اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ARM

سلام دوستان من تا حالا با avr کار می کردم اما حالا می خواهم با arm شروع به کار کردن کنم .
    می خواستم بدونم از چی باید شروع کنم و اینکه اگه بخواهم کامل یاد بگیرم چقدر طول میکشه؟؟؟
    practice make perfect

پاسخ : سوال در مورد ARM

برای کم کردن دردسر دو تا نکته اولیه:

1- با کدوم سری محصولات میخوایی کار کنی (یا بهتر بگم کارتو شروع کنی)؟ اتمل یا فیلیپس؟ ARM7 یا ARM9 یا Cortex و ....

2- برنامه نویسی C ات رو قوی کن. روی AVR میشد تا کم بیاری بری سراغ اسمبلی. اما اینجا فکر کنم به این سادگی ها نباشه.

دیدگاه

خیلی ممنون
      می خوستم ببینم تفاوت فیلیپس با اتمل چیه ؟؟؟؟؟؟
      practice make perfect

دیدگاه

تقریبا مشابه تفاوت ایرباس با بویینگ. هر دو آرم هستن اما با امکانات و نحوه برنامه نویسی متفاوت.توی یکی اطلاعات مرتب تره توی اون یکی سرعت بالاتر. توی این یکی پایه ها مرتب کنار هم چیده شدن. توی اون یکی یه پایه بندر عباسه پایه بغلیش مشهد.پایه بعدیش اصفهان. باید ببینی با کدومش راحتی؛ ارزونتره و راحتتر گیرت میاد. وگرنه همش یه جور دکونه برای خودش.
        اگه همه عمرت ماشین رونده باشی از فراری گرفته تا فورد موستانگ. زانتیا تا پاجرو پشت دوچرخه هم که بشینی باید قلقش دستت بیاد.

دیدگاه

خیلی ممنون واقعا مثال های جالبی زدید !!!!!!!!!!!
          اما دوست عزیز من که متوجه نشدم کدوم به کدومه ؟؟؟؟؟؟؟ oo:
          سرعته کدوم بیشتره ؟؟؟؟ کدوم ارزونتره؟؟؟؟؟
          اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید.
          مرسی :smile:
          practice make perfect

دیدگاه

با سلام
            خدمت دوست عزیز عرض کنم کار کردن با میکروکنترولر های فیلیپس راحت تر است چون:
            پروگرام کردن آنها خیلی راحت توسط پورت سریال انجام می شود
            تعداد رجیستر های هر بخش کمتر از سایر آرم هاست بنابراین یاد گرفتن آنها راحت تر است
            از امکانات بیشتری نسبت به سایر محصولات برخوردارند
            ....

دیدگاه

خیلی ممنون :applause: :applause: :job:
              practice make perfect

دیدگاه

کی گقته اتمل با پورت سریال پروگرم نمیشه!؟
                تا پروگرم کردن با پورت سریال که مزیت نیست!
                اتمل که راحتره! بدون پروگرمر با سم با (از طریق یواس بی )پروگرم میشه! فقط کافیه پایه های مورد نظر رو به یو اس بی وصل کنید
                در کل به نظر من اتمل راحتر هست برای شروع

دیدگاه

میبینی آقاجون؟ هر کسی با اون چیزی که راحتتره کار میکنه. شما وقتی با یک میکروی تا حد زیادی محدود و کند مثل 8051 یا avr کار میکنی کمتر سراغ زبان c میری ولی وقتی پای سیستمهای سریعتر با امکانات بیشتر وسط میاد دیگه باید بچسبی به این زبانهای سطح بالا و مدل های پیچیده تر رو پیاده کنی. اینجور مواقع ابزار خیلی اهمیت پیدا میکنه چون قراره اول کار هزار بار کامپایل کنی تا یکبار جواب بگیری. پس برو دنبال چیزی که در مرحله اول راحتتر بدستت میاد. با اون که پیش بری تا چند وقت نمیخوای ازش دل بکنی. میخواد فیلیپس باشه میخواد اتمل. میخواد آرم 7 باشه میخواد 7000000!! اینا همه شون عین هم هستن. فقی یکی دو تا سریال ئاره اون یکی 10 تا. خیلی فرق نمیکنه. فعلا شروع کن.

دیدگاه

من که گیج شدم :cry: oo:
                    practice make perfect

دیدگاه

آقاجون!

برای شروع کردن به دویذن برای مسابقه دوی سرعت کسی نمیگه حتما باید کفش پوما 200 هزار تومنی پات کنی. چه بسا مثل همون سیاه پوسته زمان جنگ جهانی دوم با کتانی ساده هم ببری و مثل بن جانسون با هزار تا دنگ و فنگ کنار کارل لوییس کم بیاری. فعلا مسئله اینه که دویدن رو یاد بگیری.

من خودم بیشتر با فیلیپس کار میکنم. اما برای راحتی میتونی سراغ یکی از همین هدر برد های اتمل بری که توی فروشگاه سایت هست و خیلی ها هم در همین فروم دارن روش کار میکنن. بعد از یک مدت کار و تجربه پیدا کردن؛ نهایتش ممکنه نگاه کنی ببینی فقط چند ده هزار تومن ضرر مالی کردی. که اونم پیش چیزایی که یاد میگیری هیچه. اما عوضش خیلی ها دارن روی این AT91 ها کار میکنن و میتونی باهاشون همراه بشی.

دیدگاه

سلام
                        دوستان میتونن فرق بین arm 7 , 9 , cortex رو بگن؟
                        کدوم ارزونتره یا بهتره یا تو بازار بیشتره یا فرق هایی رو که دارن
                        با تشکر

دیدگاه

چند مدل از فیلیپس تو پروتئوس شبیه سازی میشه ولی برا اتمل رو من تا حالا ندیدم.
                          برای جفتشون هم کتاب خوب و جامع هست که تو تاپیک ها خیلی ها تایید شون کردن که منم جفتشونو دارم واقعا هم حرف ندارن. (البته چون اینا به رشتم ربطی نداره هنوز وقت نکردم اساسی برم تو کارشون).
                          برای اتمل: "مرجع کامل میکروکنترلر های ARM سری AT91" انتشارات "نص".
                          برای فیلیپس: "میکروکنترلر های 32 بیتی ARM" انتشارات "فدک ایساتیس".
                          حالا با هر کدوم که دوست داری شروع کن.
                          ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

این جور که من متوجه شدم فیلیپس همون کفش گرون هاست !!!!!!!!!!
                            در کل من می خواهم تو تابستون arm را شروع کنم .
                            پس با این حال میرم سراغ فیلیپس
                            از همگی ممنون
                            practice make perfect

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroosh.m
                              این جور که من متوجه شدم فیلیپس همون کفش گرون هاست !!!!!!!!!!
                              در کل من می خواهم تو تابستون arm را شروع کنم .
                              پس با این حال میرم سراغ فیلیپس
                              از همگی ممنون
                              نباید این طور در مورد فیلیپس قضاوت کنید، درسته من خودم تا حالا با اونها کار نکردم، اما هیچ وقت نه چیزی رو زیادی دست بالا میگیرم، نه زیاد دست پائین.

پیشنهاد من اینه که با همین هدر بردهای فروشگاه سایت شروع کنی. با میکروهای اتمل و کتابی که دوستمون چندتا پست پائین تر نوشتن. چون میکروهای ARM از نوع SMD هستن و نمی تونی به همین راحتی با برد برد باهاشون کار کنی، و اول کار بی خودی درگیر ساخت برد و تست و اینها میشی.
                              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X