اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بر آموزشی s3c2440 مدل nem118

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بر آموزشی s3c2440 مدل nem118

همه مطالب آرم را خوندم اما هیچی نفهمیدم

چند تا سوال داشتم

روی آرمهای جدید میشه ویندوز نصب کرد ؟

این برد آموزشی S3C2440 که گفتن سیستم عامل روش نصب میشه یعنی ما میتونیم مثلا ویندوز مخصوص خودش را روش نصب کنیم و با نرم افزار برنامه بنویسیم اون هم اجرا کنه ؟

من واقعا گیج شدم از یک طرف میگین که نرم افزارهای مختلفی داره keil - jar .... از یک طرف میگین ویندوز روش نصب میشه . اگر نرم افزار داشته باشه که مثل avr میمونه باید برنامه بنویسی کنیم اگر ویندوز نصب میشه که داستانش دیگه فرق میکنه

اگر این برد آموزشی را بخرم باید تحت ویندوزش برنامه بنویسیم ؟ ( اگر اینطوره به چه زبانی ؟) یا اینکه با همون نرم افزارهای keil ,.. باید براش بنویسم ؟ آیا میتونم آیکونها عکسها دسترسی به پورتها داشته باشم

خلاصه گیجه گیجم یکی درست توضیح نداده بفهمیم آخرش چطوری آرم را یاد بگیرم و وقتی باد گرفتم میتونم یکی مثل همین برد آموزشی با سیستم عامل درست کنم یا نه ...
    ممنون میشم راهنمائی کنید .

همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

پاسخ : بر آموزشی s3c2440 مدل nem118

ببینید بنا به نیاز باید برد رو انتخاب کرد این برد مینی سیستم عامل های لینوکس ویندوز ce و آندروید ساپورت میکنه پس شما اگر به هر کدوم از اینا تسط دارید می تونید براش برنامه بنویسید همچنین می تونید با کیل ویا یار بدون سیستم عامل براش برنامه بنویسدید مثل avr ولی برای شروع توصیه میکنم یک برد آموزشی ساده تر انتخاب کنید تا با معماری آرم آشنا بشید مثل همین برد lpc1768 که تو فروشگاه هست و بودجه تون هم صرفه جویی میشه وسر در گم نمیشید

دیدگاه

متشکرم از جواب شما
      خوب وقتی میشه روی سیستم عامل برنامه نوشت و اجرا بشه دیگر چه نیازی هست که بخوام مثل avr براش برنامه بنویسم

روی این ویندوزش با چه نرم افزاری باید برنامه نوشت ؟ مثل ویندوز کامپیوتر میمونه ؟ یعنی مثلا برنامه کوچکی مثل دلفی براش باشه برنامه بنویسیم اجرا کنه ؟
      اگر اینطوری باشه خیلی آسونه که به خصوص هدف من کار با tft lcd هست و چند تا دیتا ساده انتقال بده
      شما اطلاعات دارید ممنون میشم پاسخ بدین
      کانت

دیدگاه

بله برای ویندوز ce 5 شما می تونید با نرم افزار embbeded visual c ++ برنامه بنویسید همچنین با ویژوال استودیو و کامپکت فریم ورک هم به زبان های c++ .net c# .net و visual basic .net می تونید برنامه بنویسید فرقی نمیکنه ولی از اونجایی که منابه ( از جمله رم و پردازنده ) محدود هستند حتما باید همون تفکر میکرو یی رو رعایت کنید دلیل اینکه بعضا لازم هست بدون سیستم عامل یا با سیستم عامل های real time جمع وجور برناه نوشت بحث انجام چند تسک محدود با نهایت توان هست که این امر در سیستم عاملی که برای کار های روزمره کانفیگ شده میسر نیست منظورم ویندوز ce هست در مورد لینوکس یا اندروید نمی تونیم نظر بدم و نمی دونم چقدر میشه بسته به نیاز تغییرات لازم رو درش داد

دیدگاه

من میخواستم روی LCD ' گزینه هائ برای انتخاب بزارم و میکرو خروجی سریال بده بتونم با میکرو دیگه عمل خاصی انجام بدم ، این کیت میتونه نیازم را برطرف کنه ؟ من آرم اصلا نمیدونم با ویندوز و برنامه نصب شده روش میتونم با نرم افزار چنین چیزی را انجام بدم ؟
          این کیت همیشه روشن میمونه خراب نمیشه ؟ کارکردش خوبه ؟ هنگ نمیکنه ؟ همیشه در بازار موجوده ؟
          من میتونم مشابه اون را بسازم ؟
          امکان نمایش دوربین مدار بسته ( ورودی AV ) دارد ؟

اگر من آرم یاد بگیرم میتونم روش ویندوز نصب کنم ؟ توابع برای نمایش روی LCD داره ؟

کانت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X