اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GLCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

GLCD

سلام
    آقا اول ببخشید که این تاپیک رو اینجا زدم چون تو تاپیک AVR زدم به جایی نرسید گفتم انجا هم مطرح کنم بعد اصلا AVR مال این حرفا نیست بعد این جور کار ها با ARM بیشتر انجام میشه تا با AVR گفتم تجربه شما ها بیشتر

آقا من قرار صدای یه املیفایر رو با AVR کنترل کنم برای کنترل صدا از ای سی PT2258 استفاده کردم و برای قشنگی کار هم از ای سی دی گرافیکی 128*64 های معمولی استفاده کردم تا بتونم مقدار صدا و سیگنال ورودی در حوزه زمان و تاچ و... رو روی ال سی دی گرافیک نمایش بدم از از ال سی دی گرافیکی استفاده کردم برنامش رو هم نوشتم هیچ مشکلی ندارم فقط یه مشکل دارم اونم نویز هست که نمیدونم چرا وقتی ال سی دی گرافیکی میارم تو مدارم یه صدای صوت نسبتا بلند از بلند گو شنیده میشه اصلا موندم برای چیه این صدا ال سی دی رو که جدا میکنم قطع میشه وقتی وصل میکنم میاد درضمن من مجبور زمین امپ ، PT2258 ، میکرو و ال سی دی گرافیکی رو یکی کنم ولی تغذیه میکرو با ال سی دی باهم ای سی 2258 جدا و امپ هم جدا هست چرا این صدا شنیده میشه
    اینم نمونه صدا

بازم میگم ببخشید اینو اینجا پرسیدم
    http://www.mediafire.com/?t7rz1sj78skrj40

پاسخ : GLCD

سلام
    شما نباید 2 تا تاپیک با یک موضوع ایجاد بکنید چون فقط موجب شلوغ شدن می شه و یک کمی بیشتر صبر می کردید .
    یک عکس از نمایه کل مدارتون بزارید خیلی خوب می شه ( مداری که روش دارید کار می کنید )
    رویه برد برد کار می کنید ؟
    برایه هر ایسی خازن گزاشتید ؟
    برایه تغذیه ال سی دی و Backlight اون خازن گزاشتید خازن تا جای که ممکنه باید به پایه قطعه نزدیک باشه ؟
    خازن 100nF

دیدگاه

نهههه خازن فقط برای PT2258 گذاشتم!!!!

برای هر ای سی باید یه خازن 100 نانو بزارم

روی برد کار میکنم

خازن رو تست میکنم حتما

خیلی خیلی ممنون

دیدگاه

اقا یه چیزی یادم رفت دیروز ال سی دی گوشی نوکیا 1100 رو رو همون برد تست کردم یه نویزه خیلی کمی انداخت که با یه خازن 3300 میکرو رو خط تغذیه کاملا برطرف شد ولی وقتی از ال سی دی گرافلیکی استفاده میکنم مثل این میمونه یه سیگنال با دامنه نسبتا بالا رو مستقیم دادی تو ورودی امپ اصلا شبیه نویز نیست دامنه نویزش خیلی بالاست چنتا که خازن گذاشتم فقط یکم صدای نویز کم شد حدود 20 درصد

دیدگاه

شما لطف کن حد اقل یک عکس از کار بزار تا ببینم تویه مدار از چه چیزایی و کجا استفاده کردی
          طراحی مدار این جوری نیست که هر چیزی رو دوست داشتید هر جایی بزارید یک سری قوانین باید در یک سری جا ها رعایت کنید
          مثلا بگم :
          همین GLCD یا TFT LCD از یک واحد تولید ولتاژ منفی استفاده می کنند برایه تنظیم Contrast ولی همین واحد تولید نویز و جریان کشی داره ( در سایز هایه مختلف LCD متفاوت هست) نویز هم فقط ایجاد ریپل در ولتاژ شما می کنه که شما با قرار دادن اون خازن با ظرفیت بالا جلویه ریپل تا حدودی گرفتید ولی بازم طرف صوت شما هنوز ایزوله نشده یا از فیلتر خوبی برخوردار نیست
          GLCD خیلی جریان می کشه (خیلی به نسبت میکرو و دیگر ادوات) پس یک جوری باید کنترل بشه که روشش گفتم ولی نیازی به خازن به اون بزرگی نیست من در یک اسپکترم انالایزر همین مشکلو با GLCD 240*128 داشتم که با 3 تا خازن 100nF در کل مدارم همه مشکلات بر طرف شد بازم میگم جایه قطعه در یک سری از جاها مهم هست

اگر بازم نمی خوایید عکس بزارید 2 راه پیش رو دارید
          1- استفاده از یک فیلتر RC در تغذیه و ورودی AMP
          2-استفاده از OP Amp دیفرانسیلی به عنوان Pre AMP ( این روش بهترین روش ممکن ولی یکی کم دشوار هست )

به احتمال زیاد مدار شما در جریان کشی به ریپل می افته
          یا که فرکانس Refresh که LCD شما ایجاد می کنه در مدار Amp شما تقویت میشه که این حالت خیلی بعیده و من جایی ندیدم که این مشکل پیش بیاد

اینو هم تست کنید و نتیجشو بگید
          GLCD وصل کنید ولی Backlight قطع کنید و کنتراست به حداقل برسونید ( صفحه خاموش بشه ) بازم ببینید چقدر صوت دارید

دیدگاه

GLCD وصل کنید ولی Backlight قطع کنید و کنتراست به حداقل برسونید ( صفحه خاموش بشه ) بازم ببینید چقدر صوت دارید
            من برای کنترل کنتراست از یه پتانسیومتر که یه طرف پتانسیومتر به زمین طرف دیگر پتانسیومتر به VEE یا همون پایه 18 و وسط پتانسیومتر رو به پایه VO یا پایه سه دادم که وقتی این پتانسیومتر رو کلا بر میدارم صوت وحشتناک کم میشه و با چرخوندن پتانسیومتر برای تغییر کنتراست صوت کم و زیاد میشه ولی بک لایت روشن بود چون قبلا تست کردم این چیزی که شما گفتید رو هم تست میکنم

به احتمال زیاد مدار شما در جریان کشی به ریپل می افته
            میشه بشتر توضیح بدین ف جریان کم میارم؟ من از پاور کامپیوتر استفاده میکنم

اینم عکس از برد خیلی شلوغ پلوغه ذر ضمن من تو بدر زدن زیاد تجربه ندارم
            جای ال سی دی گرافیکی اون پین هدر بزرگه سمت راست پایین پیش میکرو هست اون پین هدر بالایی سمت راست مربوط به کنتراست هست من از حازن اصلا استفاده نکردم فقط برای PT2258 گذاشتم
            [

دیدگاه

اشکال اول این که مدارو امدید منظم کنید ولی قطعات زیادی بد در امده و همه ترک ها رو با یک فاصله کم رد کردید
              اشکال دوم این پین هدری که کار کردید اصلا بدرد صوت نمی خوره چون محکم نیست مخصوصا با سیم مس که شما زدید
              خازن رو LCD بین VCC , GND و همچنین VEE, GND قرار بدید ( حتما رویه LCD )

وقتی LCD روشن میشه جریانی حدود 200mA می کشه که همین جریان کار شمارو خراب می کنه ولی وقتی POT بر میدارید جریان کاهش پیدا می کنه و درست میشه

تست کنید بعد از اذان میام و نتیجه رو می بینم و میگم چی کار کنید الان باید برم شرمنده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X