اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Philips vs Atmel

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    پاسخ : Philips vs Atmel

    به نام خدا سلام به همه دوستان بخصوص دوست دانشمندمون آقای تروشه این مطالبی که تا اینجا در مورد مقایسه arm سری فیلیپس و اتمل گفته شد برای من هم بسیار آموزنده بود ولی من از اون قشر از انسانهایی هم نیستم که تا میبینم یک نفر یک مطلبی میگه که ظاهرا همه خوششون میاد من هم با عجله همه صحبتهای طرف مقابل را تایید کنم همینطور که میدونید atmel یک شرکت آمریکائی نه ایرانی پس من عقد اخوتی با اونها ندارم ولی این که شما میکروهائی که توسط این شرکت تولید میشه رو اسمش رو بگذارید تشت حموم زیاد مناسب حتی در شان خود گوینده نیست اگر واقعا میکروهای arm تولید فیلیپس از همنوع تولیدیش در atmel بهتره خوب این که احتیاج به این همه صرف انرژی نداره خیلی راحت میشه با یک سری دلایل منطقی مثل همینهائی که شما ذکر کردید طرف مقابل را قانع کرد و اگر طرف قانع نشد خیلی مودبانه مشکل خودشه !
    البته این یک مسئله خیلی روشنه که چرا در یک نوع بخصوص مثل میکرو arm محصول تولیدی فیلیپس از اتمل بهتره چون سرمایه ای که فیلیپس در اختیار داره چندین برابر شرکت کوچکتری مثل اتمل است (یقینا) پس در نتیجه خیلی نیرو های انسانی بهتری میتواند به استخدام خودش در بیاورد و البته ماشین آلات و همچنین در زمینه تحقیق و توسعه پس خیلی بی انصافی ما توقع داشته باشیم که اتمل همپای یک شرکت عظیمی مثل فیلیپس باشد البته حتی در همین زمینه arm هم اتمل در حد خودش خوب کار کرده باز هم میگم در حد خودش .ولی خیلی باز بیشتر بی انصافی که اینطور از میکرو AVR انتقاد کنیم اونطوری که شما میگید نیست در زمینه میکروکنترلرهای 8 بیتی انصافا AVR جزو بهترینهاست و به خاطر خیلی از ویژگی های اون مثل انصافا بهترین ترتیب پایه بخصوص در نوع مثل مگا 16 یا وانصافا بهترین کامپایلرها اصلا شما بگو میکرو کدام شرکت مثل میکرو AVR کامپایلر خوب و رایگانی مثل WINAVR دارد سایتهای خیلی خوبی هم بر ای AVR وجود داره مثل AVRFREAKS یا AVRTV انصافا امکانات AVR هم به نسبت میکروهای 8 بیتی هم رنج خودش خیلی عالی ... انصاف داشته باش واقعا میکرو خیلی ردیفی یقینا شما از بنده علمیتر به مسائل نگاه میکنید چون تجربه کارهای سنگین شما از من بیشتر یک گشتی در اینترنت بزنید انصافا فقط کشور ما از AVR استقبال نکرده خیلی کشورهای دیگه هم از اون استقبال کردند حتما استقبال شده که این همه کامپایلر خوب براش نوشته شده و این همه مثال و پروژه خوب آخه همینطوری که از یک میکرو این همه استقبال نمیشه میشه؟خوب تا میکرو خوب نباشه کسی طرفش نمیره ای کاش حوصله اش را داشتم یک مقدار در مورد امکانات خیلی خوب AVR مطلب مینوشتم البته دوستان همه استادند ومیدونند احتیاجی به درج این سری مطلب نیست بنده خودم مدرکم دیپلم الکترونیک البته یک مدت کاردانی خوندم ولی به دلایلی ولش کردم و اومدم توی کار طراحی الکترونیک البته نه اون کارهای خفن و حرفه ای که شما انجام میدهید بیشتر کار تولیدی میفهمید که چی میگم! آره همون ... میکرو آرم(از نوع فیلیپس چون در تایید گفته شما واقعا بهتره) هم برای این واقیتش دارم یاد میگیرم در درجه اول چون واقعا میکرو جذاب و خیلی عالی است و در درجه دوم برای کار در پروژه های جدید(منظور همون کسب درامد حلال(گناه که نکردم!))
    در مورد نویز گرفتن AVR هم قضیه به اون بدی ها هم نیست اتفاقا من در خیلی جاها به خوبی از اون جواب گرفتم همینطور که همه دوستان میدونند بستگی داره شما چطور مدار رو ببندی دیتاشیتهاش هم انصافا برای من یکی که قابل قبول بوده (به شرطی که نگید من دارم با آقای تروشه که البته استاد من هستند دارم کل کل میکنم )
    این سری XMEGA هم از نوع AVR فعلا من چند عددش رو خریدم هنوز کار نکردم توی کد ویزارد CIDEVISION جدید که نگاه کردم وا قعا امکانات خوبی داشت (دیگه بابا هشت بیتی دیگه ... یانه چی شد کجائی..؟) نظر نهائی من در مورد AVR اینه که اگه قیمتش گرون نمیشد واقعا برای تولیدی حرف نداشت و همچنین آموزش فعلا من برای یک مداری که تولید میکنم مجبورم M88 بخرم وبرای مدارهای دیگه هم M32 SMD را میخرم 3500 تا ببینیم چی میشه خداکنه یک میکرو ارزون بیاد که هم امکاناتش بیشتر باشه هم پشتیبانی اون قوی باشه واگرنه که باز هم میگم من عقد اخوت با ATMEL نبستم ATMEL به فکر خودش فیلیپس هم به فکر خودش من برای چی اعصاب خودم را خرد کنم من نظر کلی ام این است که انسان طرف مقابلش اگر دشمنش هم باشه باید خوبی های طرف مقابل را به حساب بیاورد انصافا شرکت ATMEL در حد خوش خوب کار کرده اگر سری هم به سایتش بزنید واقعا در زمینه ARM میکروهای جدیدی ارائه داده انسان عالم حتی اگر کافر هم باشد باید حداقل برای همان علمش که انصافا خیلی ارزش دارد برایش ارزش قائل شد جدا یک نگاهی به خودمان بکنیم ما غیر از این است که ما این همه تلاش میکنیم که در نهایت USER باشیم.در نهایت اگر اگر من نوشته ای داشتم که شما را ناراحت کرده از همه اساتید عذر خواهی میکنم و همچنین تشکر به خاطر مطالب مفیدی که در اختیار همه قرار میدهید بخصوص از دوست خوب و کوشا و عزیزمان آقای تروشه.خوابیدید! بیدار بشید بابا خداحافظ...
    آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

