اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دماسنج روی وب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دماسنج روی وب

سلام آقایان من پستیرک لازم بود رو فارسی کردم خیلیآ‌ ببخشید اگرم توهین شد به کسیآ‌.

من چندتا عکس میزارم که این دستگاه ِ که عکسش رو میزارم درواقع دما رو نشون نمید بلکه یک دستها خاموش و روشن کردن رله هست ولیآ‌ میآ‌شه با تغییر کوچیک در برد و برنامه تبدیش کرد به دستگاه مورد نظر که با انک۲۸ج۶۰ و اتمگا۸ سخته شده قابشم قشنگه :mrgreen:

در مورد ddns وip هم که متن قبلیآ‌ رو ویرایش کردم

ولیآ‌ متاسفانه این دستگاه الان پیشم نیست که اونلاین بتونید محیطشرو ببینید

این دستگاهی رو هم که با آرم هست رو من درست نکردم همین دو برد لپک۱۷۶۸ هستش که لینکشو درست کردم

temprature.avrmp.com

در مورد avr و آ‌ست کردن dmz و ip و ddns و پیدا کردن تنظیمات router و برنامه نویسی میآ‌تونم کمک کنم ولیآ‌ سخت افزار شبکهٔ آرم رو تاحالا درست نکردم.
    :applause:
    تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

INHAM ax hayee az server
      البته همونطور که گفتم سنسور دما و رله به این lpc1768 وصل نیست الان فقط وصلش کردم که صفحهٔ اونلاین و ‌ست کردن ip رو ببینید .

موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

دوست عزیز فایل هایی مربوط به پروژت رو میزاری ؟؟ :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

میشه تعداد پایه های سوکت rj45 رو بگید؟من از رو عکس شمردم 15 تا شد

بابا این همون مثال easyweb هست شما استفاده کردین :biggrin:

دیدگاه

سلام کار جالبی بود . اگه این سوال من رو هم جواب بدی ممنون می شم :

نوشته اصلی توسط محمد م
            حالا یک چیزی . اگه نخوای رو وب پیج نشون بدی و فقط بخوای از هاستی که داری به عنوان واسط استفاده کنی باید چکار کنی؟ یعنی به جای اینکه داده ها رو روی هاست ذخیره کنی از روی محل مبدا بخونی بعد بریزی روی هاستی که داری و از روی اون بریزی روی یک pc?
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

اگه بتونی تمام اطلاعات پروژه رو یکجا تو یه فایل بذاری ما هم استفاده کنی ممنون میشم!

دیدگاه

لطفا فینگیلیسی ننویسید
                من نظرم اینه که یه سایت بزنید ( کلش میشه 20 تومان ) و با مودم SIM900 با GPRS دیتا رو بفرستید تو سایت و همه بتونن برن تو سایت و دماهاتون رو ببینند ( من یا یه نفر که تو کار سایت بود صحبت کردم ، گفت سایت رو با ASP.NET بنویس )
                من حوصله نکردم اون فینگلیسی ها رو بخونم ، چیز زیادی دستگیرم نشد ، لطفا نتایج کارتون رو یکجا تو یه فایل قرار بدید تا بهتر بشه نتیجه گیری کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aryanaar
                  لطفا فینگیلیسی ننویسید
                  من نظرم اینه که یه سایت بزنید ( کلش میشه 20 تومان ) و با مودم SIM900 با GPRS دیتا رو بفرستید تو سایت و همه بتونن برن تو سایت و دماهاتون رو ببینند ( من یا یه نفر که تو کار سایت بود صحبت کردم ، گفت سایت رو با ASP.NET بنویس )
                  من حوصله نکردم اون فینگلیسی ها رو بخونم ، چیز زیادی دستگیرم نشد ، لطفا نتایج کارتون رو یکجا تو یه فایل قرار بدید تا بهتر بشه نتیجه گیری کرد
                  عجب محاسبه خفنی
                  دوست عزیز اونوقت شما قیمت sim900 رو حساب کردی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SMART-CARD
                    عجب محاسبه خفنی
                    دوست عزیز اونوقت شما قیمت sim900 رو حساب کردی
                    ماژول خود شرکت SIM900 ، قیمتش 90 هزار تومان هست ( با دلار 1900 قیمت دادم )
                    اگر بازم میگید گرونه ،!! ارزش کار شما هم کم قیمتش نیست ! می ارزه داداش :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                      میشه تعداد پایه های سوکت rj45 رو بگید؟من از رو عکس شمردم 15 تا شد

بابا این همون مثال easyweb هست شما استفاده کردین :biggrin:
                      بله من که گفتم این همون easy web هستش ! فقط متناسب با استفاده ام برنامش رو تغییر دادم برد رو هم کلشو خودم طراحی کردم.

