اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت تبلت با ARM ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت تبلت با ARM ؟

سلام دوستان .راستش من اطلاعات زیادی در مورد ARM ندارم .میخواستم بدونم روی ARM میشه مثلا آندروید نصب کرد مثل گوشیها ؟اگر میشه با چه مدلی بهتره؟ و برنامه نویسیش به چه صورته؟ممنون :read:
    اگر دین نداری حداقل آزاده باش <امام حسین (ع)>

پاسخ : ساخت تبلت با ARM ؟

سلام وقتی که کاتالوگ محصولاتی مثل تبلت و موبلیل های پیشرفترو مطالعه کنی میبینی که از arm استفاده شده و میشه..
    ولی خوب من که 4 تا led رو روشن خاموش کنم باهاش شاکرم
    البته اینکارو میکنم ولی.. :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
      سلام وقتی که کاتالوگ محصولاتی مثل تبلت و موبلیل های پیشرفترو مطالعه کنی میبینی که از arm استفاده شده و میشه..
      ولی خوب من که 4 تا led رو روشن خاموش کنم باهاش شاکرم
      البته اینکارو میکنم ولی.. :read:
      ممنون.منم همینارو دیدم که این فکر به ذهنم اومد.در مورد LED فکر میکنم اینکار با AVR خیلی بهتر و راحت تر باشه البته اگر هدف از یادگیری ARM همین باشه.کلا به قول یه استادی در ایران 80% پروژه ها با AVR قابل پیاده سازی و اون 20% هم میشه یه چیزی مثل تابلو روان هفت رنگ یا با افکتهای سنگین یا اینکه همین نصب اندروید.

دیدگاه

فقط اعتماد بنفست منو کشته

میدونم که بهت برمیخوره البته ببخش
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

دوست عزیز اون ارم هایی که روی گوشیها میذارن با اینایی که دست ماها میرسه خیلی فرق داره!

کارای ما یه جور جوکه!

بهتره تبلت ساختنو باهاش فراموش کنی!چون همین الات تابخای کارو استارت کنی 5-6 سال دیگه جواب میده تا اونموقه هم ویندوز 8 اومده و نتبوکهای با پردازنده ارم روانه بازار شه اونوقت شما میمونی به خودت بخندی یا گریه کنی.

دیدگاه

دوستان عزیز خوبه گفتم من چیز زیادی از arm نمیدونم.این فکر به ذهنم رسید گفتم سوال کنم .فکر کنم اینجا برای همین کار باشه. بعدم من از کسی که کارش آموزشه پرسیدم و گفت شدنیه و اینکه برنامه نویسی اندروید سخته ولی نصبش آسونه.حالا نمیدونم حرف کی درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parham144
              دوستان عزیز خوبه گفتم من چیز زیادی از arm نمیدونم.این فکر به ذهنم رسید گفتم سوال کنم .فکر کنم اینجا برای همین کار باشه. بعدم من از کسی که کارش آموزشه پرسیدم و گفت شدنیه و اینکه برنامه نویسی اندروید سخته ولی نصبش آسونه.حالا نمیدونم حرف کی درسته؟
              سلام حرف همون آقای آموزش درسته
              ولی خب برای رسیدن به این ماجرا من فکر میکنم راه طولانی پیش راه و با تلاش حتماً بهش میرسید
              شما شروع کنید دوستانی که تجربه دارن حتماً کمک میکنن
              شما استارت کارو بزنی و کمی جلو بری متوجه میشی که شدنی هست یا نه
              مثل خیلی از مباحثی که تو انجمن مطرح شد و پیش رفت و نهایتاً تبدیل به یک کاربرد یا محصول شد :wow: و بعضی هم نه :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                سلام حرف همون آقای آموزش درسته
                ولی خب برای رسیدن به این ماجرا من فکر میکنم راه طولانی پیش راه و با تلاش حتماً بهش میرسید
                شما شروع کنید دوستانی که تجربه دارن حتماً کمک میکنن
                شما استارت کارو بزنی و کمی جلو بری متوجه میشی که شدنی هست یا نه
                مثل خیلی از مباحثی که تو انجمن مطرح شد و پیش رفت و نهایتاً تبدیل به یک کاربرد یا محصول شد :wow: و بعضی هم نه :cry2:
                بله فکر میکنم همینطور باشه که شما میگید.به امید خدا یکم سرم خلوت بشه حتما در همین تاپیک پیگیری میکنم .که ایشالا با کمک شما دوستان این قدم رو برداریم. ممنون از همه.به امید پیشرفت روز افزون ایران و ایرانی.

دیدگاه

ببین عزیز جان وقتی من میگم تو ایران ساختنش نشدنیه یه چیزی میدونم.شما برو حداقل سخت افزار مورد نیاز اندروید نسخه اولیه رو هم مطالعه بکن میبینی ازونی که دم دست ماش خیلی بالاتره.
                  شما چرا نمیای از همین سیستم عاملهای معمولی شروع کنی مثل win CE تازه برنامه نویسیشم راحت تره.

دیدگاه

ببین میگم کار نشد نداره اینجاست
                    تو وبلاگ دوستمون آقای حسینا اینا بود و ساخت یک تبلت هرچند کوچک
                    http://arm.blogfa.com/post-24.aspx

دیدگاه

بله ولی این دربرابر تبلت های اندرویدی مثل کاردستی میمونه. اگه اینجوری میخای بسازی با avr هم میشه ساخت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X