اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضبط صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ضبط صدا

من vs1003 رو با arm راه اندختم
    tft lcd هم راه انداختم

همش تو وبلاگم هست و همش رو هم با Arm 55mhz کار کردم
    پس شما هم نباید مشکلی داشته باشین

البته نگین کار راحتی هست :mrgreen: مگه شنا arm vs1003 tft-lcd رو راه انداحتی با هم که میگی راحته
    شئخی کردم :mrgreen: ولی در کل باید زمان بزاری واسش
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

منظورم این بود که میشه این کارهایی که گفتم با یک arm7 با سرعت 70Mhz انجام داد؟
      اون قسمتی که گفتم راحته مربوط به قسمت فهمیدن f0 صوت هست.
      وقتی فرمان ضبط صوت میدم آیسی vs1003 شروع به ضبط میکنه اینجا میکروی آرم من باید واسط بین آیسی و حافظه بشه
      خوب اینکه میکرو رو مشغول میکنه! یعنی دیگه نمیتونم فرکانس f0 رو بخونم و روی ال سی دی هم باید نوشته ها ثابت بمانند چون دیگه این وسط جایی برای دستور دادن نیست!
      اما من یک یک راه به ذهنم خورد!
      یک میکروی آرم و یک avr ساده داشته باشم!
      میکروی avr رابط بین آیسی و حافظه میشه و از طریق میکروی آرم دستورات رو میگیره! و میکروی آرم رو میگذارم برای پردازش روی ال سی دی و فهمیدن f0 ! بعد که خواستم FFT بگیرم میکروی آرم دیتاها رو از حافظه میخونه و از طرفی از قبل هم f0 رو هم داره و الان بعد از یک پردازش منحنی رو روی ال سی دی رسم میکند!
      اینجوری خوبه؟

دیدگاه

نه بابا نمیخواد
        لازم نیست
        میتونی تو وقفه ها این کار رو انجام بدی
        چه خبره میخوای 2 تا میکرو رو درگیر کنی

دیدگاه

به نام خدا سلام آقا امید نمیشه این پروژههای خیلی عالی را با فیلیپس هم انجام بدی من وبلاگت هم رفتم کارت خیلی عالی بخصوص پروژه جدیدت ولی آخه مگه فیلیپس از atmel خیلی بهتر نیست انصافا البته من با atmel کار نکردم منظورم arm این شرکت فقط یک مقدار آشنائی دارم...
          آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

چرا انجام میدم
            برد philips از شما کار از من

من رو arm atmel انجام دادم چون با usb پروگرام میشد و نیازی به پروگرامر نداشتم
            جدیدا NXP هم دیدم که این قابلیت رو اصافه کرده

دیدگاه

به نام خدا سلام مجدد شما که اینقدر زحمت میکشی حیف نیست به فیلیپس افتخار نمیدی بخصوص این پروژه آخریت...(خدا کنه زودتر تموم بشه)
              آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

سلام
                والا خوم هم بم نمیا ولی متاسفانه نمیشه فقط هزینه کنم که
                بای یه کار یا پروژه پیش بیا تا بتونم یه برد یگه یا بر یگه راه بندازم

دیدگاه

سلام
                  ببخشید اقای حبیبی
                  میشه یک کم در مورد vs1003 توضیح دهید؟ مثلا پایه هاش (همون پایه هایی که باید باهاشون کار کنیم)
                  یا اگر داخل دیتاشیتش هست صفحه چند؟ :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                    با AVR هم میشه صدا را ضبط کرد . با استفاده از ADC میتونی سیگنال آنالوگ را دیجیتال کنی و با PWM هم میتونی سیگنال دیجیتال ذخیره شده را به آنالوگ تبدیل کنی . اونم با کیفیتی که باورتون نمیشه.توضیحات کامل این پروژه را میتونی در Application note های سایت Atmel با عنوان AVR335 پیدا کنی . موفق باشی.

دیدگاه

آقای masoodhashemy اگه ممکنه در مورد FFT یکم توضیح بدین چون خیلی لازم دارم بد جور گیر کردم
                      خیلی ممنون
                      من با AVR می خام این کار رو انجام بدم سرعتش هم فلا برام مهم نیست فقط می خام جواب بگیرم

دیدگاه

با avr که یک نسخه دیدم ولی سرعت پایینی داشت فکر کنم در همین سایت گذاشته بودند! با بسکام هم کار کرده بود.

دیدگاه

کار چندانس سختی نیست دایی جان.
                          همون فرمول FFTآ‌ رو می تونی توی AVR بنویسی.
                          توی نت هم پروژه انجام شده هست. مثل این:
                          http://elm-chan.org/works/akilcd/report_e.html
                          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

گیرم همون فرمول FFT هست که نمیدونم بعد به زبان C می خام اگه میشه کمکم کنید....
                            سایتی که گفتید + چنتا سایت دیگه رو هم دیدم هموشن با اسمبلی هستند یا avr gcc که دردم نمیخوره
                            فلان سرعت برام مهم نیست فقط می خام الگریتم FFT رو بنویسم

فورمولش چیه؟ یه مختصر هم توضیح بدین

خیلی ممنون

دیدگاه

http://en.wikipedia.org/wiki/Fast_Fourier_transform

دیدگاه

لطفا صبر کنید...