اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ارتباط با SD پس از ریست نرم افزاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در ارتباط با SD پس از ریست نرم افزاری

سلام
    یه مشکلی بعد از ریست نرم افزاری تو sam7x256 برا من پیش اومده که ازتون تو حل این مشکل کمک میخوام.
    بعد از اینکه ریست نرم افزاری میکنم ، روتین راه اندازی SD خطا میده و SD رو نمیشناسه .اما اگه پاور کل بورد قطع و وصل شه ، مشکلی نیست .تو حالت عادی اگه به طور مداوم SD رو Init کتنم ، مشکلی پیش نمیاد .اما بعد از ریست نرم افزاری میکرو (پاور SD وصل باقی میمونه)، این مشکل پیش میاد .
    خودم فکر میکنم دوباره که spi میکرو راه میوفته ، چون SD قبلا Init شده ، یک تاخیر یا هر چیز کوچیک دیگه باعث میشه دیتای میکرو واسش Valid نباشه .
    جالب اینه که با حافظه Kingston مشکلی نیست .با Trancsend این مشکل پیش میاد .نگین خب با Kingston کار کنم!!!
    یه راه حل نرم افزاری لطفا اگه میتونین ، بگین .

ممنون از لطف شما
    بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

پاسخ : مشکل در ارتباط با SD پس از ریست نرم افزاری

تغذیه رو نرم افزاری قطع و وصل کن!

دیدگاه

معمولا برای رفع خطا در چنین مواقعی یکی از راهکارها کلاک زدن هست که به کارت این فرصت رو میده که اگه خطایی در دریافت داشته، حالا به هر دلیلی، اصلاح کنه و منتظر دریافت بعدی بمونه، مثلا در کارتهای MMC در هر بار Initialize لازمه که مثلا 700 کلاک هرز زده بشه تا سیستم داخلی کارت دوباره به حالت عادی برگرده و آماده بشه، فکر کنم در مورد SD هم همینطور باشه.
      اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

چند نکته دیگه، در زمان ریست نرم افزاری میکرو قبل از استفاده از SPI حتما اون رو ریست کنید و بعد استفاده کنید و مطمئن بشید که مشکل از SPI چیپتون نیست.
        مطمئن بشید که SPI با کدوم لبه کلاک بعد از ریست شروع به کار میکنه و نکته آخر اینکه لزوما همه کارتها، همه دستورات رو پشتیبانی نمیکنند و وابسته به شرکت سازنده، حجم و نسخه پروتوکول ارتباطیشون، امکاناتشون متفاوته.
        اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ژوپیتر
          چند نکته دیگه، در زمان ریست نرم افزاری میکرو قبل از استفاده از SPI حتما اون رو ریست کنید و بعد استفاده کنید و مطمئن بشید که مشکل از SPI چیپتون نیست.
          مطمئن بشید که SPI با کدوم لبه کلاک بعد از ریست شروع به کار میکنه و نکته آخر اینکه لزوما همه کارتها، همه دستورات رو پشتیبانی نمیکنند و وابسته به شرکت سازنده، حجم و نسخه پروتوکول ارتباطیشون، امکاناتشون متفاوته.
          ممنون از شما
          یه مورد دیگه متوجه شدم :
          اگه من تو یک حلقه بی نهایت هم مدام SD رو راه اندازی کنم ، مشکلی نیست . اما همین که یک سکتور از اونو بخونم ، دیگه راه اندازی نمیشه !!!!
          همون Sample خود IAR رو اجرا کنین ، فقط وسطش ریست کنین . مشکل پیش میاد .یا دوباره Init کنین.
          ممنون دوباره
          بازیه ز ندگی اون نیست که تاسه خوب بیاری , اینه که تاسه بد رو خوب بازی کنی

دیدگاه

قبل ریست نرم افزاری با دستور funinit درایو رو غیر فعال کن ببین فرقی میکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X