    دیدگاه


      #32
      پاسخ : Philips vs Atmel

      نوشته اصلی توسط nanoware
      همونجایی که 9260 رو 10500میده D:
      payaelectronicscomplex.com/GenericGroup.aspx?Group=ARM
      عزیزم لینک رو خودت هم نگاه کن اونی LPC که در اون لینکه 2368 است نه اینکه 2378


      من با LPC کار می کنم ولی به نظرم برای کار های دانشجویی این چیزا مهم نیست فاکتور اصلی فقط قیمته ... حالا واسه دو تا پروژه دانشجویی یا دو تا ماژول ساختن این که میکروت MAM داره یا نه چه فرقی می کنه ... وجودش رو اصلا متوجه نمی شی و حس نمی کنی

      ولی حالا اگه اومدی واسه یه شرکتی کار کردی پروژه بزرگ تری ساختی اره اون وقت برو LPC بردار

      ولی حالا چه این باشه چه اون یکی، وجود این جور بحث های تخصصی از هر دوشون واجب تره

      دیدگاه


        #33
        پاسخ : Philips vs Atmel

        بچه ها فکر میکنم تاپیک تا اینجای کار بیشتر حرفهای خودش رو زد و دیگه از اینجا به بعد فقط انتخاب کاربرهاست که کدوم رو انتخاب کنن.

