اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم عامل بی درنگ RTX برای ARM7/9 و Cortex-M

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیستم عامل بی درنگ RTX برای ARM7/9 و Cortex-M

نوشته اصلی توسط Reza Sede
    سلام
    کسی با LPC1768 سیستم عامل RTX را با Flash fs راه اندازی کرده است؟
    من نمیتونم اینکار را انجام دهم.وقتی flash fs را راه اندازی میکنم سیستم عامل کار نمیکنه.کسی میشه کمکم کنه؟
    اول از درست کار کردن rtx مطمئن شو از رو دیباگ نرم افزاری میتونی بفهمی(البته بزار یه 4ثانیه ای بگذره) که مشکل از تسک ها هست یا نه
    2-فلش شما از چه نوعی است؟ به کانفیک فلش نگاه نگاه کن #define FL0_EN 1#define SF0_EN 1

مطمئن باش که یک شده است البته به نوع فلش شما بستگی دارد
    آدرس فلشتو هم چک کن
    همه این راهنمایی ها تو help keil هستش
    راه اندازی enc28j60 و enc424j600 برای RL-TCPnet

راه اندازیks0108 با emwin

راه اندازی lcd7 اینچ با داریور داخلی stm32f429

دیدگاه

با سلام و تشکر فراوان از آقای محمد حسینی :applause: و بقیه دوستان
      من از سیستم عامل RT-Thread برای پروژه م استفاده کردم و در برنامه 9 تا Task وجود داره مشکل اینجاست که سیستم بعد از 10 یا 15 دقیقه هنگ میکنه!
      کسی اگه بلده کمک کنه ممنون میشم.

دیدگاه

با سلام بر همه
        من هم از rtx استفاده میکنم اما بعد از 1.5sمیفته رو یع تسک که با اولویت بالاتره دوستانی که تجربه دارن کمک کنند آیا از کرک هستش یا نه از کد نویسی منه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dellfogostar
          با سلام بر همه
          من هم از rtx استفاده میکنم اما بعد از 1.5sمیفته رو یع تسک که با اولویت بالاتره دوستانی که تجربه دارن کمک کنند آیا از کرک هستش یا نه از کد نویسی منه؟
          باید همین طور باشه. تا وقتی یه تسک با اولویت بالاتر وجود داره بقیه تسک ها اجازه ی اجرا شدن ندارن.
          [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
            باید همین طور باشه. تا وقتی یه تسک با اولویت بالاتر وجود داره بقیه تسک ها اجازه ی اجرا شدن ندارن.
            تشکر ولی با دیبگ فهمیدم سیستم هنگ کرده !دلیلش هم کم بودن stackبود
            چون الگوریتمش رند روبین هستش باید به تسک های بعدی اجازه پردازش بده
            :bye :bye :bye

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سیستم عامل بی درنگ RTX برای ARM7/9 و Cortex-M

نوشته اصلی توسط محمد حسینی
              1- توضیحاتی که من میدم مربوط به لایه نرم افزاری سطوح بالاست. سیستم عامل در چند لایه نوشته شده. لایه های سطح پایین مربوط به ارتباط مستقیم با سخت افزار هستن که درخواست های لایه های سطح بالا رو انجام میدن (مثل سوییچ تسک ها). کافبه شما فایل config مربوط به دیوایس رو مشخص کنید. لایه های سخت افزاری خود به خود با توجه به میکرو انتخاب میشن. حالا ممکنه بعضی هاشون پیاده سازی بعضی از توابع رو نداشته باشن و بعضی ها هم امکانات بیشتری داشته باشن که اگه می خواین خیلی دقیق بشین باید وارد کتابخونه ها بشین و پیاده سازی توابع رو ببینین. حالا یه سری مباحث اصلی کامل بشه، اونام بررسی میکنیم
              اما دیگه بین sam7s و sam7x فرقی نیست....
              برای sam7s از RTX_Conf_SAM7S.c استفاده کنید.

2- نوشتن یه سیسنم عامل کار ساده ای نیست. خیلی زمان بر و احتیاج به تیم برنامه نویسی داره. اما نشدنی هم نیست. اگه کدهای کتاب خونه هاش رو بخونی خیلی راحت متوجه میشی.

