اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Philips vs Atmel

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Philips vs Atmel

به نام خدا
    با سلام
    بسیار ممنون از این تاپیک که راه انداخته اید.
    من بعد از چند سال کار کردن با محصولات اتمل (از جمله 8951 و AVR) تصمیم گرفتم که با میکرو کنترلرهای ARM کار کنم.
    به همین منظور و طبق معمول به سراغ یکی از محصولات اتمل رفتم (AT91Sam7s64) و شروع کردم به خواندن دیتا شیت ها و نمونه برنامه ها.
    بگذریم که موقع انتخاب یک شماره از محصولات اتمل کلی گیج شده بودم!!!!!!!!!
    بعد از گذشت چند روز و کلی گیج شدن فکر کردم که اصلا من با توجه با اعتماد به نفسی که داشتم توانایی کار با ARM را ندارم :cry2:و داشتم بکلی پشیمان می شدم :cry:
    که یک باره به این تاپیک بر خوردم.
    و نظرم بطور کامل برگشت و شروع کردم به خواندن دیتا شیتها و مقالات موجود در رابطه با LPC
    و کلی حال کردم . الان هم دارم دیتا شیت LPC2378 رو می خوانم و برای این چیپ می خواهم برنامه های خفن ناک بنویسم.

و به همه شما می گم که کار کردن با LPC ها بسیار راحت و قابل فهم هست.
    میشه گفت این دلیل یکی از دلیلهای مهم برای کار کردن با LPC باشه (البته برای من)

دلیل دیگه اینکه Peripheral های LPC خیلی بهتر و کاراتر هستند مثلا وجود تایمرهای 32بیتی و تعداد GPIO های بیشتر و نیز وجود چهار عدد پورت سریال (در سری LPC23xx ) و...

و از همه مهمتر امکان شبیه سازی برخی از مدلهای LPC در برنامه Proteus

از آقای مهندس تروشه هم که مطالب گران قدر خود را در این تاپیک گذاشته اند بسیار ممنونم

دیدگاه

آخرش طرف خسته شد گفت آقا تو اصلا بگو با مایی یا با گرگه
      شما بگو با اتملی یا با فیلیپس
      بابا من با شمام :NO:
      شرمنده من متنو بد متوجه شدم
      اما به نظرم فیلیپس به این دلایل از اتمل چند سر و گردن بالاتره:
      اول بلوک MAM که ترکونده!!!
      دوم اینکه داخل خودش دو تا باس AHB داره که توی کارای سنگین خیلی روی سرعت تاثیر داره
      سوم سرعت 72 مگا هرتزی نسبت به 55 مگا هرتز اسمی اتمل(به قول شما 24 مگا هرتز)
      چهارم یه سری پریپیال جانبی جالب و کار امد برای کارهای صنعتی مثل MCI , RTC

البته دیتا شیت فیلیپس خیلی منظم و به ترتیب و روالمند جلو رفته و انصافا اصلا قابل مقایسه با اتمل نیست

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

یه چیزی هم این وسط بد نیست بگم میدونید اتمل قطعه نظامی هم میزنه؟؟؟!!! :eek:
        فکرشو بکنید اگه قرار باشه میکروکنترلرهاش اینطوری باشند اونوقت وسط جنگ ...
        به این هم فکر کنید کی اینا رو میخره؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
          یه چیزی هم این وسط بد نیست بگم میدونید اتمل قطعه نظامی هم میزنه؟؟؟!!! :eek:
          فکرشو بکنید اگه قرار باشه میکروکنترلرهاش اینطوری باشند اونوقت وسط جنگ ...
          به این هم فکر کنید کی اینا رو میخره؟؟؟؟؟؟؟؟
          سلام،
          میکروکنترلر نظامی؟ مرجعی دارید برای این گفته تون؟
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

در بین محصولات نظامی ATMEL ظاهرا میکروکنترلری دیده نمی شود:

http://www.atmel.com/dyn/products/de...?family_id=635
            http://www.atmel.com/products/pld/mi...overview_other
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

خوب

اتمل که ترکید

بریم دنبال ادامه کارمون

از این جا به بعد یکم در مورد میکروهای دیگه و امکانات مخلفشون صحبت کنیم تا بازار و محیط علمی رو به سمت خاصی بکشونیم :mrgreen: من تنهایی نمیتونم ولی ...