        دیدگاه


          #34
          پاسخ : Philips vs Atmel

          یک نکته که ممکن است در این بحث مفید باشد این است که برای کسی که بخواهد از ابتدا با یک خانواده جدید وارد مرحله آشنایی و انجام کار شود، این امکان وجود دارد که برحسب توانایی ها و مزایای موجود، در موضع انتخاب قرار بگیرد و بهترین خانواده را بر حسب شرایط خود انتخاب کند. اما زمانی که روی یک خانواده سرمایه گذاری هایی شامل صرف زمان برای تسلط بر آن، طراحی و تولید سخت افزار های مختلف، تولید سورس های نرم افزاری، تربیت نیروی انسانی و موارد متعدد دیگری انجام می شود، تغییر خانواده به این سادگی میسر نیست و گاهی مستلزم متحمل شدن ضرر و زیان سنگین مالی است.بنابراین هرچند ممکن است برای یک دانشجوی تازه کار این امکان وجود داشته باشد که هر روز روی موضوعی سوئیچ کند و در بحث میکروکنترلرها هم تغییر خانواده بدهد. اما برای مجموعه ای که مثلا صدها هزار خط برنامه برای AVR نوشته و خط تولید و سیستم خود را بر اساس آن set کرده و در حال جواب گرفتن از کار خود است، باید واقعا توجیه قابل قبولی وجود داشته باشد که بخواهد در کار خود تغییر ایجاد کند.
          بنابراین اصل این موضوع که در انتخاب یک محصول باید بر حسب توانایی های آن و نه تعصب و حساسیت های غیر علمی قضاوت شود، امری کاملا درست است و کمتر جای بحثی در آن وجود دارد(چنانکه شخصا در موضع انتخاب، NXP را بر atmel ترجیح دادم). اما برای سرمایه گذاری روی یک قطعه در اشل هایی مانند یک خط تولید، لزوما بحث های فنی و قیمت تکفروشی و مانند آن مهم و موثر نیست و پارامترهای دیگری می تواند از این موارد برای انتخاب یک خانواده، تعیین کننده تر باشد.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

          دیدگاه


            #35
            پاسخ : Philips vs Atmel

            سلام

            در جواب آقای M.ABDOLLAHI باید بگم که ... اول این تاپیک نوشتم میخوایم یه چیزایی رو با هم یاد بگیریم

            ادامه اون گفتم ... چه چیزایی نشون میده که اتمل ضعیفتره

            چیزی برتر نداره (بطور مطلق میگم نداره) که کسی برای شروع بره سراغش

            روش دیتاشیت زدنش غلطه ... کلی غلط داره

            arm7 رو توی این مدل برده زیر سوال

            چرا یه شرکت arm9 میزنه با سرعت 200mhz ولی یه شرکت 533mhz؟

            بعد اولی گرونتره

            چرا یکی cortex A8 میزنه با 800mips و بالاتر ولی یکی Arm9 میزنه با 200mips ولی بردهای آموزشی اونا هم قیمتن ... توی ایران ... توی خارج از کشور اولی ارزونتره

            چرا باید دیتاشیت بد ... پرفرمنس پایین ........... و ... رو به جون بخریم تا یه چیز جدید رو یاد بگیریم

            ما که قراره تجربه جدیدی توی خانواده ARM بکنیم چرا بازم اتمل؟؟؟

            یه تبلیغی توی تلویزیون میده که نمیدونم دید اونو یا نه؟

            در مورد یه سری محصولات به نام فامیلا چند صد نفر رو نشون میده پشت یه خط وایستادن
            گوینده تبلیغ میگه

            بعضیا چیزهای جدید رو تجربه میکنن و به دیگران هم میگن

            همه از خط عبور میکنن

            (همه اونجا از فامیلا استفاده میکنن)

            اینجا من میخوام بگم تجربه کردم چیزی بجز اتمل رو .........


            کسی اگه کار نکرده باشه بیاد دنبالش ببینه اتمل هست سریعا میره سراغش...

            کسی هم اتمل رو شروع کرده میترسه نکنه بخوام برم دنبال مدل دیگه به مشکل بر بخورم

            من خودم اولین بار اسم ARM رو شنیدم سریع یه dvd از الکترونیک جوان خریدم

            مال اتمل بود :mrgreen: ولی فاجعه بود

            الان که چند سالی با فیلیپس کار کردم

            میبینم که اشتباه نکردم....

