اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Philips vs Atmel

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Philips vs Atmel

البته که فیلیپس بهتره. اتمل تقربا برای کارهای آزمایشی و پروژه های دانشجویی خوبه ولی واسه صنعت فیلیپس چیز ذیگیه.. :applause:
    یه سری به سایت NXP برنید و با سایت اتمل مقایسه کنید.
    سایت اتمل یه دو برگ دیتاشیت میخواد بده پدر آدم رو در میاره :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hmg
      سلام
      لطفا در مورد سادگی پروگرم کردن این دو مدل از میکرو ARM هم بحث بشود. مثلا مزیت میکروهای اتمل به برنامه Samba اون است که به راحتی با یک کابل USB پروگرم میشه. :rolleyes:
      سلام

samba یه بوتلودره

فیلیپس توی سایتش کلی بوت لودر با سورس گذاشته

با can ، ethernet و usb و حتی با MMC/SD :mrgreen:

UART هم که عادی روش هست ... اگه کامپیوتر شما پورت کام نداره ... پس رشته شما الکترونیک نیست .... چون حداقل اونایی که عادی پورت کام ندارن یه بار ftdi دیدن و ...

در ضمن این بحث vs هستش

نه بوتلودر

تازه ... این میکروکنترلر که ما بحثشو میکنیم سری 23xx یکی از مدلهای پائین و قدیمیه و زیاد روش مانور نداده

ولی خدا رو شکر یه فایل 4mb دیتاشیت داره و 0.7mb سورس rar شده که توش همه امکانات رو راه انداخته

یه بورد آموزشی داره که هم اونو keil پیشنهاد میکنه ... هم سایتش nxp هم سایت ARM

تمام پروژه ها روی keil پیاده شدن

ولی اتمل 10 تا dvd دیتا شیت با نامها doc32453453454676575534

داده شامل 10000000000 صفحه دیتا شیت برای هر مدل... ولی توش مثل آدم اشاره نکرده موقع رایت کردن توی فلش باید برنامه از روی رم اجرا بشه
      توش نگفته راه حله این موضوع چیه که بریم روی رم

چرا arm9 اتمل قیمت میکروکنترلرش مثلا 9261 و ... حدود 18000 تومان فرخته میشه (هم قیمت arm7 فیلیپس)

بعد با این سرعت درپیتی 200 و خورده ای مگاهرتزش بورد آموزشی 300 400 تومانی داره

ولی مثلا سامسونگ بیچاره با 533mhz اون همه امکانات روی بوردش 85$ ولی توی ایران 180 تومان

نمیدونم یه arm11 هم داده که قیمت ندارم

یا همون texas خودمون ... omap3550 با سرعت 650mhz یه cortex A8 با توان محاسباتی بیشتر از 800mips (الان یادم نیست ولی cortex A8 حدود 40% توان پردازشیش از arm11 بالاتره و اونو معادل یکی از نمونه های AMD athlon processor میدونن از نظر قدرت پردازش) که روش کلی امکانات تصویری هست بعلاوه engine پردازنده های سیگنال سری 6000 خود شرکت تگزاس که گفته روش تعبیه شده ... قیمت بورد آموزشی اون که الان بل الکترونیک هم آورده روی 400 تومانه ولی خیلی ها میخوان روی arm های Embedded کار کنن بازم میرن سراغ تشتهای حموم (200mhz راضی کنندست) با قیمت همین حدود

نه .... واقعا چرا

یعنی اتمل درب و داغون از رفرنس صنایع نظامی آمریکا خفن تره که تگزاس رو نمیخرن میرن بازم سراغ اتمل

البته یه روش برای بالا بردن کارایی و سرعت پیدا کردم:

come on baby

واسه اینکار مقدار زیادی دستمال کاغذی میخوایم که عرق این کار مدار رو خراب نکنه با یه عالمه نیتروژن مایع ::mrgreen:
      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

دینگ دینگ .....
        Knock OUT :nice:
        نابود کردی این اتمل بدبختو :redface:

دیدگاه

آقا یکی نیست این علی رو اخراج کنه همه گذشته ما رو نابود نکنه؟ ~x( ~x(

یادم میاد حتی اسم رجیسترها هم توی فلیپس خیلی خیلی خیلی منطقی تر و راحت تر بود! :nerd:
          علی آقا پیشنهاد شما برای کار با سری فلیپس کدوم سری هست؟
          یه تاپیک بزنیم مهاجرت از اتمل به فلیپس؟ :-?
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
            آقا یکی نیست این علی رو اخراج کنه همه گذشته ما رو نابود نکنه؟ ~x( ~x(

