اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عملکرد نامناسب در بخش آرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عملکرد نامناسب در بخش آرم

نوشته اصلی توسط حسین اقبالی
    سلام و درود بر دوستان عزیز
    میخواستم یه انتقاد در مورد بخش آرم بکنم.
    این بخش سایت نسبت به سایت ایران میکرو واقعا داره ضعیف عمل میکنه.
    اینجا دوتا مساله مطرح میشه کار با برد آماده یا ساخت برد
    مورد اول که نیازی به تهیه برد نیست چون خود کامپایلر شبیه ساز داره
    میونه مورد دوم
    خوب شما یه سر به این تاپیک بزن

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44436.0

حتی یک پاسخ مستقیم هم در راستای تاپیک داده نشده من حتی قبول کردم که با هزینه خودم برد بزنم و رایگان برای افراد بفرستم یک چند تا درخواست کردم که مثلا پایه های کتابخانه طراحی شده میکرو رو با دیتا شیت مقابله کنند این که دیگه ربطی به arm نداره ؟
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

با اجازه به نظر من هر کی بیاد تو این انجمن و بخواد آرم یاد بگیره به احتمال زیاد نمیتونه چرا؟
      به خاطر اینکه کار با این قطفات گرون تموم میشه دیگه نمیشه با سعی و خطا به جایی رسید مگه اینکه طرف پول داشته باشه این برد های آموزشی هم آدم رو محدود میکنند آدم اولش خوشش میاد سریع جلو میره ولی در عمل میاد استفاده کنه نمیتونه روی برد های آموزشی هم که تو انجمن کار صورت میگیره یه تاپیک بزارید به عنوان مرجع طراحی با میکروکنترلر ARM برای هر شرکتی جدا باشه بهتره مطالب فعلی تو سایت پراکنده هستش و به نظرم بعضی جاها با هم تناقض داره که مخاطب گیج میشه
      پس این از برد و ... طراحی با آرم
      اینجا متاسفانه آموزش برای آرم نداریم(همه چیز بده به جز فیلیپس که دوستان خوب فعالیت میکنند) یه چیز دیگه هم اینه که مثلا من نمیدونم برم سراغ کدوم کامپایلر اگر بخوام تمام میکروهای آرم رو یاد بگیرم این هم یکی از مسائل گیج کننده هست که بعضی ها سر ایین دو راهی گیر میکنند یه سوالی هم که برای من پیش اومده اینه که توی تمام انجمن های میکروکنتلر های مختلف یه زیر شاخه هست به عنوان پروژه های تکمیل شده ولی اینجا خبری نیست این مورد هم به یادگیری کمک میکنه حداقل چند تا پروژه ساده کار خیلی ها رو پیش میبره لطفا این مورد رو هم مورد بررسی قرار دهید
      متاسفانه مطالب انجمن پر از سوال و بحث های نا تمام هست نمیدونم هر کسی که میخواد با آرم یه کار بزرگ بکنه تاپیکی که ایجاد میکنه توش یه بحث شروع میشه پر از تخیلات و ... و کار هایی که میشه انجام داد و همینجوری تاپیک ایجاد میشود و نا تمام باقی میماند ولی در عمل هیچ البته افرادی هم هستند که به جاهایی رسیدند و پیشرفت هاشون رو ارائه کردند بعضی هم به نظر پیشرفت کردند ولی ما را از جزئیات با خبر نکردند من همینجا از همه از بحث های بی نتیجه و بی اساس توی این انجمن دست برداریم و این انجمن رو به بهترین انجمن بین مراجع فارسی تبدیل کنیم
      در کل از کسانی که برای ارتقا سطح انجمن تلاش میکنند سپاس گزارم و اگر توی صحبتم بی ادبی کردم ببخشید
      در آخر میخواستم بگم که این بخش رو جدی بگیرید و برنامه ریزی های مربوط به این بخش رو بهبود ببخشید
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        به خاطر اینکه کار با این قطفات گرون تموم میشه دیگه نمیشه با سعی و خطا به جایی رسید مگه اینکه طرف پول داشته باشه این برد های آموزشی هم آدم رو محدود میکنند آدم اولش خوشش میاد سریع جلو میره ولی در عمل میاد استفاده کنه نمیتونه روی برد های آموزشی هم که تو انجمن کار صورت میگیره یه تاپیک بزارید به عنوان مرجع طراحی با میکروکنترلر ARM برای هر شرکتی جدا باشه بهتره مطالب فعلی تو سایت پراکنده هستش و به نظرم بعضی جاها با هم تناقض داره که مخاطب گیج میشه
        سلام

