اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه9 با ARM11

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروژه9 با ARM11

سلام . می خواستم یا شما دوستان مشورت کنم . قراره 3-4 تا پروژه در حد پروژه پابانی لیسانس به بچه ها پیشنهاد کنم . بایدم با ARM11 کار کنن . میخواستم نظر شما دوستانو بدونم . شما چی پیشنهاد میکنید که بشون بگم؟
    اگه توش یه چیزای مربوط به RFID بشه خیلی بهتره

پاسخ : پروژه9 با ARM11

ARM 11 oo: ? چرا ؟
    RFID هیچ نیازی به سرعت نداره اونم در حد 1GHz !!!! :redface:

میتونی یه سیستم راه بندازی که هر ماشین صاحبشو بشناسه و به محض نزدیک شدنش کارائی که لازمه رو انجام بده !

دیدگاه

اگر میخوای مونیتورینگ هم داشته باشی آرم 11 خوبه چون روش سیستم عامل راحت نصب میشه و میتونی براش با .NET برنامه بنویسی
      ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

oo:من یه سوالی برام پیش اومد ! تفاوت یه ARM11 برای این پروژه با یک AtMega16 چیه ؟
        در نهایت کارائیشون یه چیزه! هنر اینه که هر چیزو سر جاش استفاده بکنی!

این مثل این میمونه که یه لامبورگینی رو بدی به یه پیرزن که هر روز از سر بقالی باهاش تخم مرغ بخره! بعد بگی دیدی چه خوب تخم مرغ خرید :icon_razz:!

دیدگاه

خب تو خوندن rfid که فرق نداره ولی تو کار بعدی که میخوای با اطلاعات بکنی فرق میکنه
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X