برای آشنا شدن با ARM و شروع هم می تونی مجلات نویز همین سایت رو دانلود کنی و بخونی هم مجلات PMM سایت ایران میکرو رو.بهترین مرجع های فارسی هستند:
مجلات نویز:http://eca.ir/noisemagazine/?page_id=87
مجلات ایران میکرو:http://www.iranmicro.ir/category/book/persianmicrocontrollermagazine
در همون کتابی که معرفی کردم هم یک برد آموزشی کامل برای سری 7s هست و فایل های pcb آن هم داخل cd کتاب هست که می توانید از آن هم استفاده کنید و مثال های کتاب را بر روی برد تست کنید. شکل برد بر روی جلد کتاب می باشد.
http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=11353
در همون کتابی که معرفی کردم هم یک برد آموزشی کامل برای سری 7s هست و فایل های pcb آن هم داخل cd کتاب هست که می توانید از آن هم استفاده کنید و مثال های کتاب را بر روی برد تست کنید. شکل برد بر روی جلد کتاب می باشد.
http://www.fardab.com/index.php?option=com_bookcity&Itemid=58&ta sk=detailproduct&id=11353
شما خودتون از روی اون PCB درست کردید ؟ ( چقدر هزینه کردید ؟ )
کنار برد اصلی یه برد کوچیک هم هست که دو تا کابل به اون متصله اون چیه ؟
من هرچه تو اینترنت گشتم نتونستم یه آیسی Cortex A7 پیدا کنم . کسی میتونه یه نمونه آیسی از این سری که تولید انبوه هم شده باشه نام ببره ؟
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
آره من بردشو دارم فکر کنم حدود 50 60 تومان در بیاد برات اگه خودت بزنی.
اون برد کوچک هم یک برد JTAG می باشد.
نباید هم آیسی پیدا کنید. چون این هسته را شرکت ARM چند ماه بیشتر نیست که ارائه داده احتمالا در نیمه دوم سال 2012 وارد بازار شود.
منظورتون از دارید اینه که به صورت آماده خریدید یا اینکه خودتون درست کردید ؟ در کل اصلا برد آمادش هست ؟
اون برد JTAG هم فایل هاش همراه بقیه هست ؟
آیسی های جدید قرار بود از سری Cortex A15 باشن . اینی که گفتید رو نمی دونستم .
این ARM7 هم خیلی نسبت به بقیه ( مثلا LPC1768 از شرکت NXP ) قدیمی تره :
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
منظورتون از دارید اینه که به صورت آماده خریدید یا اینکه خودتون درست کردید ؟ در کل اصلا بر آمادش هست ؟
اون برد JTAG هم فایل هاش همراه بقیه هست ؟
آیسی های جدید قرار بود از سری Cortex A15 باشن . اینی که گفتید رو نمی دونستم .
این ARM7 هم خیلی نسبت به بقیه ( مثلا LPC1768 از شرکت NXP ) قدیمی تره :
خودم درست کردم اما خیلی وقت پیش. آمادش هم هست اگه کتاب بگیرید داخلش ایمیلی هست برای تهیه برد کتاب که می توانید با آن ایمیل مکاتبه کنید.
آره فایل pcb اون هم داخل cd کتاب موجود می باشد.
درسته ARM7 خیلی قدیمی شده اما هنوز داره تولید می شود و برای شروع بهتره با این سری شروع کنید. و برید جلو تا به سری های CORTEX برسید. بد می بینید که وقتی دارید به زبان C برنامه می نویسید اصلا زیاد درگیر خود CPU نمی شوید و بیشتر با ادوات داخلی میکروکنترلر کار دارید. مثلا ADC که در سری SAM7 شرکت اتمل هست نحوه کار کردن باهاش مشابه همانی می باشد که در سری SAM9 و SAM3 وجود دارد و زیاد فرقی نکرده است.
به نظر شما اگه از کتاب آموزش گام به گام ARM Cortex M3 استفاده کنم مشکلی برای مطالعه خواهم داشت ؟
Cortex فقط برای شرکت NXP هست یا ATMEL هم نمونه Cortex داره ؟
سلام
مشکلی ندارید با خواندنش اما فکر نکنم زیاد کاربردی باشد. برای کارهای معمول مثلا وقتی شما AVR کار می کردید به زبان C به دستورات زبان اسمبلی یا ساختار پردازنده کاری داشتید (البته در برخی موارد نیاز بود)؟ در آنجا فقط نیاز به تنظیم رجیسترهای پورت ها ، تنظیم رجیستر های تایمر ، تنظیم رجیسترهای ADC و ... بود و برنامه خود را به زبان C می نوشتید. در ARM هم به همین صورت است شما باید فقط شرکت مورد نظر را انتخاب کنید مثلا اتمل که من با محصولاتش آشنا هستم. وقتی به زبان C برای ARM7,ARM9,CORTEX-M3,CORTEX-M4 برنامه می نویسید اصلا درگیر ساختار و دستورات اسمبلی آن نمی شوید و فقط باید نحوه تنظیم رجیسترهای دستگاه های جانبی آن را بدانید. مثلا رجیسترهای پورت های PIO که در ARM7 هست دقیقا در ARM9 هم وجود دارد و تغییری نکرده در CORTEX-M3,CORTEX-M4 هم تقریبا 80 درصد آن یکی است و یک چند امکان جدیدتر به آن اضافه شده است. در مورد تایمر و ADC و PWM و... هم به همین صورت می باشد.
پس اگر شما مثلا AT91SAM7S64 را یاد بگیرید وقتی بخواهید با AT91SAM9260 کار کنید می بینید واحدهایی که در 7S64 بود دقیقا در 9260 آمده و چند واحد جدیدتر به آن اضافه شده که شما فقط باید آنها را یاد بگیرید و در مورد سری های Cortex هم به همین صورت می باشد.
اتمل در حال حاضر برای سری Cortex-m3 سه سری SAM3S,SAM3U,SAM3N را دارد و برای cortex-m4 سری SAM4S را دارد.
دیدگاه