سلام خدمت دوستان، شاید سوالم تکراری باشه ولی اگه بود ببخشید خودتون :applause:
              من یه برد آموزشی LPC1768 دارم و هیچ کدوم این فایلها که برای ATMEL گفتین رو تو قسمت NXP و LPC17XX پیدا نمیکنم. مخصوصا همین اول کار برای startup
              الان تکلیف من چیه ؟ باید بردمو عوض کنم یا روش lpc1768 رو جایی دیگه نوشتین؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eebian

سلام خدمت دوستان، شاید سوالم تکراری باشه ولی اگه بود ببخشید خودتون :applause:
                من یه برد آموزشی LPC1768 دارم و هیچ کدوم این فایلها که برای ATMEL گفتین رو تو قسمت NXP و LPC17XX پیدا نمیکنم. مخصوصا همین اول کار برای startup
                الان تکلیف من چیه ؟ بم اید بردمو عوض کنم یا روش lpc1768 رو جایی دیگه نوشتین؟ :rolleyes:
                سلام فایل های ,system_lpc17xx.c,system_lpc17xx.h,lpc17xx.h, تو پوشه keil جستجو کن وفایل startup , بدون ویرایش بزار باشه (چون lpc17xx هسته cortex هست و خودش امکاناتی برای rtos داره)بقیش با help خود کیل پیش برو یا ازمثالهای این تایپیک استفاده کن

دیدگاه

اگر همین روند رو بخواهیم برای lpc1768 پیاده سازی کنیم آیا لازمه باز هم فایل اسمبلی مربوط به startup رو ویرایش کنیم ؟ اگر جوابتون بله هست میشه در صورت امکان توضیح بدید چطوری باید ویرایش بشه ؟ پیشاپیش ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanatnegar
                    اگر همین روند رو بخواهیم برای lpc1768 پیاده سازی کنیم آیا لازمه باز هم فایل اسمبلی مربوط به startup رو ویرایش کنیم ؟ اگر جوابتون بله هست میشه در صورت امکان توضیح بدید چطوری باید ویرایش بشه ؟ پیشاپیش ممنون
                    گفتم برا cortex اصلا احتیاجی به ویرایش نیس.
                    میتونید برا دیدن رخداد های تسک ها در زمان دیباگ نرم افزاری از قسمت view\os support\event view سویچ شدن تسک ها رو ببینید

دیدگاه

سلام
                      این بحث عالی بود.
                      من چند تا سوال دارم،
                      من تو سیستمم احتیاجی به انجام real time ندارم، ولی به کتایخونه tcp/ip احتیاج دارم. یه جا خوندم که بریا این لایبرری لزوما اجتیاج os نیست. نظرتون چیه؟ کسی تا حالا tci/ip این کتابخونرر و راه اندازی کرده؟

ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vala.v
                        سلام
                        این بحث عالی بود.
                        من چند تا سوال دارم،
                        من تو سیستمم احتیاجی به انجام real time ندارم، ولی به کتایخونه tcp/ip احتیاج دارم. یه جا خوندم که بریا این لایبرری لزوما اجتیاج os نیست. نظرتون چیه؟ کسی تا حالا tci/ip این کتابخونرر و راه اندازی کرده؟

ممنونم
                        سلام
                        در اینجا یک مثال کاملا تست شده برای اترنت هست
                        زندگی یعنی امید و حرکت
                        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                          سلام
                          در اینجا یک مثال کاملا تست شده برای اترنت هست
                          آقای ایمانی فر ممنونم. بله اون تاپیک رو خوندم و راه اندازی کردم، بعد شروع کردم به تغییر دادنش ولی فکر می کنم با کاربرد من خیلی جور در نمیاد به همین دلیل تصمیم گرفتم از کتابخونه tcp/ip استفاده کنم. من می خوام یه tcp client بسازم و یه سری اطلاعات رو که تو هدر tcp قرار می گیره رو (باید توی url باشه درواقع) بفرستم به یه وب سرور که طراحی شده. اگر نظری دارید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.
                          امیدوارم تو حرفام اشتباه شبکه ای نداشته باشم که خیلی بی سوادم توش.

دیدگاه

یک مثال دیگه هست به اسم EasyWEB این همونی هست که شما میخواید.البته همون مثالی که اقای ایمان فر معرفی کرد هم بدون سیستم عامل کار میکنه و نیاز به سیستم عامل نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvin2009
                              یک مثال دیگه هست به اسم EasyWEB این همونی هست که شما میخواید.البته همون مثالی که اقای ایمان فر معرفی کرد هم بدون سیستم عامل کار میکنه و نیاز به سیستم عامل نیست
                              ممنونم اون رو هم بررسی کردم.
                              من می حوام این سیستم عامل رو برای nxp lpc1768 راه بندازم اما تو فایل config اون تنظیمات tick timer و task config رو پیدا نکردم، نظری دارید؟
                              ممنونم

دیدگاه

سلام، آقا من به مثال های keil وقتی یه تسک اضافه می کنم هنگ میکنه و اکسپشن Hardfault میده! :angry: کسی با این مشکل برخورد کرده؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X