            با یه arm7 به سادگی تونستم کار کنم

            keil مثالهای مرجعش روی فیلیپس بود
            nxp تمام مثالهاش روی keil

            اتمل مثال نداشت ... اگه داشت هر کدوم تحت یه کامپایلر
            keil مثال بدرد بخوری روی اتمل نداشت

            حالا که با اتمل مجبور شدم کار بکنم .... اکثر قسمتهاشو توی یه هفته راه انداختم

            اونی که شهرستان نشسته اگه گیر بیاره اتمل نصیبش میشه ... چرا؟؟؟
            من میخوام این مشکل برطرف بشه

            منی که توی تهران هستم نرم برای هر پروژه تحت ARM اول ببینم توی بازار lpc2378 هست ... اگه نبود دست نگه دارم تا یه سری وارد کنن بعد برم دنبال اون


            شما میگید چرا میگید تشت حموم

            اتفاقا خیلی خوبه چون google translator هم این صفحه رو به شکل زیر ترجمه میکنه:

            TASHTE shower
            :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

            اینجور فورومها جای کراوات زدن و با هم از رستم و اسفندیار صحبت کردن نیست ... اینکه مصدر فعل جملاتمون با هم همخونی داشته باشه.... از وزن فاعلاتون فاعلاتون فاعلات توی جمله ها استفاده بشه نیست

            اتفاقا جای بروز افکار آدمهاست

            جای اینه که با جمله های کلیدی یه چیزی رو ملکه ذهن شخص بکنیم

            :mrgreen: تشت حموم نه ..... دنپایی پاره
            به وبلاگم سر بزنید

            دیدگاه


              #36
              پاسخ : Philips vs Atmel

              روش دیتاشیت زدنش غلطه ... کلی غلط داره
              دیتا شیتش خیلی ضعیفه غلظ هم زیاد داره
              keil مثالهای مرجعش روی فیلیپس بود
              nxp تمام مثالهاش روی keil

              اتمل مثال نداشت ... اگه داشت هر کدوم تحت یه کامپایلر
              keil مثال بدرد بخوری روی اتمل نداشت
              این یکی رو که خداوکیلی حق گفتی , توی KEIL یک دونه مثال برای ATMEL نداره , حتی هدر های که نیاز هستش هم نداره
              چرا یه شرکت arm9 میزنه با سرعت 200mhz ولی یه شرکت 533mhz؟
              AT91SAM9260 از هسته ARM9 استفاده کرده و جزو اولین سری ARM9 هستش ولی S3C2440 از هسته ARM9TDMI استفاده کرده و پدیت شده ی ARM9 هستش و جزو آخرین میکروکنترلر های خانواده ARM9 هستش(داره منقرض میشه)
              پس این یکی دیگه ربطی به اتمل نداره
              چرا یکی cortex A8 میزنه با 800mips و بالاتر ولی یکی Arm9 میزنه با 200mips ولی بردهای آموزشی اونا هم قیمتن ... توی ایران ... توی خارج از کشور اولی ارزونتره
              ایران ایرانه , اکثر فروشنده های تهرانی که حلال و حروم حالیشون نیستش , اصلا برد DEVELOP برای ARM9 با میکرویی مثله AT91SAM9260 فکر نکنم دیگه زده بشه , چون واقعا اندازه این آی سی خیلی بزرگه(مشابه گوشت کوب )


              علی جان انقدر هم حرص نخور , ضرر داره ها خدای نکرده زبونم لال ... سکته میکنیا :mrgreen:
              انگلیسیت که ظاهرا خوبه , مکالمت هم فکر میکنم باید خوب باشه این شماره تلفنه OFFICE مرکزی ATMEL هستش:
              Tel: (609) 273-3487
              خداوکیلی زنگ بزن بهشون بهش بگو , فقط الان زنگ نزن آخه بنده خدا ها الان خواب هستن باید نصفه شبی زنگ بزنی !
              از داخله گوگل هم میتونی رایگان بهشون زنگ بزنی :nerd:

              دیدگاه


                #37
                پاسخ : Philips vs Atmel

                منم یه چیزی بگم دلم لک زده برای عزهار!! فضل!!
                همه تون درست میگین اما یه چیزی خدمتتون عرض کنم. میدونین چند وقته که avr در ایران اینقده گرون شده؟ من حدود یک سال پیش قیمت 600 تومان به ازای هر atmega8 smd از دهن یکی از دوستان شنیدم که دستی در واردات جنس برای کار خودش داشت. امروز عصر دوباره باهاش صحبت میکردم قول داده یه 100 تایی از این میکرو رو از قرار دونه ای 1200 تومن بیاره. یعنی تقریبا یک سوم قیمت تک فروشی روی سایتهای تهرانی. ایضا یک همچین تعدادی رو هم lpc2138 با قیمتی حدود 3000 تومن. این از بابت قیمت. ولی از طرف دیگه قسم میخورد که واردات جنس به ایران بشدت سخت و مشکل شده و اغلب اجناس حتی lpc بصورت rejected آنهم با گذشتن از چند دست به ایران میرسه.

