اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میشه بانرم افزار jimbo lcd عکس رو به صورت landscape نمایش یا تبدیل به هگز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چطور میشه بانرم افزار jimbo lcd عکس رو به صورت landscape نمایش یا تبدیل به هگز

سلام
    اگه من بخوام یه عکس رو به صورت LANDSCAPE نمایش بدم باید چیکار کنم ؟ شما فقط برای نمایش PORTRAIT برنامه رو نوشتید که به درستی هم اجرا میشه وجاداره از شما بابت این زحمتهایی که میکشید تشکر کنم اما الان من نیاز به راه اندازی یا نمایش عکس به صورت LANDSCAPE رو دارم حالا باید چیکار کنم؟ ایا نرم افزاری هست که عکس رو به صورت LANDSCAPE به هگز تبدیل کنه و با همین کتابخانه السیدی jimbo اجرا بشه؟
    لطفا راهنمایی کنید
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

پاسخ : چطور میشه بانرم افزار jimbo lcd عکس رو به صورت landscape نمایش یا تبدیل به هگز

من از سورس [برنامه نمونه] راه اندازی ماژول LCD رنگی "2.8 بوسیله هدربرد LPC1768 استفاده میکنم که ادرسش در زیره
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75089.0

اینو بگم ال سی دی به صورت landscape راه اندازی میشه ومشکلی نداره فقط این برنامه jimbo عکس رو به صورت PORTRAIT به کد هگز تبدیل میکنه حالا من میخوام که به صورت landscape تبدیل کنه باید چیکار کنم؟ ایا برنامه تبدیل دیگه ای هست؟ و در ضمن باز هم میگم من از سورسی که بالا ادرسشو گذاشتم استفاده میکنم
    ممنون از شما دوستان
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

پاسخ : چطور میشه بانرم افزار jimbo lcd با میکرو ATMEGAکار کرد

من با برنامه نویسی بسکام آشنا هستم.(برنامه نویسی خانواده ی بسکام از خاندان AVRو ای سی atmega)
      اما دراین نرم افزار چیزی به اسم atmega وجود ندارد.
      چیکار کنم؟؟؟؟ :angry: :angry:

دیدگاه

پاسخ : چطور میشه بانرم افزار jimbo lcd با میکرو ATMEGAکار کرد

نوشته اصلی توسط 1a2b
        من با برنامه نویسی بسکام آشنا هستم.(برنامه نویسی خانواده ی بسکام از خاندان AVRو ای سی atmega)
        اما دراین نرم افزار چیزی به اسم atmega وجود ندارد.
        چیکار کنم؟؟؟؟ :angry: :angry:
        سلام
        اینجا انجمن ARM هست و جای بحث راجع به AVR نیست
        میتونی بری اینجا تا به چیزی که میخای برسی
        http://www.eca.ir/jimbo-lcd/
        موفق باشید
        زندگی یعنی امید و حرکت
        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X