دوستان عزیز برای انجام یه پروژه نیاز به راهنمایی دارم اولا نمی دونم از چه میکرویی استفاده کنم دوما نمی دونم با چه زبونی بهتره براش برنامه نویسی کنم لطفا بگین چکار کنم
می خوام یه وسیله بسازم که شبیه دستگاههای mp3 پلیر به صورت تک کاربرده و تک منظوره عمل کنه کارش هم اینه که یه سری فایل رو از طریق فلش و یا وای فای میگیره و نسبت به هم مقایسه میکنه و یه کار روشون انجام میده و تغییراتی توی ماهیت اونا میده و روی مانیتور 3.5 اینچی خودش نتیجه رو به صورت گرافیکی نشون میده اکثر فایلایی روکه باهاشون کار میکنه فایلای سنگین اتوکد هستن این شرح کلی دستگاه بود . امکاناتی که می خوام داشته باشه اینا هستن :
امکان ارتباط 2 طرفه با کامپیوتر از طریق usb3
قابلیت پدیت نرم افزار توسط وای فای و اتصال به اینترنت و یا همون usb
قدرت پردازش بالا
ابعاد کل دستگاه حد اکثر به اندازه گوشی موبایل معمولی
شبیه به ام پی تری پلیر تک کاربرده و تک منظوره باشه
قیمت ساختش حداقل باشه
ترجیحا نیاز به نصب سیستم عامل نداشته باشه (برنامه داخلی خودش طوری طراحی میشه که مثل همون mp3 پلیر نیازی به os برای انجام کاراش نداشته باشه )
اصلا کسی اطلاع داره که این mp3 پلیر ها چه پروسسوری دارن و چه سیستمی دارن که قیمتشون زیر 20 تومن هست ؟
در کل حداقل سخت افزار مورد نیاز رو بهم معرفی کنید که این قابلیتها رو داشته باشه
لطفا مسیر حرکت رو بهم نشون بدین
با تشکر
می خوام یه وسیله بسازم که شبیه دستگاههای mp3 پلیر به صورت تک کاربرده و تک منظوره عمل کنه کارش هم اینه که یه سری فایل رو از طریق فلش و یا وای فای میگیره و نسبت به هم مقایسه میکنه و یه کار روشون انجام میده و تغییراتی توی ماهیت اونا میده و روی مانیتور 3.5 اینچی خودش نتیجه رو به صورت گرافیکی نشون میده اکثر فایلایی روکه باهاشون کار میکنه فایلای سنگین اتوکد هستن این شرح کلی دستگاه بود . امکاناتی که می خوام داشته باشه اینا هستن :
امکان ارتباط 2 طرفه با کامپیوتر از طریق usb3
قابلیت پدیت نرم افزار توسط وای فای و اتصال به اینترنت و یا همون usb
قدرت پردازش بالا
ابعاد کل دستگاه حد اکثر به اندازه گوشی موبایل معمولی
شبیه به ام پی تری پلیر تک کاربرده و تک منظوره باشه
قیمت ساختش حداقل باشه
ترجیحا نیاز به نصب سیستم عامل نداشته باشه (برنامه داخلی خودش طوری طراحی میشه که مثل همون mp3 پلیر نیازی به os برای انجام کاراش نداشته باشه )
اصلا کسی اطلاع داره که این mp3 پلیر ها چه پروسسوری دارن و چه سیستمی دارن که قیمتشون زیر 20 تومن هست ؟
در کل حداقل سخت افزار مورد نیاز رو بهم معرفی کنید که این قابلیتها رو داشته باشه
لطفا مسیر حرکت رو بهم نشون بدین
با تشکر
دیدگاه