اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Philips vs Atmel

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Philips vs Atmel

سلام

آقا ما که دعوا نداریم

یه مسایلی رو که من توی کار عملی با هر دو نمونه دیدم رو اینجا قرار دادم

اول این موضوع هم گفتم دنبال فرصتی بودم تا با هر دو مدل کار کنم

و وقتی کار کردم شروع به ارائه این مطالب کردم

بی پرده بگم سر این کاری که الان دارم با atmel انجام میدم ... از اتمل بیشتر میدونم تا فیلیپس

میگید چرا گرونه ... پرفورمنس 3 برابر قیمت دو برابر ... به صرفست نه؟

شیوه یاد گیری هم به خود شما برمیگرده

این شده یه رگ خواب ... مهره مار اتمل... همه از Avr دارن مهاجرت میکنن به arm واسه همین اتمل رو آشنا میدونن

شاید کسی که از دیتاشیت با Avr کار کرده باشه با دیتاشیت نویسی اتمل آشنا باشه و بتونه راح کار کنه

ولی فیلیپس خیلی واضح مطلب رو توی همون یه دونه user manual یاد داده... من با شیوه ارائه مطلب فیلیپس راحت تر یاد میگیرم

میگید چرا فیلیپس از طریق usb بوتلودر نداره

اگه بخواید فقط از طریق usb میکرو رو پروگرام کنید و از این طریق اتمل رو یاد بگیرید (یا هر چیز دیگه ای) بهتر بگم این روش حرفه ای ها نیست ... شما یه jtag میخواید تا برنامه رو تست کنید... jtag هم یا پول زیاد میخواد یا پورت lpt

پس اگه میتونید به lpt دسترسی پیدا کنید در اولین فرصت بوتلودر usb شرکت فیلیپس رو که توی سایت nxp هست بریزید روی میکرو تا از اون به بعد میکرو وقتی به کامپیوتر وصل میشه بعنوان یه usb flash stick شناخته بشه (مثل یه رم ریدر) بعد از my computer وارد این درایو میشید و فایل .bin موجود روی میکرو رو میبینید... دیگه مثل atmel نیاز به samba نیست ... میتونید مثل فایل معمولی کپی پیست کنید

از این خفن تر دیگه میشه

نه حال و حوصله این کارا رو ندارید

همه کسایی که الکترونیکی هستن و با لپ تاپ کار میکنن ... اگه واقعا کار میکرویی میکنن یه مبدل usb به rs232 دارن ... از نرم افزار flash magic استفاده کنید و از طریق پورت com0 اونو پروگرام کنید

من دارم فاصله ها رو مگم

میشه گفت چون lpc3250 فلش داخلی نداره و میکرو رو باید مجهز به nand flash یا یه همچین چیزی کرد تا برنامه رو بتونیم توش اجرا کنیم ... پس این میکروکنترلر خوبی نیست؟ میشه؟ نه

یه امکان خوب بهت میدن ... چند تا چیز رو ازت میگیرن (البته توی این مواردی که شما گفتیم دو مورد پکیج طرف به فکر ایران نبود که توی ایران بورد دو لایه 10 برابر بورد 100 لایه در میاد همین mcb2300 یه بورد 4 لایست ... میتونیم بزنیم)

اگه اینجوریه که توی 8051 ما توی اسمبلی تقسیم داشتیم ... ولی تقسیم توی Avr حذف شد و برای یه تقسیم 8 بیت بر 8 بیت avr بیشتر از 8051 زمان میخواست

آیا خراب شد ... یا آباد

نه ... Avr یه قدم به طرف risc واقعی بود

توی اسمبلی arm یه پرش داریم که هم call و هم jump

ولی توی Avr هزار مدل پرش داشتیم هزار مدل call

Arm بهتر از Avr شد یا بدتر

معلومه که قراره با تعداد دستورات کمتر بتونیم کارمون رو انجام بدیم!!! این یعنی risc ... پس همه اون چیزایی که میتونن با بقیه اجرا بشن حذف میشن

پس قراره برای یه مقصد بالاتر یه چیزایی رو تغییر بدیم یا حذف کنیم

شاید بقول دوستمون اگه بخواد همه پایه های مثل پورت دو پشت سر هم بیان هزینه ساخت آی سی گرونتر یا اصلا غیر ممکن بشه ... هر چند خیلی از فانکشنهای دیگه IO ها تقریبا توی یه ناحیه قرار دارن و حتی پورتهای IO هم تقریبا متوالی قرار دارن (نه همه جا ولی ...)