                از طرف دیگه خدمت M.ABDOLLAHI هم عرض کنم که بودن یانبودن کامپایلری مثل WinAVR دلیلی بر تایید و یا رد AVR نیست. البته شکی نیست که در جای خودش میکروی avr میکروی بسیار قشنگی از لحاظ طراحی هست. ولی من باب اطلاعتون winavr یک محصول شخصی و opensource هست. حتی اگر هم این یک محصول تجاری بود باز هم دلیلی بر رد یا تایید این میکرو نبود. بلکه احتمالا دلیلی بر این مسئله هست که احتمالا جایی برای تجارت روی این میکرو وجود داره..
                از طرف دیگه خودم بیشتر اعتقاد دارم که حجم مطالب و مدارک و تنوع و نظم و ترتیب اطلاعات مربوط به avr بسیار بیشتر از سری lpc هست. اما نه این حجم و نظم موجود دلیلی بر خوبی avr است و نه کم کاری nxp دلیلی بر رد lpc. دقیقا مثل این است که بگیم چون اغلب آذری ها عادت به خوردن نان بربری را دارند و ایضا ایشان یکی از بزرگترین اقوام ایرانی هستند پس نان تافتون بدرد نمیخورد!

                هر چیزی جای خود نیکوست.

                دیدگاه


                  #38
                  پاسخ : Philips vs Atmel

                  به نظر من اتملاونقدر ها که شمامیگید مزخرف و بدرد نخور نیست . همین بحث ها در مرود avr vs PIC و Keil vs IAR و غیره بوده .
                  من خودم اولین میکرویی که باهاش کار کردم و یه چشمک زن ساختم ، یه PIC16F84 بود . حدود 25 تومن پول پروگرمرش رو دادم (پارالل)و خود میکروشم تااونجایی که یادمه نسبتا گرون بود (5-6 سال پیش) .ولی بعد یه مدت کوتاه دیدم avr خیلی به صرفه تره . پروگرمر usb اون حدود 20 تومنه و خود میکروش هم در مقایسه با یه PIC هم قیمتش امکانات خیلی بیشتری داره. برای همین avr انتخاب کردم.
                  2 سال پیش هم اتفاقی مشابه همین افتاد . من کار با arm رو با lpc2148 شروع کردم ولی بعد یه مدت کوتاه چون at91sam7s ارزونتر بود کارم رو با همون ادامه دادم .
                  در مورد میکرو های arm ، کار کردن با اتمل پیچیده تر از nxp هست . البته این پیچیدگی به معنای پیشرفته تر نیست . ولی یه مزیتی داره ، اینکه وقتی کار با اتمل رو یاد بگیری ، کار با nxp رو به راحتی میتونی یاد بگیری ولی برعکسش یکم سختره . دیتا شیتهای اتمل شاید روونی nxp رو نداشته باشه ولی اصلا مزخرف نیست ، همه مطالب رو داره و از یه نظم و قالب ثابت پیروی کرد . مسلما یه رفنس باید همینطور باشه (خود آموز که نیست ) .من خودم از روی همین دیتاشیت کار با میکروهای at91sam7s رو یاد گرفتم.
                  از لحاظ اعتبار شرکت ها ،کاملا موافقم که اتمل حرفی برای گفتن نداره . و برای همین برای کار های تجاری در مقاس بزرگ ریسکش خیلی بالاس ، یه دستگاهی رو من چند وقت پیش با avr طراحی کردم (قبل تابستون) و قراره 1000 تا ازش ساخته بشه ولی وقتی میکروش 3000 تومن گرون شده ، یعنی 3 ملیون تومن ضرر ! ولی تو شرکتهای microchip و freescale (موتورولا) و nxp و تگزاس و غیره ، از این فجایع اتفاق نمیوفته .
                  در حال حاظر اتمل با گرون کردن محصولاتش ، مزیت اصلیش که قیمت ارزون در داخل بود ، رو از دست داده . الان به نظر من PIC به صرفته تر از avr هست (کار تجاری) . البته قیمت میکروهای آرم اتمل بالا نرفته ولی بازم روی اون نمیشه حساب کرد. چون علاوه بر این اتفاقی که برای avr افتاد ، قبلا همین اتفاق برای سری 8051 اتمل هم افتاد .
                  یه مورد دیگه ای که اتمل داره ، نداشتن ثبات و پشتیبانی از محصوالاتش هست. مثلا میکروهای 6 سال پیش میکروچیپ یا موتورولا رو نگاه کنید ، هنوز هم ازش پشتیبانی میشه و تولید داره . ولی اتمل هر 3-4 سال یه بار میگه فلان میکرو آبسلوت شده و به درد طراحی های جدید نمیخوره ، جاش فلان رو استفاده کنید ، خب این یعنی چی ! بحث ما سر میکرو کنترلرو ساخت دستگاه و کنترلر کننده هست نه کارت گرافیک که هر چند وقت یه بار عوضش کنیم . برای افرادی که فقط برای سرگرمی یا کار های زودگذر با میکرو کار میکنن ، این تغییرات اثری نداره ، طرف میبینه الان چی تو بازار هست همون رو میگره و کارش رو انجام میده (تازه میگه ایول مثلا mega88 از mega8 جدیدتر و بهتر هم هست ) ولی برای کار های تولیدی این یعنی ضرر .
                  در کل به نظر من میکرو های pic از avr بهترن و میکرو های آرم nxp هم از اتمل ولی نه خیلی بهتر ! یعنی اتمل هم کاربرد خوش رو داره ، مثلا برای پروژه های دانشجویی ، یا پروژه های با مقیاس کوچیک دلیلش هم به خاطر ریسک در تولید زیاد هست.
                  البته در مورد آرم اینرو هم در نظر داشته باشید که شرکتهای دیگه ای هم مثل STmicro , luminary , TI و غیره هم میکرو تولید میکنن و مهمتر از اون Cortex-m3 (که من جدیدا دارم باهاش کار میکنم ) از هر لحاظ نسبت به arm7tdmi برتریداره و اصلا طراحی شده تا جایگزینش بشه . برای همین نباید روی آرم 7 و مثلا lpc2378 زوم کنیم .
                  خلاصه اینکه ، همونطور که همه میدونیم ، طراح باید انعطاف پذیر باشه و روی یه شرکت تعصب نداشته باشه .حرکات fanboy معابانه (چی گفتم) برای افراد آماتور هست.