نوشته اصلی توسط محمد م
                      سلام کار جالبی بود . اگه این سوال من رو هم جواب بدی ممنون می شم :
                      سلام برادر سوالتون یمقدار مبهم بود من نفهمیدم چیآ‌ میگید یک مقدار واضح ترسه کنید ! oo:

نوشته اصلی توسط aryanaar
                      لطفا فینگیلیسی ننویسید
                      شما بهتره یک دور دوباره مرور کنید نظرتون رو :د چون کلیآ‌ هزینه داره هزینهٔ موبیل ، ماژولآ‌ها و.....

دردسرشم بسیار است این مثل اینکه از پشت گردن غذا رو بذاری دهنت.

آخه پروژهٔ من که دمرو نشون نمید! ولیآ‌ میآ‌شه تغییراتی دادآ‌که دما رو نشون بده که اسون هستش.

اگر باز هم پروژهٔ من را میآ‌خواهید بگید من فایل هاش رو میزارم .

راستیآ‌ عزیزیک این پروژه رو میآ‌خواد انجام بده یه نگاهیآ‌ به تنظیمات روترش بکنه ببین بخشی برای پدیت کردن ددنس با نامه dyndns.com داره آ‌یانا؟؟

اصلا مدل router ،access point و یا modeme تون رو بدید .

موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

سککت همون sockete rj0000002 هستش که جوان الکترونیک داره :(

اشکم در میاد راجع به مغازه های خودمون حرف میزنم :( دلم تنگ شده.
                        موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                          سلام برادر سوالتون یمقدار مبهم بود من نفهمیدم چیآ‌ میگید یک مقدار واضح ترسه کنید ! oo:
                          سلام
                          منظورم این هست که می خوام داده ها رو از یک محل دور بفرستم به یک pc.برای این کار نمی خوام یک فضایی بخرم که حجمش زیاد باشه و در نتیجه هزینش بالاتر که داده ها رو روی اون فضای وب ذخیره کنم.می خوام یک فضا با حجم کم بگیرم و و فقط به عنوان واسط ازش استفاده کنم که داده ها رو از یک طرف می گیره و میده به طرف دیگه و داده ها رو روی خودش ذخیره نمیکنه.
                          نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه؟
                          آیا این شدنیه؟

دیدگاه

خوب بازم این به بخش به سخت افزار دستگاه مربوط نیست میتونید یه آدرس ساده بذارید مثلا این دستگاه به اینترنت وصله و یه وب پیج داره که مثلا میزانیآ‌ avrmp.com یه رشته عدد رو روی وب پیج نشون میده بد شما میاید این رشتو میدی به یه زبان برنامه نویسی پردازش میآ‌کنه و دماهرو نشنن میده مثلا ویژوال بیسیک ،کار سادهٔ یی هست ولیآ‌ باید این مراحل فوروارد پورت و آیآ‌پی رو مثل من توی فرستنده انجام بعدی که راحت هست اگه روترت این dyndns.com رو داشته باشه همچیآ‌ مجانیآ‌ میآ‌شه فقط یه ۲۰ تومن واسه دستگاه خرج میآ‌کنید
                            موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                              اگه روترت این dyndns.com رو داشته باشه همچیآ‌ مجانیآ‌ میآ‌شه فقط یه ۲۰ تومن واسه دستگاه خرج میآ‌کنید
                              توی این روشی که گفتی ارتباط IP به IP هست دیگه ؟ درسته؟یعنی اگر بخوای یک ارتباط دو طرفه داشته باشی داده ها بین 2 ip خاص رد و بدل میشه ؟
                              در ضمن این قابلیتی رو که گفتی از کجا میشه چک کرد ببینم داره یا نه؟

دیدگاه

نخیر برادر هرکیآ‌ دومین رو بزنه اون رشتهرو بهش نشون میده از هرکجا که بزنه کامپیوتر گیرنده هم انگار داره یه سایت رو باز میآ‌کنه
                                موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X