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سلام به دوستان و تشکر از این تاپیک مفید و اهدافش.
      چون این جا بحث Philips vs. Atmel هست، فکر کنم مفید باشه که یه خرده بیشتر بریم سراغ Philips و محصولاتش البته محصولات رده
      میکروکنترلر با هسته ARM:
      - تراشه های سری 2300 و 2400 با هسته ARM7TDMI-S که حالا قدیمیه :bye
      - تراشه های سری 1000 با هسته Cortex-Mx شامل:
      1-سری 1100 با هسته Cortex-M0 که برای کاربردهای ارزون و خیلی کم مصرفه
      2-سری 1300 با هسته Cortex-M3 با امکانات پایه ای
      3-سری 1700 با هسته Cortex-M3 با امکانات و کارایی بیشتر و فرکانس 100 مگاهرتز
      که طبق AN10878 (که شامل مقایسه امکانات و موارد دیگه هست)همین سری 1700 برای جایگزینی سری 2300 و 2400 در نظر گرفته شده.
      دو نکته جالب هم وجود داره:
      اول این که سازگاری کامل LPC1768 با LPC2368 که تو همین AN10878 تصریح کرده. شماتیک و pcb یه برد کوچولو با راهنما
      هم این جا گذاشتم براش و دارم نسخه کامل ترش رو طراحی می کنم، آماده شد می ذارم... .
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45008.0
      البته LPC1768 علیرغم برتری ها و امکانات خوبش نسبت به LPC2368 به ویژه هسته اش که Cortex هست، کنترلر MMC نداره لذا باید به جای MCI از SPI استفاده کرد.در صورت لزوم
      شماتیک برد MCB1700 مرجع خوبیه.
      و اما دوم راجع به زیر-سری 177x/8x هست مثل 1778 و 1788. این سری با همون فرکانس 100MHz ولی با امکانات بیشتر از LPC175x/6x
      عرضه می شوند . البته هنوز تو فاز Development هستند. دیتاشیت هاش همه رو سایت NXP هست. برخی از امکانات:
      96KB SRAM (که برای 1768 و 2368 به ترتیب 64 و 58 کیلوبایت هست)
      کنترلرهای EMC, LCD, MMC
      شامل پکیج های LQFP144 و LQFP208 (که 1778 و 1788 هر دوش رو دارن)
      و ... .
      نکته خیلی جالب، سازگاری کامل پایه ها با سری 23 و 24 هست (دیتا شیت LPC178x/7x صفحه 1):
      The pinout of LPC178x/7x is intended to allow pin function compatibility with the LPC24xx and LPC23xx.
      پایه های LPC1778FBD144 رو با LPC2378FBD144 چک کردم کاملا سازگار بود. ضمنا keil جدید هم از 178x/7x پشتیبانی می کنه.
      4- سری 18xx مثل 1857 و 1827، که وضعیت تولیدش همانند 177x هست که ضمن داشتن امکانات سری های قبل، ویژگی های قابل توجهی دارن:
      فرکانس 150 مگاهرتز :applause:
      136KB SRAM
      میزان حافظه فلش 200، 512 و 768 کیلوبایت و 1مگابایت (مثلا 1857 و 1827 1مگابایت اند )
      شامل پکیج های LQFP144 و LQFP208 (که 1857 فقط LQFP208 داره و 1827 فقط LQFP144)
      و ... .
      - تراشه های 4000 شامل سری LPC4300 مثل 4317 و 4357 که وضعیت اون ها هم dvelopment هست.
      این سری ضمن داشتن امکانات سری های بالا و هسته ARM Cortex-M0، یک هسته ARM Cortex-M4 هم داره :eek:
      که در واقع کنترلر سیگنال دیجیتاله DSC، با امکانات سخت افزاری لازم برای DSP شامل:
      Thumb-2 technology
      DSP and SIMD extensions
      Single-cycle MAC (up to 32 x 32 + 64 -> 64)
      Single-precision FPU
      Integrated, configurable NVIC
      Compatible with Cortex-M3
      Configurable for ultra-low power including Deep Sleep Mode and Wakeup Interrupt Controller
      و به طور کلی:
      یک هسته ARM Cortex-M0 150MHz
      یک هسته ARM Cortex-M4 150MHz
      200KB SRAM و تا 1مگابایت فلش
      MPU و ... . شامل پکیج های LQFP100 و LQFP208 هست
      سر جمع، در حال حاضر LPC1768 و بعدا LPC1778/88 نمونه های بسیار خوبی هستند که می توانند مبنای پروژه ها و طراحی های رده
      میکروکنترلر قرار بگیرند...
      لینک ها:
      http://ics.nxp.com/products/lpc1000/lpc17xx/
      http://ics.nxp.com/products/lpc1000/lpc18xx/
      http://ics.nxp.com/products/lpc4000/lpc43xx
      http://ics.nxp.com/products/lpc2000/lpc23xx/
      http://ics.nxp.com/microcontrollers/
      http://ics.nxp.com/support/microcontrollers/
      http://www.keil.com/arm/chips.asp
      http://www.keil.com/dd/chip/5334.htm

