمیشه براش برد زد.به نظر من دنبال این باش که کدوم برد قویتره. اینجوری مشکل درست کردن PCB و جور کردن قطعات دیگه رو نداری و از اول میتونی بری سراغ برنامه نویسیش. :agree:
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
            خود میکرو به چه دردی میخوره وقتی نمیتونی براش PCB بزنی؟ arm 9 خیلی از چیپ های خوبش BGA هستند و به این راحتیا نمیشه براش برد زد.به نظر من دنبال این باش که کدوم برد قویتره. اینجوری مشکل درست کردن PCB و جور کردن قطعات دیگه رو نداری و از اول میتونی بری سراغ برنامه نویسیش. :agree:
            پولم کجا بود؟؟؟اگه اینطوری بود که موبایل رو باز میکردم براش برنامه مینوشتم
            SAM3U چطوره؟میشه از حافظه خارجیش برنامه خوند؟چیزی بین این و آرم9 وجود نداره؟این مدل AT32UC3A3256S میتونه برنامه رو از حافظه خارجی بخونه؟
            کسی نظری نداره؟فقط تا امروز ظهر فرصت دارم :sad:

دیدگاه

کسی نظری نداره مثل اینکه این برای من کافیه ولی IC مال NAND FLASH و NOR FLASH رو چی کار کنم؟همین الآن باید بگم میخوام یا نه

دیدگاه

به نظر میاد شانس بهم رو کرده طرف یه خارجیه ایمیلش رو همین الآن داد
                به لینک زیر و محتویاتش با دقت نگاه کنید(منظورم بردشه)یه LCD کنترلر با تاچ براش گذاشته :agree:
                راستی اگه یکی بخواد از اروپا قطعه بخره براش چقدر در میاد؟گرونتر از اینجا؟ oo:
                اگه جور بشه ما هم میایم سراغ آرم اونم Cortex-M3 یکم برام زیاده نه؟؟؟ :rolleyes:

بفرمایید اینم لینک:
                http://www.atmel.com/dyn/products/to...p?tool_id=4568
                اگر خوب دقت کنید روی بردش LCD رو میبینید :nerd:

دیدگاه

به نظرمن اگه یه چیزی قویتراز ARM7TDMI میخواید ، همون cortex-m3 خوبه . میشه یه چیزی بین arm7 و arm9 . البته اینم mmu نداره ها .
                  برای این cortex-m3 ، شرکتهای مختلفی میکروکنترلر ساختن . از جمله اتمل که خوذتون گفتید . هر شرکتی هم بیشتر روی یه قسمت از امکانات میکروکنترلر سرمایه گذاری کرده . مثلا اتمل USB با استاندارد HIspeed داره .
                  cortex-m3 مشابه arm7tdmi هست (از نظر نحوه استفاده و کار باهاش) و فرقی نداره با کدوم شروع کنید.
                  حافظه های nand و nor تو ایران هم پیدا میشن و فکر نمیکم قیمتشون با خارج ازایران زیاد فرق کنه (یدونه دوتاش رو میگم) . حافظه های nand و nor استاندارد دارن و میتونید با هر میکرویی که باس حافظه خارجی داشته باشه ، استفاده کنید. برای اطمینان و راحتی بیشتر ، اون مدلی رو انتخاب کنید که تو شماتیک برد آموزشی اصلی شرکت سازنده میکروکنترلر ، ازش استفاده شده.