                  دیدگاه


                    #39
                    پاسخ : Philips vs Atmel

                    سلام

                    آقا علی من مشتاقانه بحثتون رو دنبال میکنم :nerd:

                    ولی نظر شخصی بنده اینه که فعلا بازار ایران درست اتمل (همون دنپایی سازه ) هست و قیمتش هم نسبت به دیگر محصولات پائینه ، و ما هم تابع بازاریم :agree:

                    ولی از من میشنوی علی آقا ، دو حالت برای شماپیش میاد ، یکی این که اتمل فردا یه قرار داد با CIA میبنده و چند نفر رو میفرستند سراغتون و ... یا اینکه NXP یه قراردادی با CIA میبنده که بیاند شما رو تا استدیویی جایی اسکورت کنند تا گفته های شما رو به صورت زنده برای کل جهان پخش کنند البته حالت سومش هم هست که هر دو با CIA قرار داد ببندند که این حالت خیلی جالب میشه ، یه فیلم اکشن هم میشه در موردش ساخت :mrgreen:

                    از ما گفتن بود

                    بحث رو ادامه بدید که خیلی جالبه

                    موفق باشید

                    دیدگاه


                      #40
                      پاسخ : Philips vs Atmel

                      سلام

                      توی بحث دیتاشیت اتمل:

                      در مبحث ADC یه جا هم ننوشته این ADC چند سمپل در ثانیه میتونه کار کنه

                      چند هرتز باید ماکزیمم به این بخش کلاک داد

                      خدا رو شکر adobe acrobat سرچ داره :mrgreen: کلمه ksps رو بزنید ببینید کجا سرعت رو نوشته

                      آخرای دیتاشیت دیگه داریم نزدیک میشیم به نمایندگیها و ... آدرس قبل از اینکه بده کارخونه کجاست نویسنده یادش اومد که یه جدول باقی موند ... روش نشد بنویسه آخ ببخشید یه مطلب جا مونده oo:

                      لطفا دوستان تجربه هاشون رو بگن

                      بشکل علمی...

