اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

! Bascom ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ! Bascom ARM

نوشته اصلی توسط ATI RADEON
    الان من یه برنامه به زبان C نوشتم و آمادس
    حالا من چندتا سوال دارم :question:
    اولی که از همه مهم تره اینکه میکروی SAM7X256 در هنگام پروگرم باید چه کریستالی بهش وصل کنم اصلا باید وصل کنم؟ :eek: (آیا برنامه هم نیازی به تنظیم فرکانس میکرو داره یا نه)
    دومی اینکه کد سری X با کد سری S چقدر فرق داره (مثلا از رجیسترهای پینهای ورودی خوروجی که برای S استفاده میکنیم میشه برای سری X استفاده کرد بقیه چیزها چطور مثل (UART , SPI , I2C) این ارتباطها برای من بیش از حد و اندازه مهمه oo:
    سومی رو میزارم واسه بعدا
    :bye
    شما اگه هدر برد فروشگاه رو داشته باشی برای پروگرم کردن نیاز به قطعه اضافی نداری. در ضمن رجیسترهای ARM7 همه یکسانن، مگر اینکه اون سخت افزار اصلاً توی یکیشون وجود نداشته باشه. مثلاً s64 و s256 یه پورت 32 بیتی دارن، اما x256 دوتا پورت 31 بیتی.

شما اگه می خوای با c جلو بری بهتره کتاب "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سریAT91" از انتشارات نص رو بگیرید. با کامپایلر IAR آموزش داده. اما اولش یه مقدار c رو مطالعه داشته باشید حتماً می تونید از این کتاب خیلی استفاده کنید.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

ممنون آقا حامد آره من اون کتابو دارم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم و همینطور خیلی از چیزها رو نمیدونم اون کتاب خیلی خوب توضیح داده ولی برای کسی مثل من که اصلا زبون C رو بلد نبود یاد گیریش یه کمی سخته دیگه . ولی با این حال به خودم گفتم تو میتونی :cry: خلاصه حالا خوشبختانه خیلی چیزا از سی می دونم و دنبال اینم که ارتقاعش بدم :nerd: اینم باید خدمتتون عرض کنم که این سوالهایی که من از شما می کنم بخاطر تسریع در زمان است و هم اینکه شما و همچنین آقا حامد AT خیلی بهتر از کتاب توضیح میدید همون چیزی که من میخوامو می گید خلاصه خیلی خیلی تشکر میکنم
      در ضمن ببخشید آقا من این بردی رو که گفتید از کجا گیر بیارم؟
      شما اگه می خوای با c جلو بری بهتره
      بله که می خام با C جلو برم تازشم با بیسیک خدا حافظی کردم هیچ. می خوام C++ تو برنامم اضافه کنم بعدشم من یه هف هشتا مجله و کتاب خارجی که سفارش داده بودم برام از اون ور آوردن که همش در رابطه با ARM 7,9,11 است و با همین برنامه IAR آموزش برنامه نویسی داده البته من هنوز لای اونارو باز نکردم گفتم یکی یکی اول ARM7 و برنامه نویسیش بعد نوبت بقیه .
      راستی تو یکی از این کتابا که اسمش Operational System for ARM11&CORTEX هست و حدود 586 صفحه داره درباره سیستم عامل برای ARM ها خیلی گفته

دیدگاه

الان من یه برنامه به زبان C نوشتم و آمادس
        حالا من چندتا سوال دارم :question:
        اولی که از همه مهم تره اینکه میکروی SAM7X256 در هنگام پروگرم باید چه کریستالی بهش وصل کنم اصلا باید وصل کنم؟ :eek: (آیا برنامه هم نیازی به تنظیم فرکانس میکرو داره یا نه)
        دومی اینکه کد سری X با کد سری S چقدر فرق داره (مثلا از رجیسترهای پینهای ورودی خوروجی که برای S استفاده میکنیم میشه برای سری X استفاده کرد بقیه چیزها چطور مثل (UART , SPI , I2C) این ارتباطها برای من بیش از حد و اندازه مهمه oo:
        سومی رو میزارم واسه بعدا
        سلام
        در مورد پروگرام کردن میکروهای سری AT91 اگر با JTAG پروگرام کنید نیازی به کریستال نیست اما اگر با USB یا RS232 می خواهید پروگرام کنید بر روی میکرو باید برنامه SAM-BA را اجرا کنید که این برنامه نیاز به کریستال 18.432MHZ دارد. برای روش های پروگرام کردن به فصل 6 کتاب AT91 مراجعه کنید. اما در آن جا سری 7S را برای وارد شدن به مد SAM-BA توضیح داده که سری 7X فرق داره تو انجمن ATMEL سرچ کن توی یکی از تایپیک ها به طور کامل برای 7X را توضیح دادم.
        برای تنظیم رجیسترهای کلاک ص114 کتاب را نگاه کن به طور کامل توضیح داده. در هر صورت اگر شما با IAR کار می کنید و رجیسترهای کلاک را تنظیم نکنید کلاک سیستم برروی اسیلاتور داخلی تنظیم هست که تقریبا 32.718KHZ می باشد.
        در مورد فرق 7Xو7S رجیسترهای داخلی اصلا فرق ندارد فقط پین های مورد استفاده و شناسه دستگاه های جانبی فرق دارد حتی در ARM9 سری AT91 رجیسترهای داخلی تقریبا کاملا مشابه است و فقط همین دو مورد که گفتم فرق دارد. در سری 7S برای شناسه دستگاه های جانبی از جدول 7-4 صفحه 118 استفاده می شود اما در 7X از جدول صفحه 517 همانطور که در جدول 7X می بینید PIOB و CAN, ETHERNET اضافه شده است. در سری 7S حالت های A,B از جدول 14-4 صفحه 130 استفاده می شود اما در 7X از جدول صفحات 519و520 استفاده می شود. بقیه قسمت ها کاملا مشابه می باشد و فقط همین دو مورد فرق دارد.
        سومی برای بعدا :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
          شما اگه هدر برد فروشگاه رو داشته باشی برای پروگرم کردن نیاز به قطعه اضافی نداری. در ضمن رجیسترهای ARM7 همه یکسانن، مگر اینکه اون سخت افزار اصلاً توی یکیشون وجود نداشته باشه. مثلاً s64 و s256 یه پورت 32 بیتی دارن، اما x256 و x64 دوتا پورت 31 بیتی.

