اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع کار با arm انتخاب پروگرام و میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شروع کار با arm انتخاب پروگرام و میکرو

نوشته اصلی توسط mahanb
    معلومه دیگه خوب arm11
    ولی شما با همون arm7 شروع کنید.
    من یه کتاب دیگه هم به غیر از اونیکه دوستمون معرفی کرد گیر آوردم توی انقلاب به اسم: مبانی کار با میکروکنترلر های arm
    با keil هم کار کرده تالیف آقای مهندس احمد حیدریان که به نظر من این بهتره ولی کتاب نص کاملتره
    در کل اگر با keil شروع کنید آسونتره و مثالای بیشتری هم براش هست
    خوب با arm 7 شروع می کنم با هم چه فرقی دارند
    زبان برنامه نویسی هر کدام از کامپلیرها چیه :evil:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
      خوب با arm 7 شروع می کنم با هم چه فرقی دارند
      زبان برنامه نویسی هر کدام از کامپلیرها چیه :evil:
      فقط C رو دیدم. هم Keil هست که یکم محیط ساده تری داره و هم IAR که کمی شلوغ تره.
      در هر حال C برای ARM ضروریه.
      بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
      اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

اول از همه باید بگم که فکر کنم جدید ترن میکرو کنترلر arm پلتفرم cortexa باشن.در کل فرق زیاد دارن از جمله فرکانس کاری که توی Arm7 تغریبا 70 مگا هرتز هست و توی arm9 نزدیک به 400 مگا هرتز و .....دومین فرق اساسی شون معماری ساختشون هست که arm7 معماریشون von-neumann هست و از cortex m (که بعد از arm7 اومده)معماری harvard هست ، تعداد مراح خط لولشون فرق میکنه و....توی کتاب انتشارات نص کاملا اینارو توضیح داده.در کل انتخاب دیگه ای به جز arm7 فعلا وجود نداره به دلیل کمبود امکانات.ولی بردهای اماده arm9 , arm11 , cortexa در بازار موجود هست

دیدگاه

سلام
          یه نظر سنجی ایجاد کردم برای انتخاب کتاب بهتر هرکس که کتابی مد نظر داره بگه بزاریم :redface:

دیدگاه

سلام
            به نظر من اصلا کتاب "مبانی کار با میکروکنترلرهای ARM" را نگیرید این کتاب چند مجله pmm را برداشته و کتاب کرده که بهتره شما اگه قرار این کتاب را بخرید برید همون مجله های pmm را بخوانید که من به شخصه به یک سری دلایلی هم که قبلا در جای دیگه همین سایت گفتم بهتون پیشنهاد نمیدم که با این مجله شروع کنید اگر قرار حرفه ای کار کنید چون محدودتون می کند.
            به طور مثال صفحه 155 کتاب پاراگراف آخر "در این شماره از مجله مد capture را آموزش ...." این نشان میدهد که نویسنده کتاب حتی یکبار کتاب را نخوانده و ویرایش هم نکرده و بسیاری از این موارد در کتاب دیده می شود.
            اینم سندی از خود سایت مربوطه.
            http://www.iranmicro.ir/forum/showthread.php?t=3062&page=5

دیدگاه

با سلام.
              دوست عزیز به جای این همه وقت گذاشتن برای خرید بهترین کتاب بری همون مجله های PMM رو بخونی از همه بهتره و هر چه سریع تر شروع کنید به انجام کارهای عملی با ARM بهتره. پس همین الان از مجله شماره 2 شروع کن به خوندن.
              با تشکر
              چرا ناراحتی پاتریک!
              + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
              - از دیدنش ناراحت شدی؟
              + نه
              پس چی ناراحتت کرده
              + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              محصولات

دیدگاه

من بالاخره نفهمیدم مجله pmm رو بخونم یه این کتاب هرو
                از چه کامپلیری استفاده کنم بهتره

دیدگاه

دوست عزیز من در همون اول تاپیک عرض کردم که مجله PMM و بخونی بهتره اونجا توضیح داده چه کامپایلرهایی وجود داره و کار با یکیشون رو اشتباه نکرده باشم توضیح داده.
                  موفق باشید.
                  چرا ناراحتی پاتریک!
                  + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                  - از دیدنش ناراحت شدی؟
                  + نه
                  پس چی ناراحتت کرده
                  + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                  تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                  محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                    من بالاخره نفهمیدم مجله pmm رو بخونم یه این کتاب هرو
                    از چه کامپلیری استفاده کنم بهتره
                    با سلام ....