                      نه اینکه چون IAR کامپایلر خوبیه و AVR رو پشتیبانی میکنه پس AVR خوبه

                      اینطوری نه

                      تجربه سر سرعتها ... سر باگها

                      توی دایتاشیت اتمل نوشته یه رجیستر داریم که پاور کنترله و کلاک بخشها رو قطع و وصل میکنه

                      32 بیت رجیستره، همه رو نوشته PID1 , ... باید بگردید با کمک سرچ آکروبات ریدر که peripheral ID کجاست

                      پیدا میکنید مثلا میبینید نوشته PID1 همون اینتراپت کنترلره

                      بعد زیر این جول نوشته نکته: کلاک ADC و سیستم رو نمیتونید قطع کنید و تاثیری روی اون نداره

                      1. چرا اینجا اشاره کرده که adc و سیستم رو نمیشه کلاکشون رو قطع کرد
                      2. جالبه اینارو گفته باقی رو خود کاربر باید کشف کنه که مثلا IO ها هم نمیشه کلاکشون رو قطع کرد، نگقته AIC یا همون اینتراپت کنترلر پیشترفته oo:رو نمیتونید قطع کنید

                      این موضوع که اتمل دلش به کاربراش خوش بود که یه نفر بیکار مثله فیشل میاد usbasp رو واسه Avr میزنه .... یه سری open source باز زیر لوای سورس فورژ میانو winAVR میزنن
                      گسترش پیدا کرده و الان دیگه امیدش به اینه که Adobe Acrobat توی سرچش از شرمندگی کاربرا رو در بیاره

                      یه سری میگن قیمتش ارزونتره: باید ارزونتر باشه 8051 سری 89c و 89s با سرعت 24mhz و 2mips قیمتش نیدونم الان چنده ولی سایت جوان 1500 زده oo: و avr هم با 16mips قیمتش 5 تا 6 تومان

                      ARM7 اتمل هم با 24mips باید ارزونتر از فیلیپس 65mips باشه ... شما اینجا بینهایت feature دارید (هر چند بقول آقای سپاسیار قیمت بین المللی فیلیپس خیلی پائینه)

                      یکی از دوستان توی نمیدونم کجا میگفت spi توی اتمل خیلی سرعتش بالاست (50mbps) ولی چون میکرو داره واسه flash در جا میزنه داده ها منقطع میان بیرون (باحال بود نه oo


                      مطلب علمی لطفا


                      حالا نه روی اتمل و فیلیپس ... بین مدلهای مختلف معماری هم شد بگید ... زیاد نمیدونیم چه خبره
                      به وبلاگم سر بزنید

                      دیدگاه


                        #41
                        پاسخ : Philips vs Atmel

                        سلام به دوستان عزیز
                        آقا یکی به من یه مدل از آرم های فیلیپس که تو ایران موجوده و کارآییش هم عالیه بهم معرفی کنه.
                        میخوام یه رکوردر صنعتی بسازم که نیاز به آرم دارم.
                        یه مدل خوب بهم معرفی کنید لطفا
                        **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

                        دیدگاه


                          #42
                          پاسخ : Philips vs Atmel

                          سلام

                          فعلا LPC2378 , LPC2368 بیشتر موجوده ، که کارائیشون خوبه...

                          ولی تو اصفهان تا اونجایی که من خبر دارم فقط 2378 هست که قیمتش آخرین بار 18 تومان بود

                          دیدگاه


                            #43
                            پاسخ : Philips vs Atmel

                            اتمل قابل مقایسه با فیلیپس نیست و شایسته اینهمه استقبال توی ایران هم نیست ولی بهتره توی قضاوت کمی بیستر دقت کنیم
                            در مبحث ADC یه جا هم ننوشته این ADC چند سمپل در ثانیه میتونه کار کنه

                            چند هرتز باید ماکزیمم به این بخش کلاک داد

                            خدا رو شکر adobe acrobat سرچ داره :mrgreen: کلمه ksps رو بزنید ببینید کجا سرعت رو نوشته

                            صفحه 466 از at91sam7s64

                            [glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

                            دیدگاه


                              #44
                              پاسخ : Philips vs Atmel

                              نوشته اصلی توسط abbasmh
                              اتمل قابل مقایسه با فیلیپس نیست و شایسته اینهمه استقبال توی ایران هم نیست ولی بهتره توی قضاوت کمی بیستر دقت کنیم
                              صفحه 466 از at91sam7s64
                              سلام

