اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور و arm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور و arm

پیام: سلام خسته نباشید
    من یه پروژه دارم که با arm است (sam7x256)
    و می خوام اطلاعات و از سنسور بگیرم(مثل دما و...) و روی lcd تاچ نشان بدم.اطلاعات هم باید با وایرلس فرستاده بشن.

چند سوال داشتم:

1- واسه قسمت فرستنده و گیرنده باید از دو تا میکرو جدا استفاده کنم؟
    2- من که چند تا سنسور مختلف استفاده می کنم باید برای هر کدام از یه میکرو استفاده کنم(یا فقط قسمت فرستنده هاشون جدا هستند و گیرنده هاشون میشه یکی باشند؟) ؟
    3-اگه باید از میکرو جدا استفاده کنم،میشه قسمت فرستنده رو از avr استفاده کنم و اطلاعات توسط arm گرفته و پردازش بشه؟
    4- مناسبترین ماژول وایرلس برای کار من چیه؟- (فرق یه طرفه و دو طرفه چیه-واسه پروژه من باید دو طرفه باشه؟)
    -
    ممنون میشم سریع جوابمو بدین
    خیلی ضروریه
    باز ممنون

پاسخ : سنسور و arm

1 . بله باید در قسمت فرستنده از یک میکرو و قسمت گیرنده از یک میکرو استفاده کنید
    2 . خیر ، شما می توانید از یک میکرو برای چند سنسور استفاده کنید ولی باید دقت کنید که پایه های میکرو محدود است !!! و امکانات میکرو هم مانند ADC و USART و ... محدود به چند پایه از میکرو است
    3 . بله اگر ماژول فرستنده و گیرنده شما از پروتکل USART بهره ببرد ، شما می توانید از هر میکرو یا ابزاری که از USART پشتیبانی کند ، برای دریافت یا ارسال داده استفاده کنید
    4 . مناسب ترین ماژول به نظر من HM-TR است
    ماژول هایی که فقط ارسال داده داشته باشند رو فرستنده و ماژول هایی که دریافت داده داشته باشند رو گیرنده و ماژول هایی که ارسال و دریافت داده داشته باشند رو فرستنده گیرنده می گویند
    http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X