یه میکروکنترلر الان توی بازار هست به نام lpc1768

این میکروکنترلر که جوان الکترونیک میفروشه 14000 تومان یکی از شاهکارهای arm فیلیپس توی رنج 100mhz و یه cortex-m3 هستش

سرعتش 100 مگاهرتزه که نوی 1769 اون 120mhz و با توجه به cortex ها توان اجرای دستورش به 125M و توی مدل 1769 هم به 150mips میرسه (البته اینجا درایستون هستش ... اگه دوستان مطلب خوبی در مورد درایستون دارن بذارن ... من خودم یه شبه ای ازش میدونم ولی بهتره نگم که سوتی از آب در نیاد)

این میکرو کنترلر همه چیز داره و کاملا شبیه به lpc2388 و usb host هم داره فقط مموری کارت درایور نداره (که توی mcb1700 اونو با spi راه انداخته)

اینها لینک دانلود شماتیک mcb1700:

www.keil.com/mcb1700/mcb1700-schematics.pdf

و اینم صفحه اختصاصی این خانواده در nxp:

http://ics.nxp.com/support/documents/microcontrollers/?scope=LPC17xx

که توش میتونید code bundle این سری رو دانلود کنید که تمام بخشهای مختلف رو با سمپل تحت keil یاد داده

اینم لینک دانلود کد باندل:

http://ics.nxp.com/support/documents/microcontrollers/zip/code.bundle.lpc17xx.keil.zip

دیتاشیت و این چیزا رو هم از همون صفحه بالایی میتونید پیدا کنید

همه چیز شیک و تر تمیز ارائه شده و جای شک و شبه نیست.

قرار نیست برای کار با این میکرو 50 تا dvd دیتاشیت بی سرو ته رو بخونید مثل اتمل(آخر هم هیچی نصیبمون نشه)

با این لینکهایی که دادم همین الان میشه این سری رو هم شروع کرد

یه توضیح دیگه:

cortex ها از نظر performance یه سر و گردن بالاتر از آرم های معمولی بودن

الان cortex-m3 با این قیمت پایین با امکانات arm7 lpc2388 برابری میکنه ولی lpc2388 قیمتش 22 تومانه

در ضمن توی mcb1700 سعی کرده از شلوغ کاری کم کنه و شماتیک خیلی خلوت تره (دلیل دیگه کم حجم بودن میکرو بوده که 100 پینه)

در ضمن این سری هم جدیدتر از Arm7 و مثل اینکه داره به شدت مورد پشتیبانی قرار میگیره چون فایل کد باندل 2010 7 jan پدیت شده ولی برای سری arm7 lpc23xx آخری پدیت مارچ 2009

در هر حال با یه میکرو 14000 تومانی به سرعت بالای 100mhz رسیدن واسه مایی که از avr مهاجرت کردیم به Arm خیلی عالیه

موفق باشید
              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام،
                همونطور که می دونید ARMها سه دسته ی کلی تقسیم میشن:
                سری کلاسیک مثل ARM7 ،ARM9 و ARM11
                Cortex-Mمثل M3 و M0
                Cortex-A مثل A-9 و MPCore
                پس اگر می خواهید آینده نگری کنید روی یکی از دو دسته ی اخیر وقت بگذارید. LPC1700 هم با توجه به امکاناتش و سازگاری 1768 با 2368 می تونه انتخاب خوبی باشه. البته قیمت 1768 خیلی جای افت داره.

دیدگاه

سلام
                  می خواستم بدونم الان میکرویی هست که از هسته ی arm11 یا cortex a استفاده کرده باشه؟
                  به سراغ من اگر می آیید

نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بر دارد

چینی نازک تنهایی من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warrior
                    سلام
                    می خواستم بدونم الان میکرویی هست که از هسته ی arm11 یا cortex a استفاده کرده باشه؟
                    سلام

توی ایران به شکل یک قطعه نه ... نیست

مشکلات یکی دو تا نیست ... داشتن قطعه با فرکانس کاری حدود 1GHz باید pcb درست و حسابی داشته باشه ... خود قطعه حتما bga هستش پس باید چند لایه باشه و امکانات جانبی دیگه ای که میخواد ... هزینه رو نجومی میکنه

اما بوردها آزمایشی بسیار خوبی رو دوستا چینی با قیمت پائین تولید میکنن ... armkits.com توی این موضوع خوبه و friendlyarm هم که arm11 سامسونگ رو داده

توی armkits یه بورد omap3550 هست که یه corrtex a8 با 650mhz سرعت به نام devkit8000

فرندلی هم mini6410 که Arm11 با سرعت 550

فکر اینو نکنید که بتونید ارزونتر خودتون بزنیدش

هر دوی اینا رو هم ایران ماژول داره

قیمت رو از خودشون بگیرید

http://www.iran-module.ir/fa/order.php#special_sells

این شایتش بود

آدرس هم جمهوری پاساژ فرشته کنار در پیت کده جهان کیت فروشگاه بل الکترونیک

کار طرف خیلی درسته ... دوستش دارریم

یه پیر مردیه که با این که سنش بالاست ولی میدونه نیاز بازار چیه ... :mrgreen:

میکروی جدید پیدا کردم میزارم

شما هم با تقاضاها تون بازار رو شکل بدید خیلی خوبه

(یه تغییر توی بازار داره ایجاد میشه که خود بازاری ها مثل اینکه دارن میرن واسه فیلیپس... آرا ، ایران ماژول و چند تا دیگه از فروشگاه ها رقابتی فیلیپس میارن از اون یکی ارزون تر :mrgreen: ما که لذت میبریم)
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warrior
                      سلام
                      سلام،

میکروکنترلر که نه، اصولاً Cortex-A یک Application Processor است و با اون (SoC (System on Chip می سازند. معروفترین شون هم همونطور که آقای تروشه گفتن سری OMAP35 شرکت TI است. الان هم دو سه مدل برد مثل Devkit8000 و beagleboard براش تو بازار هست.

