من می خواهم کار با میکروکنترلر های ARM شروع کنم و نیاز به کمک و راهنمایی دارم ، دوستانی که در قسمت AVR فعالیت دارند من رو در زمینه AVR خیلی راهنمایی و کمک فرمودند ولی حالا دوستان ARMای چکار می کنن آیا من رو پشتیبانی می کنن تا من هم یکی از آرمی ها شوم ؟
اولین سوالم رو در زیر مطرح کرده ام لطفا پاسخ دهید ، خیلی خیلی ممنون و تشکر
۱ _ لطفا بهترین نوع ARM رو معرفی کنید که هم خصوصیات AVR رو داشته باشد و هم قدرتمند باشد و از همه مهمتر بتوان به راحتی آن را راه اندازی کرد چون من چندین گروه و مدل از میکرو های ARM رو در بازار مشاهده کرده ام به همین دلیل سوال کردم
۱ _ لطفا بهترین نوع ARM رو معرفی کنید که هم خصوصیات AVR رو داشته باشد و هم قدرتمند باشد و از همه مهمتر بتوان به راحتی آن را راه اندازی کرد چون من چندین گروه و مدل از میکرو های ARM رو در بازار مشاهده کرده ام به همین دلیل سوال کردم
سلام
بارها در این مورد بحث شده ! میتونید در انجمن جستجو کنید ....
ولی در یک نگاه کلی شخصا سری LPC23XX یا LPC17XX رو به بقیه ترجیح میدم
چند سوال دارم که در زیر مطرح کرده ام ، لطف کنید و پاسخ دهید خیلی خیلی ممون می شوم
1 . آیا میکروکنترلر های ARM همان میکرو های ATxmega هستند ؟
2 . لطفا در مورد انواع مدل و گروه های میکرو ARM توضیح دهید که برای شروع از کدام نوع و مدل استفاده کنم یعنی ARM7 یا ARM9 و لطفا یکی از بهترین هر یک از این دو گروه رو که تمامی قابلیت های AVR رو داشته باشد و زبان بیسیک رو پشتیبانی کند (HBBR) و قدرتمند و از همه مهمتر بتوان به راحتی راه اندازی کرد رو معرفی کنید ؟
3 . لطفا با توجه به سوال 2 لطف کنید و بهترین برد آموزشی ARM رو معرفی نمایید ؟
دیدگاه