اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای شروع کار با ARM بایید چیکار کرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برای شروع کار با ARM بایید چیکار کرد

سلام
    من نه برنامه نویسی بلدم نه با AVR کار کردم یعنی کلا یا 8051 کار کرده بودم اونم در حد تئوری ولی حالا میخوام درست و حسابی یاد بگیرم
    میگن الان ARM از همه بهتره،الان برای من که چیزی از میکرو و برنامه نویسی نمیدونم چه توصیه ی دارید از کجا شروع کنم لطفاُ راهنمای کنیید مرسی از همه و منابعی که میتوناه به من کمک کنه معرفی کنیید :

پاسخ : برای شروع کار با ARM بایید چیکار کرد

از من میشنوی اول از همه روی PC زبان C رو کار کن و یاد بگیر. بعدش برو سراغ ARM یا AVR یا هر میکروی دیگه ای. حتی همون 8051 رو هم میتونی با C کار کنی.

دیدگاه

اول زبان c رو خوب یاد بگیر .
      بعد برو خوب معماری کامپیوتر رو مطالعه کن .
      بعد هم برو سراغ یه کنترلر ساده و با ان کار کن و وقتی که کمی اطلاعاتت کامل شد و دستت هم راه افتاد بیا سراغ arm یا هر چیز دیگه .

دیدگاه

پیشنهاد من:
        1- زبون C رو یاد بگیر
        2- با AVR شروع کن چون هنوز رو بورسه ،واسه یادگیری آسونتره ، در حال حاضر بیشتر استفاده میشه، منابع زیادی مثل کتاب و پی دی اف و فروم براش پیدا میکنی

دیدگاه

با سلام.
          قبل از همه چیز ورودتون رو به سایت تبریک میگم.
          همونطور که دوستان گفتند بهتره اول زبان C رو یاد بگیرید و از ابتدا با ای سی های AVR شروع کنید بهتره چون در حین کار با اونا یه چیزهایی دستتون میاد که مقع کار با ARM ها می تونه خیلی بهتون کمک کنه.
          با تشکر.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          محصولات

دیدگاه

سلام

یک سر هم به لینک زیر بزنید در مورد این میکرو های میتوانید یک پک مناسب آموزشی رابیابید

http://enshop.5volt.ir/14--arm.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X