دیدگاه

توضیحات دوستمون masoud_a نسبتاً کامل بود. خوبه این نکته رو هم بهش توجه کنیم که در حال حاضر فقظ NXP با Cortex-M0 میکروکنترلر می سازه. یه مصاحبه مجله‏ی IQ انجام داده با یکی از مدیران NXP که اونجا بحث این هست که این هسته محصول مشترک ARM و NXP است و در واقع بازار 8 بیتی ها رو هدف گرفته (قیمت کمتر از 1 دلار - کارایی 32 بیتی-توان مصرفی کمتر از 8 بیتی):
        http://ics.nxp.com/support/documents/microcontrollers/pdf/iq.magazine.nxp.launches.lpc1100.pdf
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

- تراشه های سری 2300 و 2400 با هسته ARM7TDMI-S که حالا قدیمیه :bye
          :eek:
          پیشنهاد می کنم اونهایی که می خواستند روی cortex-m3 کار کنن این کار رو انجام ندن چون این طور که معلومه تا دو سه هفته ی دیگه cortex-m3 هم قدیمی میشه و باید باهاش خداحافظی کنیم :bye :mrgreen:
          ما ایرانی ها اقیانوسی هستیم به عمق 1 سانتی متر .:mrgreen:

به سراغ من اگر می آیید

نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بر دارد

چینی نازک تنهایی من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warrior
            پیشنهاد می کنم اونهایی که می خواستند روی cortex-m3 کار کنن این کار رو انجام ندن چون این طور که معلومه تا دو سه هفته ی دیگه cortex-m3 هم قدیمی میشه و باید باهاش خداحافظی کنیم :bye :mrgreen:
            سلام،
            ARM7TDMI مربوط به سال 95 میشه که حتی از AVR هم قدیمی تره اما Cortexها تمامشون طراحی 2-3 سال اخیر هستند پس حداقل 10 سال جادارن تا از رده خارج بشن.
            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم
              پس اگه میتونید به lpt دسترسی پیدا کنید در اولین فرصت بوتلودر usb شرکت فیلیپس رو که توی سایت nxp هست بریزید روی میکرو تا از اون به بعد میکرو وقتی به کامپیوتر وصل میشه بعنوان یه usb flash stick شناخته بشه (مثل یه رم ریدر) بعد از my computer وارد این درایو میشید و فایل .bin موجود روی میکرو رو میبینید... دیگه مثل atmel نیاز به samba نیست ... میتونید مثل فایل معمولی کپی پیست کنید
              اینی که گفیتد مربوط به پروگرام کردن میکرو :eek: میشه (منظورم اینه که این طوری میکرو پروگرم میشه ) یا نه یه چیز دیگس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                ببخشید که این سوال رو اینجا می پرسم
                اینی که گفیتد مربوط به پروگرام کردن میکرو :eek: میشه (منظورم اینه که این طوری میکرو پروگرم میشه ) یا نه یه چیز دیگس
                بله برای پروگرامر کردن میکرو هست...

اینم فایل های مربوطه (برای LPC23XX)
                فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                  سلام،
                  ARM7TDMI مربوط به سال 95 میشه که حتی از AVR هم قدیمی تره اما Cortexها تمامشون طراحی 2-3 سال اخیر هستند پس حداقل 10 سال جادارن تا از رده خارج بشن.
                  سلام
                  درسته که ARM7TDMI طراحیش مربوط به اکتبر سال 95 هست ولی ARM7TDMI-S در سال 2001 به وجود اومد و عملا شرکتهای مختلف از سال 2003 به بعد شروع به ساخت میکرو با این هسته کردند در صورتی که avr در سال 96 ساخته شده oo:
                  تازه شما باید ببینی که میکرو رو برای چه کاری لازم داری . میشه یک کاری رو بگید که با lpc2xxx نشه انجام داد ولی با lpc17xx بشه؟!
                  چرا ما ایرانی ها هیچ وقت نمی خواهیم به عمق قضایا فرو بریم؟ :angry: چرا همه کار ها رو نصفه نیمه انجام میدیم ؟
                  به سراغ من اگر می آیید