یادم میاد حتی اسم رجیسترها هم توی فلیپس خیلی خیلی خیلی منطقی تر و راحت تر بود! :nerd:
            ما که گذشته ای نداریم که نابود بشه . بیایید این تاپیک رو به یه جایی برسونیم مخصوصا برای امثال من که هنوز با هیچ کدوم (منظورم بیشتر اتمل)اونطوری که باید کار نکردیم و تا هنوز دیر نشده و انرژی آنچنانی صرف نکردیم راه درست رو انتخاب کنیم .
            علی آقا پیشنهاد شما برای کار با سری فلیپس کدوم سری هست؟
            یه تاپیک بزنیم مهاجرت از اتمل به فلیپس؟ :-?
            فکر کنم خوب باشه برا شروع

دیدگاه

علی جون الان میاد اینو میگه دیگه:
              LPC2378 :nice:

دیدگاه

اگر بحث فنی رو هم در نظر نگیریم، از لحاظ تولیدی و تجاری ATmel هم وزن NXP نیست. ATmel کلاً 5 سایت تولید نیمه هادی داشته که 4 تاشو فروخته و الان تو کل اروپا و آسیا مشکل تامین قطعه ایجاد کرده (منبع http://en.wikipedia.org/wiki/Atmel):

Atmel owns four semiconductor facilities:

* Fab5 in Colorado Springs (USA)
                * Fab6 in Heilbronn (Germany) (Sold)
                * Fab7 in Rousset (France) (Sold)
                * Fab9 in North Tyneside (England) (Sold)

الان فقط تو آمریکا قطعات ATmel راحت پیدا میشه اونم به خاطر سایت کلورادو است که هنوز نفروخته! البته میگن قرار بوده اول Fab-light بشه و بعد هم Fab-less اما مثل بدجور کار رو خراب کرده. Revenue اش هم امسال 1.57 میلیارد دلار افت کرده و سهامش هم داره روز بروز میاد پایین.
                حالا مقایسه کنید با NXP (منبع همون قبلی):

* Europe
                o Eindhoven, Netherlands
                o Nijmegen, Netherlands
                o Böblingen, Germany (closed in March 2007)
                o Dresden, Germany
                o Hamburg, Germany
                o Munich, Germany
                o Nürnberg, Germany (per August 4 part of the ST-NXP Wireless joint venture)
                o Starnberg, Germany (closed in July 2006 shortly before the foundation of NXP)
                o Caen, France
                o Le Mans, France (per August 4 part of the ST-NXP Wireless joint venture)
                o Rennes, France (per August 4 part of the ST-NXP Wireless joint venture)
                o Sophia Antipolis, France (per August 4 part of the ST-NXP Wireless joint venture)
                o Suresnes, France (per August 4 part of the ST-NXP Wireless joint venture)
                o Belfast, UK
                o Hazel Grove, UK
                o Southampton, UK
                o Vienna, Austria
                o Gratkorn, Austria
                o Leuven, Belgium
                o Zurich, Switzerland
                o Budapest, Hungary

* Asia
                o Bangalore, India
                o Hyderabad, India
                o Cabuyao, Laguna, Philippines
                o Calamba, Laguna, Philippines (per August 4 part of the ST-NXP Wireless joint venture)
                o Tokyo, Japan
                o Osaka, Japan
                o Seoul, Korea
                o Kaohsiung, Taiwan
                o Hongkong, China
                o Dongguan, China
                o Shanghai, China
                o Shenzhen, China
                o Seremban, Malaysia
                o Batam, Indonesia
                o Singapore
                o Bangkok, Thailand
                o Haifa, Israel

* Americas
                o Austin, TX, USA
                o Boston, MA, USA
                o Fishkill, NY, USA (will be closed 2009)
                o San Diego, CA, USA
                o San Jose, CA, USA
                o Schaumburg, IL, USA
                o Tempe, AZ, USA

در ضمن NXP همیشه جزء 20 تای اول Semiconductor sales leaders بوده و هیچ وقت تو این لیست خبری از ATmel نیست. (منبع http://en.wikipedia.org/wiki/Worldwide_Top_20_Semiconductor_Market_Share_Rankin g_Year_by_Year)

