اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با کیل

سلام

من یه مشکل نسبتا عجیب با کیل پیدا کردم!قبلا کیل رو رو سیستم داشتم و بدون مشکل کار میکرد اما بعد از عوض کردن ویندوز الان دو تا کیل مختلف که قبلا ازشون استفاده میکردم رو نصب کردم و بعد از کدنویسی قادر به شناختن پروسسور نیستن!!!! در واقع این ارور رو میده که اصلا این کتابخونه ها موجود نیست!
    در حالی که قبلا هم از همین نسخه کیل استفاده کرده بودم!

ممنون
    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

پاسخ : مشکل با کیل

با سلام خدمت شما دوست عزیز(فرشته) احتمال زیاد شما نرم افزارkeil رو در درایوی که ویندوز نصب بوده نصب کرده بودین و با تعویض ویندوز اون درایو رو فرمت کردین توجه کنید که فایلهای هدررو باید به صورت جداگانه در پوشه keilبه این ادرس کپی کنیدC:\Keil\ARM\INC\Atmel\SAM7S و همچنین در شاخه sam7x نیز کپی کنید فایلهای هدر رو هم اگر ندارید هم میتونین از اینترنت پیدا کنید یا بگید تا من براتون بزارم .موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط brja
      با سلام خدمت شما دوست عزیز(فرشته) احتمال زیاد شما نرم افزارkeil رو در درایوی که ویندوز نصب بوده نصب کرده بودین و با تعویض ویندوز اون درایو رو فرمت کردین توجه کنید که فایلهای هدررو باید به صورت جداگانه در پوشه keilبه این ادرس کپی کنیدC:\Keil\ARM\INC\Atmel\SAM7S و همچنین در شاخه sam7x نیز کپی کنید فایلهای هدر رو هم اگر ندارید هم میتونین از اینترنت پیدا کنید یا بگید تا من براتون بزارم .موفق باشید
      سلام

عرض کردم که من مجددا نرم افزار رو نصب کردم.فایل های هدر رو هم کپی کردم..تا قبل از تغییر ویندوز هم از همین فایل های موجود استفاده میکردم.اما تنها حدسی که خودم میزنم اینه که فایل هام براثر ویروس بلایی سرشون اومده که کلا عمل نمیکنه! :(
      فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

مشکلم حل شد احتمال زیاد مشکل از همون ویروس بود..نسخه کیل رو عوض کردم و فایل ها رو هم همینطور مجددا از نت گرفتم ودرست شد!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X