نرم و آهسته بیایید، مبادا که ترک بر دارد

چینی نازک تنهایی من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط warrior
                    سلام
                    درسته که ARM7TDMI طراحیش مربوط به اکتبر سال 95 هست ولی ARM7TDMI-S در سال 2001 به وجود اومد و عملا شرکتهای مختلف از سال 2003 به بعد شروع به ساخت میکرو با این هسته کردند در صورتی که avr در سال 96 ساخته شده oo:
                    تازه شما باید ببینی که میکرو رو برای چه کاری لازم داری . میشه یک کاری رو بگید که با lpc2xxx نشه انجام داد ولی با lpc17xx بشه؟!
                    چرا ما ایرانی ها هیچ وقت نمی خواهیم به عمق قضایا فرو بریم؟ :angry: چرا همه کار ها رو نصفه نیمه انجام میدیم ؟
                    سلام

بخشید این جمله خبری بود یا اعتراضی؟
                    اگه اعتراضی مخاطب کدوم طرف دعوا بود؟
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا
                      با سلام خدمت دوستان
                      می خواستم چند نکته را به صورت کلی مطرح کنم و منظورم الزاما فرد یا گفته خاصی نیست.
                      1- اولا به قانون جالب زیر توجه کنید:
                      Warhol’s Law of Computer Architecture states that every microprocessor architecture will be the price/performance leader for 15 min
                      ,Computers as Components, Wayne Wolf, Second Edition, 2008
                      2-
                      اولا بنده یا شما که همه ایرانی ها نیستیم.
                      ثانیا این طوری که همیشه یک آفست با محصولات بروز داریم! طبق این دیدگاه شاید بهتر باشه که
                      از 8051 شروع کنیم، تموم که شد بریم سراغ ...!(منظور،شروع کار صنعتی و عملیاتی است و نه آموزش)
                      اگرچه این جا مرتبط نیست ولی مفیده که بدونیم مشابه این فکر تو مهندسی سخت افزار هم مطرح میشه که برای شروع باید از cpld شروع کرد
                      و سراغ FPGA نروید!
                      یعنی برای شروع کار در این زمینه، کار با cpld پیشنیاز کار با FPGA فرض می شود. نتیجه این می شود
                      که اولا به سبب امکانات کم و حجم گیتی اندک cpld مهارت های طراحی اکثر افراد تنها به موارد بسیار ساده و اولیه محدود می شود و
                      ثانیا بی اطلاعی و بی خبری از طراحی ها و مدارهای واقعی و کاربردی ایجاد می شود.(مثلا خودتون سطح انجمن fpga را با انجمن هایی مانند
                      ARM مقایسه کنید). نکته جالب هم این که یکی از دلایل مهم گرایش اولیه به cpld هم با ارائه FPGA های
                      حاوی فلش داخلی مرتفع شده است، Spartan-3AN از Xilinx، بزرگ ترین تولید کننده FPGA، حاوی 1M فلش داخلی است که خودم باهاش کار کردم
                      (Sapartan-3AN Starter Kit) و بنابراین نیازی به فلش بیرونی نیست و ...

4- از لحاظ قیمت و دسترس پذیری هم که سری 17 همانند سری 23 است با مستندات بسیار خوب و امکانات جدید و جالب توجه شامل
                      CPU clock up to 100MHz
                      64kB RAM
                      Motor control PWM for three-phase Motor control
                      12-bit ADC with 8 channels
                      و ...
                      در AN10913 یک کتابخانه بهینه برای کاربردهای DSP مختص معماری سری LPC17 و برای هر سه کامپایلرKeil, IAR, GNU ارائه شده
                      (یک معماری 32 بیتی RISC با خط لوله 3 مرحله ای و فرکانس 100MHz ارزش و توانایی اجرای محاسبات جدی را داره!)، شامل
                      Biquad filter
                      Fast Fourier transform
                      Dot product
                      Vector manipulation
                      FIR filter
                      Resonator
                      PID controller
                      Random number generator
                      و یا قابلیت بسیار جالب
                      CMSIS : Cortex Microcontroller Software Interface Standard
                      که یک مجموعه API یکسان هست برای کار با تمام میکروکنترلرهای با هسته ARM Cortex-M شامل کتابخانه هایی برای
                      کار با UART, LCD, USB, uIP,... و قابل دانلود از سایت NXP.
                      در زمینه طراحی برد هم که این تراشه ها با پکیج های LQFP100,144,208,... ارائه شدند و برد هایی مثل
                      Keil MCB1700, Development kit IAR KSK-LPC1768-JL
                      هم که راهنماهای خوبی برای طراحی مداراند و حتی به سبب سازگاری پایه ها با سری 23، بردهای این سری هم مفیدند. لینک آموزش و بردی هم که در تاپیک
                      قبلیم گذاشتم می تونه مفید باشه.
                      در ضمن خود شرکت سازنده هم، NXP، توصیه به جایگزینی سری 23 با سری 17 داره و راهنمای گذار منطقی را هم که ارائه کرده AN10878.
                      با این ترتیب آیا سری LPC17 و یا در موارد بحرانی در هزینه و مصرف توان، سری LPC11 نمی تواند یک گزینه مناسب برای کارهای عملیاتی و صنعتی باشد؟
                      البته انتخاب پلتفرم مناسب به پارامترهای زیادی از جمله قیمت، دسترس پذیری، مهارت طراح/تیم طراحی، نیازمندی های کاربرد مورد نظر، و ... داره،
                      ولی انصافا استدلال هایی مانند آن چه که نقل قول شد نمی تواند مبنای انتخاب باشه. ضمن این که باید توجه داشت اغلب، کمی هزینه اولیه بیشتر در سخت افزار
                      و پلتفرم می تواند به سبب امکانات و کیفیتی که ارائه می دهد باعث کاهش قابل توجهی در هزینه و زمان پروژه شده، توسعه آن را بسیار آسان تر، قابل اعتمادتر، و مقرون به صرفه تر کند.
                      به هر حال فکر کنم واضحه که گسترش استفاده از این گونه SoC های قوی و مفید، با قیمت مناسب، از جنبه های مختلفی برای طراحان و حتی مشتری ها مفیده.
                      -------------------
                      مسعود انصاریان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                        اگه میشه لینک این بولتلودر رو از سایت nxp بذار