دیدگاه

راستی لینکشو تو پست بالاییم گذاشتم :rolleyes:
                    من تو شماتیکش دیدم LCD رو با I/O راه انداخته
                    ولی در کل من PCB این چنینی رو نمیتونم طراحی بکنم بعد هم لحیم کاریش
                    یه برد آماده بخرم خوب نیست؟
                    من داشتم میگشتم سر راه اینو دیدم
                    http://focus.ti.com/general/docs/wtb...ontentId=53243
                    این پردازنده آرم Cortex-A9 هستش OMAP 4430 مال TI
                    حیف که بردی براش آماده پیدا نکردم راستی برد های آماده که قوی باشند چی سراغ دارید؟قیمت؟یه سوال کوچولو اگه یکیشو وارد کنیم حدودا چقدر گمرک میخواد؟
                    اینم تفریحی ببینید بد نیست :nerd:
                    http://www.ti.com/ww/en/analog/tusb1...A+tusb1310-bhp

دیدگاه

یه سوال دیگه روی Cortex-M3 سیستم عامل نصب میشه؟
                      یه پیشنهاد دیگه چرا نیایم هدر برد برای CPU بسازیم؟یه برد چند لایه که روش CPU حافظه ها سوکت برنامه ریزی و چیز های لازم باشه و بعد با پین هدر با برد اصلی ارتباطش بدیم که سایر امکاناتش اونجا باشه و چند لایه لازم نباشه

دیدگاه

چرا بخش آرم خوابیده؟
                        روی Cortex-M3 میشه سیستم عامل نصب کرد؟
                        کار باهاش می ارزه؟

دیدگاه

سری sam3u میکرو هایه با هسته cortex-m3 هستش که اتمل زده
                          از چه حافظه ای منظورته؟
                          AT32UC3A3256S اینم که arm نیستش , سری avr32 هستش
                          این پردازنده آرم Cortex-A9 هستش OMAP 4430 مال TI
                          حیف که بردی براش آماده پیدا نکردم راستی برد های آماده که قوی باشند چی سراغ دارید؟قیمت؟یه سوال کوچولو اگه یکیشو وارد کنیم حدودا چقدر گمرک میخواد؟
                          اینم تفریحی ببینید بد نیست :nerd:
                          هنوز omap4430 تو بازار نیومده , میخاین برد آموزشی براش وجود داشته باشه؟
                          الان برد omap3530 تو بازار هستش , بل الکترونیک یکی دو مدلش رو آورده
                          تعرفه گمرک هم بستگی داره با چی میخاد بیارتش مثلا اگر مسافره تو بارش باشه گمرکی نداره(البته وزنش محدوده)
                          یه سوال دیگه روی Cortex-M3 سیستم عامل نصب میشه؟
                          روی Cortex-M3 میشه سیستم عامل نصب کرد؟
                          آره میشه , farzadsw که ucos-ii رو روی stm32f103 نصب کرده بود
                          یه پیشنهاد دیگه چرا نیایم هدر برد برای CPU بسازیم؟یه برد چند لایه که روش CPU حافظه ها سوکت برنامه ریزی و چیز های لازم باشه و بعد با پین هدر با برد اصلی ارتباطش بدیم که سایر امکاناتش اونجا باشه و چند لایه لازم نباشه
                          سوکت bga هستش , خیلی علقه دارین میتونین بخرینش سوکت bga 515pin قیمتش فکر میکنم 100 150 تومن هستش
                          چرا بخش آرم خوابیده؟
                          واسه این که ماه رمضونه :mrgreen:

