به نام خدا سلام دوستان من برنامه راه اندازی sd را با رابط mci از اینترنت گرفتم (از سایت keil) ولی موقعی که برنامه را کامپایل میکنم این خطا را میده که فایل File_Config.h را پیدا نمیکنه من محل نصب keil را کامل گشتم ولی فایل مذکور را پیدا نکردم یک نسخه قدیمی هم داشتم اون رو هم نصب کردم در فایلهای اون هم نبود میخواستم ببینم اگر کسی همچین فایلی را که جزو فایلهای این نرم افزار داره یک جا پلود کنه ممنون میشم ...خداحافظ.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درخواست فایل File_Config.h
Collapse
X
-
پاسخ : درخواست فایل File_Config.h
به نام خدا سلام بچه ها من همین الان مورد نظر را از keil v3.04 پیدا کردم و در keil خودم ریختم این دفعه حالا یک سری خطا دیگه میده نمیدونم فکر کنم این یکی فایل باز ورژنش قدیمی خلاصه کاری که من میخوام انجام بدم اینه که از سکتورهای کارت sd با رابط mci بخونم فقط همین نوشتن هم لازم ندارم fat هم نمیخواهم کسی اگه یک برنامه عمای شده داره لطف کنه و قرار بده برای خواندن عکس از روی کارت sd و نمایش روی lcd میخواهم با ssp سرعت اصلا جالب نبود با 18 مگ حداکثر 2 فریم در ثانیه بود ببینیم با mci چند فریم میشه...آیا کسى که وعده نیکو به او دادهایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهرهمندش گردانیدهایم [ولى] او روز قیامت از [جمله] احضارشدگان [در آتش] است؟ (61)(سوره قصص)
دیدگاه