اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Keil or IAR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Keil or IAR

سلام به دوستان عزیز
    این سوالیه که یه چند وقتی درگیرشم و راجعه به اون هم تحقیق کردم ولی می خوام نظر دوستان رو هم بدونم
    بین Keil و IAR برای کار با ARM کدوم رو ترجیح می دین . چرا ؟
    با توجه به این که Keil متعلق به شرکت ARM هست و خوب باید ارتباط خوبی با CPU برقرار کنه و کدهای بهینه تری به این دلیل تولید کنه و IAR هم جوابش رو خوب پس داده و خیلی قدرتمنده
    به نظر شما کدوم مناسبتر و مفیدتره و برقراریه ارتباط با کدوم کامپایلر راحتره ؟
    لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

پاسخ : Keil or IAR

اینجا Keil
    آنجا Keil
    همه جا Keil
    شاید هم IAR ؟ ???? چون شد IAR
    اینجا IAR
    آنجا IAR
    همه جا IAR
    ولی شاید هم Keil

حالا فرقی نداره ولی من خودم با Keil کار می کنم دلیلش رو هم نمیدونم شاید به خاطر این باشه که از این علامت < زیاد توش استفاده نمیشه و توی IAR بیشتر کاربرد داره و یا شاید هم توی یکجا یک مطلبی مثل اونی که اول گزاشتم رو خوندم ولی تیکه اولش رو

کسی چی میدونه ؟؟؟ شاید یه روزی من هم IAR کار کنم ولی حالا فقط Keil و Keil شاید هم IAR !!!!!

من که خودم نفهمیدم چی گفتم ولی سعی میکنم این پست رو حذف کنم ×××× کسی چی میدونه شاید خذفش نکنم ، یا ....
    به هر حال از من می شنوی با هرکدوم شروع کنی به همون عادت می کنی مثل من که با IAR شروع کردم ولی به Keil عادت کردم
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

شنیدم IAR از اتمل بهتر ساپرت میکنه و Keil از فیلیپس
      البته توی هردوتاش میشه از هر دو نوع میکرو استفاده کرد
      IAR هم خوبیش به اینه که برای اکثر میکرو های موجود در ایران کامپایلر داره و کار رو راحت کرده ولی خوب بعضی ها هم به دلایلی از Keil استفاده میکنند مثلا اینکه کرک کردنش راحتتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
        شنیدم IAR از اتمل بهتر ساپرت میکنه و Keil از فیلیپس
        البته توی هردوتاش میشه از هر دو نوع میکرو استفاده کرد
        IAR هم خوبیش به اینه که برای اکثر میکرو های موجود در ایران کامپایلر داره و کار رو راحت کرده ولی خوب بعضی ها هم به دلایلی از Keil استفاده میکنند مثلا اینکه کرک کردنش راحتتره
        از لحاظ تعداد مثال که Keil برای ATMEL مثالهای خیلی بیشتری داره .

تفاوت بین IAR و Keil تقریبا مثل تفاوت WinAVR با Codevision هست. هر دو C هستن ولی keil یه کم ساده تره و با کیجن دو سال قبلش میتونی آخرین ورژن رو مستقیم از سایتش دانلود و لایسنسش رو نصب کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X