داخله پرانتز:
                          آقا شهریار شما معلوم هست دارین چی کار میکنین؟ oo:
                          اول از xmega شروع کردین بعد گیر دادین که arm بدرد نمی خوره, یه جا میخاستین با avr32 کار کنین , بعدش گیر دادین به cortex-m3 از آخرم میخاین برد omap4430 بخرین (خدا رحم کنه.....!)
                          شوخی میکنما :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا حسینی
                            سری sam3u میکرو هایه با هسته cortex-m3 هستش که اتمل زده
                            از چه حافظه ای منظورته؟
                            AT32UC3A3256S اینم که arm نیستش , سری avr32 هستشهنوز omap4430 تو بازار نیومده , میخاین برد آموزشی براش وجود داشته باشه؟
                            منظورم NAND FLASH هست وسوالم هم درباره هر دوتای این هاست
                            یعنی هنوز چیپش تو بازار نیومده؟ :surprised:
                            الان برد omap3530 تو بازار هستش , بل الکترونیک یکی دو مدلش رو آورده
                            تعرفه گمرک هم بستگی داره با چی میخاد بیارتش مثلا اگر مسافره تو بارش باشه گمرکی نداره(البته وزنش محدوده)آره میشه , farzadsw که ucos-ii رو روی stm32f103 نصب کرده بود
                            قیمت این برد ها چقدره؟امکاناتش؟
                            ببخشید ولی ucos-ii رو میشه روی AVR هم پورت کرد منظورم لینوکس و ویندوز و ... از ایناست
                            خیلی علقه دارین میتونین بخرینش سوکت bga 515pin قیمتش فکر میکنم 100 150 تومن هستش
                            تک تومنی یا هزار تومنی؟؟؟ :eek:
                            واسه این که ماه رمضونه
                            اتفاقا فعالیت من توی ماه رمضون بیشتر شده
                            داخله پرانتز:
                            آقا شهریار شما معلوم هست دارین چی کار میکنین؟
                            اول از xmega شروع کردین بعد گیر دادین که arm بدرد نمی خوره, یه جا میخاستین با avr32 کار کنین , بعدش گیر دادین به cortex-m3 از آخرم میخاین برد omap4430 بخرین (خدا رحم کنه.....!)
                            شوخی میکنما
                            راستش خدا تو همه چی به من شانس داده جز کار عملی الکترونیک
                            کلا ذهن من آشفته است نمیدونم از کجا و چی شروع کنم
                            اومدم با XMEGA کار کنم تو اصفهان پیداش نکردم(بقیه وسایل رو دارم)
                            گفتم یه کار جدید بکنیم که از آرم9 بهتر در بیاد و هم چیزی یاد بگیریم که نمیشه
                            راستش کامپیوترم داره میترکه گفتم یه دونه از این برد های آرم بگیرم بهتر از کامپیوترم میتونه کار کنه کامپیوترم پنتیوم4 هست
                            گفتم بیایم تو بخش آرم یه چیز جدید یاد بگیریم که فعلا ول معطلیم
                            راستش اون موارد آخر که غیر منطقی به نظر میاد به خاطر اینه که یه خارجی پیدا شده که تو کار این هاست(شما کار به این نداشته باشید من چجوری باهاش آشنا شدم)گفت این قطعاتی که توی ایران نیست رو از اروپا میخره برام میاره :wow: منم بخاطر همین اومدم سراغ چیز های سطح بالا خلاصه من هرکاری رو شروع میکنم یه جاش لنگه
                            در مورد برد هدر هم اگر یه چیزی طراحی کنید که بشه توی هر بردی که براش طراحی میشه از امکاناتش راحت استفاده کرد مطمئنا خیلی ها میخوان بخرنش اونوقت هزینه برد ها تقسیم میشه و کاهش پیدا میکنه
                            راستی من یکی رو میشناسم که پردازش تصویر میکنه با DSP اون مثل اینکه با BGA هاش انجام داده من کارهاشو ندیدم ولی گفت اگر ترک ها رو ریز در نظر بگیریم و متالیزه بزنیم میشه رو دو لایه برای تبدیل زد فقط باید جایی باشه که این کار رو بکنه شما فکر میکنید بشه؟

دیدگاه

قبلا عرض کردم :
                              "البته اینم mmu نداره ها . "

بنابراین روش سیستم عامل مثل ویندوز و لینوکس نصب نمیشه.
                              cortex-m3 هسته خوبی هست و قطعا ارزش یادگیری رو داره.
                              اون bga ای که تو بورد دولایه زدن ، تعداد پایه ها(و تراکم)شون کم بوده . از طرف دیگه فرکانس کاری و جریان مصرفی هم احتمالا پایین بوده.
                              ولی در کل فکر زدن pcb دولایه برای آرم 9 و امثالهم رو نکنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X