شما اگه می خوای با c جلو بری بهتره کتاب "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سریAT91" از انتشارات نص رو بگیرید. با کامپایلر IAR آموزش داده. اما اولش یه مقدار c رو مطالعه داشته باشید حتماً می تونید از این کتاب خیلی استفاده کنید.
          اقا حامد پور آزاد 7X64 اصلا نداریم اگر شما نیاز دارید سفارش بدیم اتمل تولید کند :biggrin:

دیدگاه

در ضمن ببخشید آقا من این بردی رو که گفتید از کجا گیر بیارم؟بله که می خام با C جلو برم تازشم با بیسیک خدا حافظی کردم هیچ. می خوام C++ تو برنامم اضافه کنم بعدشم من یه هف هشتا مجله و کتاب خارجی که سفارش داده بودم برام از اون ور آوردن که همش در رابطه با ARM 7,9,11 است و با همین برنامه IAR آموزش برنامه نویسی داده البته من هنوز لای اونارو باز نکردم گفتم یکی یکی اول ARM7 و برنامه نویسیش بعد نوبت بقیه .
            راستی تو یکی از این کتابا که اسمش Operational System for ARM11&CORTEX هست و حدود 586 صفحه داره درباره سیستم عامل برای ARM ها خیلی گفته
            خوشحالم که با زبان بیسیک به ARM نگاه نمی کنید و با زبان C به آن نگاه می کنید :nice:
            این کتابا و مجله هایی که می گید در مورد سری AT91 هم توضیح داده یا فقط در مورد هسته ARM توضیح داده است ؟

دیدگاه

سلام دوستان، میدونم سوالم هیچ ربطی نداره به موضوع تاپیک ولی به بحث داخل تاپیک که خودش هم به موضوعش ربطی نداره ربط داره.
              کسی هدر فایلی چیزی برای LCD کاراکتری 4بیتی نداره؟ دلم نمیاد 8بیتی ببندم! اگه کسی چیزی داره که قرار بده تا یک تشکر ناقابل دریافت کنه اگر هم که کسی نداره خودم میرم دنبالش فقط شاید یه مقدار طول بکشه! هرچی گشتم چیز مورد توجهی به چشم نخورد.
              ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

(حامدThanks for you (MR: AT91
                اون کتابا به این ترتیبه
                Micro controller & Processors
                که Sheath1 مربوط به AVR هست از Tiny بگیر تا XMEGA که تا اون سیم بندی داخل آی سی ها رو هم کشیده بیرون البته اینو بگم که این دسته از کتابها اصلا چیزی به نام بیسیک و بیسکام نمیشناسه
                وهمچنین Sheath2 مربوط به ARM هست که فقط در باره سخت افزار و پردازنده مرکزی (Central Processor) آن صحبت کرده و همچنین مقدمه ای برای برنامه Keil را دارد
                جلد سوم Sheath3 مربوط به ARM7 هست که از اون اولش تا اون آخرش فقط C یاد داده حدود 450 صفحه موضوع بحث این کتاب و پروژه های آن با SAM7X256 است
                جلد 4 و 5 و 6 به ترتیب ARM 9,11,Cortex رو توضیح داده
                یه سری کتابم هست که فقط در باره سیستم عاملARM و چگونگی بارگیری آن از حافظه هارو داره یکی از پروژههاش با تراشه MT6225A درست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد AT91
                  اقا حامد پور آزاد 7X64 اصلا نداریم اگر شما نیاز دارید سفارش بدیم اتمل تولید کند :biggrin:
                  به نظر میاد شما درست می فرمائید. در هر صورت این اطلاعات غلط بخاطر این بود که قبلاً این صفحه رو دیده بودم:
                  http://www.keil.com/support/man/docs/ulink2/ulink2_su_atmel.htm
                  و اگه دقت کنید اون پائین هاص صفحه عبارت "Atmel AT91SAM7x64 on-chip Flash" رو داره که باعث شده بود من فکر کنم این X64 هم وجود داره! :mrgreen:
                  من جملم رو ادیت کردم! :rolleyes:

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                  سلام دوستان، میدونم سوالم هیچ ربطی نداره به موضوع تاپیک ولی به بحث داخل تاپیک که خودش هم به موضوعش ربطی نداره ربط داره.
                  کسی هدر فایلی چیزی برای LCD کاراکتری 4بیتی نداره؟ دلم نمیاد 8بیتی ببندم! اگه کسی چیزی داره که قرار بده تا یک تشکر ناقابل دریافت کنه اگر هم که کسی نداره خودم میرم دنبالش فقط شاید یه مقدار طول بکشه! هرچی گشتم چیز مورد توجهی به چشم نخورد.
                  من 4 بیتی جایی ندیدم، اما توی مجله pmm شماره 3 با استفاده از 74164، LCD کاراکتری 2*16 رو با 3 پایه راه اندازی کرده. یه کتابخونه هم براش داره. من خودم باهاش کار نکردم، اما توضیحاتش نشون میده کار ساده ای باید باشه.

شما و همچنین آقا حامد AT خیلی بهتر از کتاب توضیح میدید
                  خواهشاً من رو با جناب "حامد AT91" در یک سطح قرار ندید. ایشون استاد هستن و از ابتدا من از ایشون کلی کمک گرفتم. ایشون این کتاب رو حفظن!!! من هم تازه کار رو شروع کردم.

ببخشید آقا من این بردی رو که گفتید از کجا گیر بیارم؟
                  برای AT91SAM7X256:
                  http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=601

برای AT91SAM7S64:
                  http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=519
                  دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
                    یه سوالی از خدمت اساتید داشتم غیر از این کتاب آموزشی میکرو کنترلر ARM انتشارات نص
                    کتابای دیگه ایم هست که درباره ARM توضیح داده باشه
                    اخه میخوام برم بخرمش اگه چیز دیگه ایی هست که بدرد بخوره خوبه در ضمن یه سوال دیگه ایم داشتم من که تازه میخوام بیام سراغ ARM با چه کامپایلری کار کنم Keil یا IAR یا اصلا فرقی نداره ...عموما بیشتر با کدوم کار میکنن...
                    ممنون از تمامی دوستان
                    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                      سلام
                      یه سوالی از خدمت اساتید داشتم غیر از این کتاب آموزشی میکرو کنترلر ARM انتشارات نص
                      کتابای دیگه ایم هست که درباره ARM توضیح داده باشه
                      اخه میخوام برم بخرمش اگه چیز دیگه ایی هست که بدرد بخوره خوبه در ضمن یه سوال دیگه ایم داشتم من که تازه میخوام بیام سراغ ARM با چه کامپایلری کار کنم Keil یا IAR یا اصلا فرقی نداره ...عموما بیشتر با کدوم کار میکنن...
                      ممنون از تمامی دوستان
                      این تاپیک دیگه قدیمی شده، اما در مورد همین مساله ای که شما سوال پرسیدید خیلی خیلی توی همین انجمن بحث شده. یه مقدار بگردید به کلیه جواب هاتون میرسید!

دیدگاه

سلام دوستان
                        در جواب چندتا پست اول این تاپیک باید بگم که دوستان میتونن زبان سی رو بدون هیچ پیش زمینه قبلی یاد بگیرن.
                        به عنوان یه تجربه من خودم سی رو با کتاب آقای جعفرنژادقمی یاد گرفتم اونم در مدت تقریبا دو ماه (دیگه شما که خنگتر از من نیستید )لازم هم نیست همه کتاب رو بخونید ففط به نظر من فصلهای یک تا هفت و فصل 22 رو مطالعه کنید برای کار با میکروکنترلرها کافی هست.این کتاب رو میتونید تو سایتwww.4DOWNLOADS.ir پیدا کنید.
                        مطمئن باشید آسونتر از برنامه نویسی وجود نداره،فقط باید قلقش(درست نوشتم!؟)دستتون بیاد.
                        تازه من اولش سی رو یاد گرفتم واسه کار با AVR ولی نمیدونم چی شد که اونو بیخیال شدم و رفتم سراغ PIC اونم اسمبلی و افسوس میخورم به خاطر اون دو ماه وقتی که گذاشتم واسه یادگرفتن سی،که اگه اون موقع میدونستم اسمبلی چه قدر راحت و البته شیرینه از همون اول شروع میکردم به یاد گیریش.(البته الان به دلیل امتحانهام تعطیلش کردم :nerd.نگران منابع هم نباشید چیزی که زیاده تو اینترنت منابع هستش که اگه زبانتون در حد متوسط باشه راحت میتونید اونارو بخونید و پیشرفت کنید.
                        پس دوستان برای یادگیری هر زبان برنامه نویسی و کار با هر میکرویی و کلا پیشرفت در الکترونیک فقط و فقط باید وقت بزاید همین.
                        بنده آن دمم که ساقی گوید
                        یک جام دگر بگیر و من نتوانم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X