این محصول رو دیدید؟
        http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=519

فکر کنم این نوع طراحی مشکل بسته بودن دست کاربر رو برطرف کنه...
        در این مورد نظرتون رو بگید خیلی کمکم میکنید :nerd:

البته این نوید رو هم بهتون بدم که در آینده ای نه چندان دور بردهای مشابهی برای سایر میکرو های شرکت های دیگر هم تولید می شود...

...

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی بهادر
          اینکه اصلا این آرم چه شکلی هست؟
          آی سی های این موبایل های چینی آرم هستن، این آرمی که شما میگید همون آی سی های توی موبایله؟
          پایه هاش چه شکلیه؟ چند تا پایه داره؟
          انواعش چیه؟
          تغذیه چنده؟
          با رگلاتور تغذیه میشه؟
          کریستال میخواد؟ خازن میخواد؟
          روی برد برد میشه سوارش کرد؟
          اصلا به مغازه دار بگیم چی بده؟ (مدلش)
          سلام و درود بر شما
          فکر کنم تا حدودی بتونم به سوال های شما پاسخ بدم (راستش خودم حدودا یک ماهی میشه دارم شروع میکنم با آرم کار کنم پس هنوز تجربه ی زیادی ندارم )
          شکل آی سی های آرم دقیقا مثل آی سی های اکس مگا هست.نمیدونم دیدین آی سی های اکس مگا را یا نه ولی مثل همدیگر هستن.(SMD)
          تعداد پایه ها هم بستگی به نوع آرم داره مثلا :ATSAM7X256 که من دارم روش کار میکنم 100 تا پایه داره.بهتره برید تو سایت های اتمل و فیلییپس ( دو شرکت فوق تو ایران بیشتر از بقیه محبوب هستند و آی سی های اونها بیشتر از بقیه تو ایران گیر میاد )و دیتا شیت چند تا از اونها را بررسی کنید تا هم تعداد پایه ها و هم اندازه ی اونها را متوجه بشید.
          برای راه اندازی اگر اشتباه نکنم به کریستال خارجی نیاز هست(که طبیعتا به خازن هم نیاز دارن :mrgreen.تغذیه ی آنها هم با 3.3 ولت هست البته من تاحالا با سری های اتمل کار کردم.
          البته هم تغذیه ی 3.3 ولت میخواد هم 1.8 ولت.
          که خود آرم های اتمیل چند تا پایه دارن که 3.3 ولت را میگیره و 1.8 ولت بهتون میده پس فقط نیازه که شما تغذیه ی 3.3 ولت بهشون بدین.همین
          باید برای سوار کردن روی برد برد بیاین و یه PCB برای تبدیل به DIP براش بزنید تا بتونید راحت روی برد برد نصبش کنید.(چون پایه های به صورت SMD هست نمیشه روی برد برد نصب بشن پس باید پایه ها را با PCB به DIP تبدیل کنید )
          برای خرید هم باید اول مدل را انتخاب کنید (PHILIPS یا ATMEL)بعد هم بر اساس نیاز هاتون-ظرفیت حافظه ی فلش-تعداد ADC های مورد استفاده و ...-بگردین و مدل مورد نظر را پیدا کنید البته مدل های موجود تو بازار محدود هستن پس بهتره اول به مغازه دار بگید چه مدل هایی از این آی سی را دارن.
          اگر سوال دیگری بود درخدمتم
          برای دیدن برد های مبدل بهتره به لینک زیر هم یه سری بزنید تا متجه منظورم بشید :
          http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=519
          البته برد بالا خیلی کامله ( فقط نیاز به منبع تغذیه با یک USB داره.و نیازی به کریستال نیست.
          **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X