سلام
مشخصات LCD را اینجا قرار بده (دیتاشیت،قیمت،سایز،...) شاید بچه ها بتوانند کمکتون کنند تا آنرا راه اندازی کنید. در ضمن این LCD را شما قبلا با میکروی دیگری راه اندازی کرده اید؟
آقا واقعا ممنونم که پاسخ دادید
نه من این مدل رو راه اندازی نکردم ولی یکی از دوستانم اینو با آرم راه اندازی کرده این ال سی دی وضوح فوق العاده ای داره تقریبا شبیه ال سی دی GALAXY TAB سامسونگ است خلاصه تماشاییه قیمتش تقریبا 50 دلاره
اینم دیتاشیتش:
www.gblcd.com/datacenter/hitachi/TFTMD38971CBA.pdf
راستی یه سوال دیگه : میشه اینو با AVR راه اندازی کرد من که فکر نکم بشه؟
بازم تشکر
من یه ال سی دی کوچولو رو (که امروزه به نام ال سی دی N96 معروف شده) قبلا با ATMEGA 128 راه اندازی کرده بودم با فرکانس 8 مگا برای لود یه عکس
تقریبا 4 الی 5 ثانیه ای طول می کشید با فرکانس 16 زمان لود کمتر میشد (تقریبا 1 الی 2 ثانیه) البته کیفیت عکس خیلی خیلی کم بود تازه اون ال سی دی دارای رزولوشن 320x240 بود این ال سی دی که رزولوشنش 1400x1050 هستش oo:
من دیده بودم این ال سی دی رو با آرم راه اندازی کردند و حتی قابلیت پخش فایل MPG روی فلش را با 30 فریم در ثانیه رو داره oo: و حتی قابلیتهای دیگه
من برای کدش یه کارایی کردم الان دیگه وقت ندارم. دارم می رم مسافرت کاری برگشتم حتما روش کار می کنم وکاملش میکنم بعد میزارمش اینجا تا دوستان ازش استفاده کنند (البته با کمک شما)
باتشکر از دوستان گلم
بدرود :bye
دیدگاه