حالا اگر روی میکروکنترلرهای ATmel وقت می گذارید فکر این رو هم بکنید که اگر پس فردا قیمتش رفت بالا یا پیدا نشد تکلیف چی میشه!
                There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

باید اعتراف کنم اگه اتمل نبود من نمیفهمیدم میکروکنترلر چیه و الآن فکر میکردم الکترونیک یه چیزای عجیب غریب و سخت هستش اما الآن دیدم باز شده :wow:
                  من میخوام بیام سراغ میکروکنترلر های جدید اما آرم کار رو خیلی سخت کرده من نمیدونم میکروکنترلر کدوم شرکت بدرد بخوره کیفیت داره ارزونه سرعت داره کم دردسره من به کل قاطی کردم
                  در ضمن xmega میکروی بدی نیست و چیز های جدید تو خودش داره :nerd:

دیدگاه

سلام
                    کاش این تاپیک رو زودتر راه مینداختی علی :redface:
                    نمی دونم چی شده یه دفعه ای میکرو های NXP ارزون شدن , جوان الکترونیک(گرون فروشترین در تاریخ الکترونیک ایران :mrgreenداره LPC2378 رو 13 تومن میده , با این حساب اگر یه پارت 100 تایی از مجید بخرین حدودا دونه ای 9 تومن میوفته :nerd:
                    هفته دیگه دارم میرم برم یه چند تا NXP بخرم ! تا حالا یه دونه بیشتر LPC2378 نخریده بودم

دیدگاه

سلام

خوب .....................

اتمل ترکید .....................

من مطالبی رو که آقای سپاسیار گذاشتن نمیدونستم .................... اون مطالب حرف من رو تائید کرد ولی نمیدونستم اینقدر اوضاع اتمل خرابه

باید از وقتی که AVR ها به اون روز افتادن و به بهانه تغییر خط تولید بازار دنیا رو زیر و رو کرد میفهمیدیم ........ این تشت حموم داره روزهای آخرا عمر خودشو طی میکنه ...... هر چند این شرکت بخاطر وجود طرفدارهایی که میگن ....... اتمل ...... همینطوری

شاید پا بر جا بمونه ..... یه مدت دیگه میره دنپایی میسازه

میده بازار کلی هم در موردش تبلیغ میشه .... آره بدو ورژن آخر اتمل ... اینور بازار

همه هم میرن میخرن ... اتمل باز هم به این عمر ننگینش ادامه میده

یه پرانتز باز کنم یکم دیگه بکوبمش:

امروز داشتم دیتاشیت این تشت حموم رو میخوندم .... روی تایمرها ... یه جدول آخر این مطلب گذاشته که توش رجیسترها رو با کاربردشون نوشته
                      توی ادامه اون هم دونه دونه اون رجیسترها رو توضیح داده که بیت به بیت چیه

ولی بطور کاملا ابلهانه ای مثلا ترتیب رجیسترها توی جدول اینطوریه:
                      1
                      2
                      3
                      ...

ولی توی ادامش توضیحات رجیسترها اینطوریه:

4
                      7
                      1
                      2
                      ...

حتی نمیتونه یه دیتاشیت مرتب بزنه که از اول شروع کردی آخرش ختم به خیر بشه و کار به فحش دادن نکشه

بعدا متوجه شدم تقریبا خیلی از جا ها توی دیتاشیتش مثل یه تاس عمل کرده ... به هر رجیستر یه عدد نسبت دادن بعد تاس انداختن همونو توضیح دادن :mrgreen: خدارو شکر همه رجیسترها یه بار شانس داشتن (شاید ترتیبی دادن که رجیستر تکراری توضیح ندن همه رجیسترها شانس توضیح داشته باشن) به هر حال از اینکه اتمل اینقدر بفکر کاربراش هست ممنونیم

پرانتز بسته

از آقای سپاسیار ممنون ... خیلی دیر به دیر جواب میدن ... ولی تکنیکی

فکر کنم این بحث به نتیجه خودش رسیده

هر کی اتمل رو انتخاب کرده و فکر نکنم بخواد رویه رو عوض کنه ...