دیدگاه

راستی این تاپیک داره میره سمتی که موضوعش نبوده. به نظر من یه تاپیک جدید با موضوع Cortex ایجاد بشه تا در موردش اونجا بحث بشه.

دیدگاه

سلام

یه سوال دارم که ازش یه مقصود موذیانه دارم

توی شرکت که با اتمل کار میکنیم ... و ulink2 بیشتر از دو تا break point در حال کلاک TCK نمیشه توی دیباگ گذاشت ... یعنی اگه run to main رو فعال کنیم فقط یک break point میشه

ولی فیلیپس توی خونه دارم ... کسی فیلیپس کار هست بگه توی ulink2 در حال دیباگ با کلاک TCK چند تا برک پوینت میشه گذاشت

برام یکم عجیبه؟؟؟

در مورد کورتکس هم پایه هستیم شدیدا

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                            سلام

یه سوال دارم که ازش یه مقصود موذیانه دارم

توی شرکت که با اتمل کار میکنیم ... و ulink2 بیشتر از دو تا break point در حال کلاک TCK نمیشه توی دیباگ گذاشت ... یعنی اگه run to main رو فعال کنیم فقط یک break point میشه

ولی فیلیپس توی خونه دارم ... کسی فیلیپس کار هست بگه توی ulink2 در حال دیباگ با کلاک TCK چند تا برک پوینت میشه گذاشت

برام یکم عجیبه؟؟؟
                            سلام،

دو breakoint محدودیت ARM است چون دو تا رجیستر Watchpoint بیشتر نداره. حالا شرکت Segger یه چیزی اختراع کرده به اسم FlashBP که این محدودیت رو از بین میبره، طرز کارش هم تو این مقاله هست:
                            http://segger.firma.cc/cms/admin/uploads/userfiles/file/PressReleases/091016_Flash_breakpoints_IQ_magazine.pdf

در مورد کورتکس هم پایه هستیم شدیدا

دیدگاه

میخوام چند تا گله از فیلیپس بکنم :mrgreen:من کلا با آرم کار نکردم پس اگه اشتباهه ببخشید.
                              1- چرا اینقدر گرررررررررررررررررونه؟مگه چیه؟به خدا با 20 تومان چیز های بهتر هم میشه خرید به هر حال ما از این پول ها نداریم ببینیم آخرش میکرومون سوخته لااقل بدونید از این رقابت ها تو اصفهان وجود نداره. :cry2:
                              2- این چه طرز چیدمان پایه است؟ما که به زور pcb میکشیم این دیگه هیچی آخه مگه چشه که اینطوری شده؟
                              3-همه اینها به کنار پروگرامرش چی؟من که لپ تاپ دارم چی کار کنم؟باز اتمل به فکر اینش بوده.
                              در کل پای Xmega رو اینطور وسط نکشید یا حداقل همه امکاناتشو در نظر بگیرید.چیز هایی داره که هیچ جا پیدا نمیشه مخصوصا تو فیلیپس ...
                              حالا یه سوال به نظر شما کدوم یادگیریش سریعتره؟اتمل یا فیلیپس؟؟؟

دیدگاه

اولا هم تعداد خریداراش کمتره هم انصاف دلالاش. ثانیا الزاما هر گرونی بی حکمت نیست. ثالثا لاید این چیدمان فقط دردسر برنامه اتوروت رو بیشتر میکنه. نه کار pcb دستی کشیدن رو. شاید هم ویفر رو ساده تر کنه و performance اش را بیشتر. رابعا با یک مدار سریال ساده براحتی پروگرام میشه. دردسر های اتمل رو هم نداره. (من از این Samba چیزی نفهمیدم. ببینم به رقص چاچاچا و بوسانووا هم ربطی داره؟؟). از همه گذشته اگر به چیزی جایی احتیاج باشه به سخت بودن یا آسون بودن یاد گیریش چکار دارین؟ باید یاد بگیرین و استفاده کنین. اگر هم تفریحیه که چرا این همه ایراد؟ یکی دیگه رو انتخاب کنین. اصفهان هم قربونش برام که ماشالله هزار ماشالله مگه جنس توش پیدا میشه؟ یه آقای زرگر هست و خودش و خودش. اون دو تا پاساژ دیگه هم که چیزی ندارن. شاید سالی یک بار یک فیبر تبدیل smd به dip بیارن و خودشون رو بکشن. خیلی به این چیزا گیر ندین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X