ولی به نظر من شما همون کتاب رو بخونید ....توی مجله های Pmm شما اگه چند تاش رو بخونید دستتون میاد چه جوری هست . اومده یه سری کتابخونه هایی که اساسا استاندار نیستند رو نوشته و توضیحاتش هم تا حدودی بر مبنای همون ها هست . ( البته من قصد ندارم کار و زحمت دوستان ایران میکرو رو زیر سوال ببرم در هر صورت زحمت زیادی برای درست کردنش کردن که جای تشکر هم داره )
                    یه جاهایی هم که رجیستر ها رو بیان کرده خیلی کم هست در صورتی که توی کتاب نص تقریبا اکثر رجسیترها رو پوشش داده .

برای کمپایلر هم ؛ به نظر من IAR نسبت به کیل بهتر هست .

مصادیق اظهار محبت به همسر
                    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام

من با Keil کار میکنم ، کتاب "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM سری AT91" رو هم خریدم ولی یکم تخصصی توضیح داده و با IAR کار کرده ، حالا دنبال کتابی که آسون توضیح داده باشه و با Keil باشه میگردم مثل مجله های PMM که اون ها رو هم خوندم ولی کامل نه ، شما سراغ ندارید ؟
                      با Keil کار میکنم چون منابعش و پروژه هاش و کاربرهاش بیشتره

×××××××× ××××××××

"مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM به همراه پروژه های متعدد عملی"
                      مولف : حامد یوسف زاده / محمد نیل کار
                      چطوریه ؟
                      با چی کار کرده ؟
                      بخرم ؟

با سپاس
                      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                        "مرجع کامل میکروکنترلرهای ARM به همراه پروژه های متعدد عملی"
                        مولف : حامد یوسف زاده / محمد نیل کار
                        چطوریه ؟
                        با چی کار کرده ؟
                        بخرم ؟

با سپاس
                        سلام
                        این کتاب هم تا آنجایی که من دیدم رجیسترها رو توضیح داده است و با کامپایلر IAR کار کرده است. نسبت به کتاب انتشارات نص چهار فصل SPI,PDC,PIT,PWM را هم توضیح نداده و سخت افزار خاصی هم همراهش نمی باشد. نسبتا مثلاهای کمتری هم دارد.

دیدگاه

کتاب هارو بخرم بخونم یا مجله رو ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                            کتاب هارو بخرم بخونم یا مجله رو ؟
                            سلام عزیزم
                            دمت گرم دیگه. یه ملتی رو ده روز سرکار گزاشتی که کارت رو شروع کنی آخر برگشتی سر پله اول :mrgreen:. خوب عزیز من همه نظرشون رو گفتن خودت انتخاب کن و شروع کن چرا میترسی؟ این ARM هیچ چیز نداره یکم که بری تو کارش میفهمی اونم مثل AVR میکروکنترلره دیگه فضا پیما که نیست.
                            تا الان تمام این منابع رو دوبار خونده بودی.
                            حالا بازم نظر میخوای منم یه نظر میدم : برای یادگیری هیچ میکروکنترلر و یا آی سی دیگه منبعی علمی تر و بهتر از دیتاشیت و application note های سازندش نیست. من خودم هم AVR و هم ARM رو اینطور یادگرفتم. البته برای AVR یه کتاب خریدم که 10 صفحه اش رو خوندم و همونطور نو دادم کتابخونه دانشگاه.
                            اینم راه چهارم به نظرسنجی اضافه کن ببینم بالاخره شروع میکنی
                            بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

اقا چرا می زنی شروع می کنم دیگه :cry2:
                              همون کتاب مرجع کامل میکروکنترولر های arm رو می خرم بعد که خریدم باز هم مزاهم شما می شم

دیدگاه

سلام
                                من به جای تو بودم می رفتم سراغ کتاب های زبان اصلی WWW.GOOGLE.COM
                                ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffff

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X