هر کسی هم که تا بحال انتخاب نکرده کدوم شرکت ... توی اینترنت بگرده و درست انتخاب بکنه

اینقدر ما رو به مشکل نندازه
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام،

نمی دونم چی شده یه دفعه ای میکرو های NXP ارزون شدن , جوان الکترونیک(گرون فروشترین در تاریخ الکترونیک ایران :mrgreenداره LPC2378 رو 13 تومن میده , با این حساب اگر یه پارت 100 تایی از مجید بخرین حدودا دونه ای 9 تومن میوفته :nerd:
                        الان 2378 رو به قیمت 9800 میتونید رو تکفروشی تهیه کنید فکر کنم اگر مصرفش بیشتر بشه تا 5-6 هزار تومان افت کنه.

حتی نمیتونه یه دیتاشیت مرتب بزنه که از اول شروع کردی آخرش ختم به خیر بشه و کار به فحش دادن نکشه
                        اشکالات هم تو داکیومنت های اتمل زیاده. اون موقع که دیتاشیت هاش رو بازبینی کرد و تمش رو آبی-مشکی کرد من گفتم حتماً غلط ها رو هم درست کرده اما با تعجب دیدم که نه هنوز اشکلات وجود دارن مثلاً یک نمونه اش رو که دو سال پیش در avrfreaks مطرح کردم و کاربرای دیگه هم تایید کردن:
                        http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=6 1168&highlight=&sid=fbe7d04df6af53d2ea440b bf04e74f89

از آقای سپاسیار ممنون ... خیلی دیر به دیر جواب میدن ... ولی تکنیکی
                        خواهش میکنم، بیشتر استفاده می کنیم :smile:

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

البته یه اشکال در قسمت DAC یوزرمنوال 2148 هم من دیدم در مورد مدت زمان تبدیل و میزان جریان دهی خروجی ...

برادر سپاس یار این قیمت رو که دادی محل خریدش رو هم بگو کجا 2378 رو 9800 می دن

دیدگاه

همونجایی که 9260 رو 10500میده D:
                            payaelectronicscomplex.com/GenericGroup.aspx?Group=ARM
                            {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

الان 2378 رو به قیمت 9800 میتونید رو تکفروشی تهیه کنید فکر کنم اگر مصرفش بیشتر بشه تا 5-6 هزار تومان افت کنه.
                              مطمئنین؟؟؟؟؟؟؟؟
                              شما یا واقعا مزاح می کنین یا من بی خبر از بازار هستم
                              همونجایی که 9260 رو 10500میده D:
                              payaelectronicscomplex.com/GenericGroup.aspx?Group=ARM
                              پسرم اون که 2368 هستش , 100 تا پین داره
                              اون at91sam9260 مفتش هم گرونه , جزو اولین میکروکنترلر های آرم 9 هستش

دیدگاه

ما که فقط تماشاچی اینجورتاپیکها هستیم
                                خداروشکر سوادش رو نداریم
                                ولی شماها هم زدید اتمل رو ناکار کردید ! کسی نبود از این اتمل طرفداری بکنه ؟
                                یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده ، امیدوارم که جوابش رو شما دوستان بگید
                                الان تو ایران ، بیشترین قطعه موجود atmel هست و حتی بعضی ها بحث مافیایی atmel تو ایران رو آوردند و .... کلی حرف و حدیث
                                ختم کلام اینکه ما چون انتخابی نداریم مجبوریم از این atmel استفاده کنیم .
                                ولی کاربرایی که تو آمریکا یا اروپا و کلاً خارج از ایران هستند و تحریم و اینجور چیزا هم ندارند و مثل ما مجبور نیستند فقط با یک شرکت بسوزند و بسازند ، چرا با atmel کار می کنند ؟
                                اینجور که شما میگین ، کلا atmel یک شرکت الکی که فقط در حد اسباب بازی داره کار می کنه هستش ! پس انجمنهایی مثل avrfreak یا مثلا کامپایلر قدرتمندی مثل avr-gcc و کلا اینجور چیزا چرا بوجود میاند ؟
                                این تعریف و تمجید های شمارو هر کسی که از atmel میشنوه ، فکر می کنه که میکروهاش به درد ساخت چشمک زن هم نمی خورند .
                                می خوام بدونم علت استفاده اونا از این میکروها چیه ؟
                                با تشکر از همه دوستان که اطلاعاتشون رو بی دریغ در اختیار ما میزارند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X