دیدگاه

سلام،
                          مستندات و کدهای بوت لودر usb
                          AN10759 USB secondary ISP bootloader for LPC23xx V1 (Oct 16, 2008) with software (Sep 26, 2008):
                          http://ics.nxp.com/support/documents/microcontrollers/zip/an10759.zip

AN10866 LPC1700 secondary USB bootloader V2 (Sep 21, 2010) with software (Sep 3, 2010):
                          http://ics.nxp.com/support/documents/microcontrollers/zip/an10866.zip

دیدگاه

دوستان برای مقایسه میکروهای در کاربردهای مختلف .. منبع معتبر سراغ دارید

به طور خاص
                            میخوام از Avr به سمت میکرویی برم که 12bit adc داشته باشه ..
                            گزینه ها:
                            Xmega
                            LPC 1700
                            PiC

به نظر دوستان کدام سریعتر و ساده تر و قویتر هست .. خودم دوست دارم برم سراغ آرم بخاطر تنوع و آزادی .. چون وابسته به شرکت خاصی نخواهیم بود

موفقتر باشیم

دیدگاه

من پیشنهاد می کنم کسانی که تا الان با میکرو AVR کار می کردند با خانواده CORTEX از LPC کار کنند (خودم مدت زیادی با آرم Atmel کار کردم)
                              برای شروع پیشنهاد ویزه می کنم با سری cortex-M0 شروع کنید مثل LPC1114 یا LPC1313 از خانواده Cortex-M3
                              این ها رجیستر های کمتری دارند و کار با آن ها نسبتا ساده تر است ، بعد می توانید روی LPC1768 LCP1768 سوئیچ کنید که بسیار راحتتره
                              برای برد هم می توانید برد های LPCXpresso که قیمت خیلی مناسبی دارند (به همراه LPC-Link جهت دیباگ کردن) شروع کنید یا مثلا با استفاده از لینک زیر برد را خودتون طراحی کنید که بسیار راحت و ساده است
                              برای برنامه نویسی هم می توانید از کتابخانه های CMSIS یا کد های آماده زیادی که برای این خانواده ها است استفاده کنید

http://www.microbuilder.eu/Projects/...nceDesign.aspx

یک مزیت مهم دیگر وجود چند کامپایلر رایگان مثال های نسبتا زیاد و چند RTOS پورت شده
                              برای کامپایلر ، علاوه بر کامپایلر های معروف مثل Keil و IAR (با هر دو آن کار کردم) کامپایلر های دیگه مثل LPCXpresso و CoIDE(از CooCox به همراه چند ابزار دیگر) وجود دارد
                              http://ics.nxp.com/lpcxpresso/
                              http://www.coocox.org/index.html
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohpooria
                                برای برد هم می توانید برد های LPCXpresso که قیمت خیلی مناسبی دارند (به همراه LPC-Link جهت دیباگ کردن) شروع کنید
                                سلام

قیمت و جایی را سراغ دارید که بردهای LPCXpresso را برای فروش داشته باشند؟

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X