اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر با ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پردازش تصویر با ARM

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.یک سوال داشتم خواستم بپرسم با کدوم ARm میشه پردازش تصویر انجام داد؟
    اگه راهنمایی بکنید واقعا ازتون ممنون میشم.

پاسخ : پردازش تصویر با ARM

با سلام
    برای اینکه بتونید از پس پردازش تصویر بر بیایید بهتره یه هسته سیستم عامل داشته باشید تا بتونید از API هایی مثل OPen CV استفاده کنید
    پس به نظرم یه میکرویی انتخاب کنید که نسخه ای از لینوکس رو به خوبی اجرا کنه

البته دوستان صاحب نظر هستن که اطلاعاتشون خیلی بیشتر از منه
    من کلا تاحالا برای میکرو پردازش تصویر نکردم ولی تو C# یه مقدار با OpenCV کار کردم
    تنها چیزی که میدونم اینه که به پردازش بالایی نیاز دارید

دیدگاه

سلام. با تشکر از لطف شما دوست گرامیی.
      یک برد پیدا کردم که روی اون سیستم عامل نصب میشه و ان شالله که بتونم جواب بگیرم.

دیدگاه

از FPGA هم میتونی استفاده کنی.
        گلن نه دی،گئدن نه دی؟ بلک نه دی،کفن نه دی!؟
        بو دونیا اوُز کئفینده دی، یاغیش یویور،گون قورودور.

دیدگاه

سلام
          با هر نوع arm یا avr و .... می توان پردازش تصویر را انجام داد !
          بنده خود یک سال پیش می خواستم پردازش تصویر با arm lpc 2368 را انجام بدم .
          اول فکر میکردم که حتما سیستم عامل و ... نیازه ولی اصلا اینجوری نیست .
          اگر که می خواهی پردازش ساده ای انجام بدی ، مثل لبه یابی و فیلتر سیاه و سفید و ... و نیاز به سرعت چندان بالایی هم نداری ، میتوانی اول یک عکس رو تبدیل به کد هگز کنی و روی میکرو ذخیرش کنی و کافی است که با پیکسل ها ور بری و این کارو خودم انجام دادم و یک کتابخانه خیلی ساده هم نوشتم .
          ولی اگر بخواهی که از opencv و emgu cv و cimg و ... استفاده کنی ، چونکه این کتابخانه ها وابسته به فایل های dll هم هستند نمی توان به سادگی از آنها روی میکرو استفاده نمود . ( بعضی از آنها مربوط به سیستم عامل است و برخی مربوط به خود کتابخانه و اغلب توسط کامپایلرها هم پشتیبانی نمی شوند )
          یکی از راه حل ها این است که از سیستم عاملی مثل لینوکس استفاده استفاده کنی و همچنین کتابخانه پردازش تصویر مناسب آن
          والا اگر بدون سیستم عامل بخواهی این کارو انجام بدی ، باید وابستگی کدهاتو به فایل های سیستم عامل از بین ببری و بعد از آن از هر فایل دیگه ای هم که استفاده میکنی باید توسط کامپایلری که استفاده می کنی ، پشتیبانی بشه.
          در ضمن باید بگم که اگر بخواهی پردازش تصویر با fpga رو انجام بدی ، از نظر من دردسر بیشتر خواهی داشت هم از لحاظ کدنویسی که vhdl و vrilog نسبت به زبانهای برنامه نویسی سخت تر اند و هم از لحاظ قیمت که بخواهی یک fpga تهیه کنی.
          موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...