lممنون از راهنمایی همه دوستان
ما می خواستیم با NXP شروع کنی user manual را دیدم حال کردم تازه Errata sheet هم داره خدایش عالی بود ولی اومدیم PCB اونو بزنیم دیدیم هرکی یه طوری زده به جواب دادن بورد شک کردیم وچون یک PCB آماده برای ATMELدر دسترس بود فعلا به قول یکی از بچه ها با این دمپایی پاره شروع می کنیم ببینیم چی میشه
پشیمون خواهی شد
موفق باشی
کاری ندارم این وری هستی یا اون وری چپی یا راست
همیشه ایرانی باش و به ایرانی بودنت افتخار کن
ایران و هیچ وقت تنها نزار
اگه خدا رو قبول داری اجرت با خدا
شما اگه یک شماتیک یا PCB خوب برای خانواده NXP سراغ داری که ازش جواب گرفتی بزار که ما پشیمون نشیم
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
آخه برادر من جناب MG مگه OS رو خودت می نویسی که این قدر با اطمینان میگی میریم سراغ OS با زبان C ؟
یه بار OS ها رو بررسی کن ببین چه مقدار از اسمبلی درونشون استفاده شده.
بعضی کاربرد های خاص Real Time هست که با OS هم نمیشه ازش جواب گرفت چون سرعت پردازش کم میاره که باید ترکیب این دو رو خودتون انجام بدید
آخه برادر من جناب MG مگه OS رو خودت می نویسی که این قدر با اطمینان میگی میریم سراغ OS با زبان C ؟
یه بار OS ها رو بررسی کن ببین چه مقدار از اسمبلی درونشون استفاده شده.
بعضی کاربرد های خاص Real Time هست که با OS هم نمیشه ازش جواب گرفت چون سرعت پردازش کم میاره که باید ترکیب این دو رو خودتون انجام بدید
os رو خودم می نویسم ؟ oo:
مگه من کمپانی هستم که خودم بنویسم oo:
os رو یک شرکت میاد با هزار مکافات میسازه کار یک نفر دو نفر هم نیست
بله os رو با اسمبل می نویسن (برای real time بودنش) اما من که کاری به اینش ندارم من میام از os استفاده می کنم نه اینکه خودم بنویسم
والا من که از اسمبل استفاده نمی کنم (البته استفاده می کردم )
اما جایی که میکرو کم میاره میام میکرو رو عوض می کنیم بعد چون os هایی که استفاده می کنم مولتی تسکینگ هستند کم نمیارن
مثلا زمانی که mega استفاده می کنم و می بینم سرعت کمه میام lpc21 میزارم درست می شه
البته حرف شما درست است سرعت اسمبل بالا تر هست و هم اینکه می شود فهمید این قسمت برنامه دقیقا چند us طول می کشه تا اجرا شود
اما در c نمی توان پیش بینی کرد چه برسه دقیق بدست آورد
من هم گاهی مجبور به استفاده دستورات اسمبل می شوم مثلا در یک تسک می خوام دقیقا برنامه در فلان تایم اجرا شود که ناچارا باید استفاده کنم
اما با os مطمئن هستم که تسک در فلان تایم شروع می شود به اجرا اما کی تمام می شود رو در خط بالا توضیح دادم
موفق باشید
کاری ندارم این وری هستی یا اون وری چپی یا راست
همیشه ایرانی باش و به ایرانی بودنت افتخار کن
ایران و هیچ وقت تنها نزار
اگه خدا رو قبول داری اجرت با خدا
سلام از راهنمایی های دوستان ممنونم
به نظر شما ن برای شروع بیام با خانواده cortex_M3 مثل 1768 کارکنم یا با 2378یا 2368 درضمن PCB راخودم می خواهم طراحی کنم
فکر کنم برای Cortex ها PCB زدن به همین راحتی نباشه واگه بخواهیم در فرکانس بالا استفاده کنیم PCB آن فرق کند دوستانی که تجربه دارند ممنون می شم من را راهنمایی کنند من تا حالا بردی برای ARM نزدم
@};- @};- @};- @};-
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
من پیشنهاد می کنم کسانی که تا الان با میکرو AVR کار می کردند با خانواده CORTEX از LPC کار کنند (خودم مدت زیادی با آرم Atmel کار کردم)
برای شروع پیشنهاد ویزه می کنم با سری cortex-M0 شروع کنید مثل LPC1114 یا LPC1313 از خانواده Cortex-M3
این ها رجیستر های کمتری دارند و کار با آن ها نسبتا ساده تر است ، بعد می توانید روی LPC1768 LCP1768 سوئیچ کنید که بسیار راحتتره
برای برد هم می توانید برد های LPCXpresso که قیمت خیلی مناسبی دارند (به همراه LPC-Link جهت دیباگ کردن) شروع کنید یا مثلا با استفاده از لینک زیر برد را خودتون طراحی کنید که بسیار راحت و ساده است
برای برنامه نویسی هم می توانید از کتابخانه های CMSIS یا کد های آماده زیادی که برای این خانواده ها است استفاده کنید
یک مزیت مهم دیگر وجود چند کامپایلر رایگان مثال های نسبتا زیاد و چند RTOS پورت شده
برای کامپایلر ، علاوه بر کامپایلر های معروف مثل Keil و IAR (با هر دو آن کار کردم) کامپایلر های دیگه مثل LPCXpresso و CoIDE(از CooCox به همراه چند ابزار دیگر) وجود دارد http://ics.nxp.com/lpcxpresso/ http://www.coocox.org/index.html
دیدگاه