                              دوست عزیز ... توی متن من که نقل قول هم کردید هستش نوشتم ببینید کجای دیتاشیت هستش (گفتم کلمه ksps رو سرچ کنید ... و فکر کنم قبل از اینکه شما اونو پیدا کنید من اونو پیدا کرده بودم که نسبت به اون اعتراض کردم)

                              دست چپ همه pdf های اینطوری یه لیستی از فصل های مختلف هست (aic و adc و timer و ...) و هر کسی انتظار داره وقتی کلیک میکنه روی بحث adc و یا هر قسمت دیگری همه چیز رو همون جا بخونه ... نه این که باز هم مطلب چند جای دیگه وجود داشته باشه که با سرچ adobe بگرده دنبالش

                              نباید کل دیتا شیت رو بخونید تا PID ها رو پیدا کنید که کجا رفرنس داده ... نباید کل دیتا شیت رو بخونید ببینید چرا adc غیر فعال نمیشه بعد بعنوان پاورقی همون جدول PID زیرش در مورد PMC صحبت کنه (اگه PID یه رفرنس کلی در مورد دیتاشیته که هر چا PID0 مثلا دیدی منظور کدوم بخشه و کدوم بیت از رجیستر پس چرا موضوع PMC رو اونجا مطرح کردید)

                              بقول آقای رئیس جمهور توی یه مصاحبه تلویزیونی میگفتن: یه بابایی رفته بود شکار گرگ ... یکی باهاش بود میگفت آقا اگه گرگ بخواد بیاد تنها نمیادا ... گفت خوب همه رو میزنم ... طرف گفت اگه بیاد از بالا میادا ... گفت خوب میزنمش .... گفت ممکنه از چپ بیادا ... گفت خوب میزنمش .... آخرش طرف خسته شد گفت آقا تو اصلا بگو با مایی یا با گرگه

                              شما بگو با اتملی یا با فیلیپس

                              من این موضوع اصلی رو که سری arm7 اتمل با یه dspic یا xmega توفیری نمیکنه ... میکروکنترلر رو روی 55mhz تنظیم میکنید ... با 24mips کار میکنه ... مشکلات دیتاشیت نویسی زیادی داره ... سورس کد زیادی هم براش پیدا نمیشه که بگید کار میکنه ... و همه روی یه کامپایلر باشه

                              همه اینا رو گفتم .... هر کس خواست انتخاب کنه ... از درد و رنج دیگران رفرنس بگیره ... بهترین رو انتخاب کنه

                              همه میگن dps های تگزاس بشدت پیچیده کار میکنن و دیتاشیت های زیادی هم دارن که پیچیده هم نوشته شده

                              ولی پیچیدگی دیتاشیتهاش در حد همین اتمله(از نظر ادبیات و نوشتار) (هر چند اینجا دارید با یه پروسسور 1Ghz با میلیاردها فیچر کار میکنید و مقصود شما از کار روی اون بحث dsp که خودش پیچیدست)
                              نمیخوام بگم این دو چیز مساوی یا هم ارزش هستن ... نه هر کدوم برای کاری آماده شدن ولی این همه مشقت برای اینکه میکروکنترلر arm7 اتمل رو بزور راه بندازیم اگه برای dsp میذاشتم الان Dsp سری 6000 تموم شده بود ...

                              پس لطفا اگر خواستید جواب بدید و اشکال بگیرید همه متن رو کامل بخونید ... مطمئن باشید دلیلی داشته که بهش اشاره کردم
                              به وبلاگم سر بزنید

                              دیدگاه


                                #45
                                پاسخ : Philips vs Atmel

                                سلام
                                ممنون از بحثتون
                                من خودم اول سراغ اتمل رفتم اما بعد دربارش تحقیق کردم دیدم سری فلیپس خیلی بهتره و البته توضیحات آقای تروشه و آموزش هاش خیلی موثر بود که جا داره تشکر کنم
                                اما مشکل گرونی این سری هست که یه جوری دوباره به سمت اتمل می کشونه :cry2:
                                آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند ، شرایط زندگی ما نیست بلکه تصمیم های ماست .
                                آنتونی رابینز

                                دیدگاه

                                لطفا صبر کنید...
                                X