اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل روبیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حل روبیک

سلام بنده می خواستم یک برنامه بنویسم که با میکرو بتونم یک روبیک را حل کنم. البته به صورت نرم افزاری

برای اینکار فعلا قصد دارم
    1- یک sd کارت روی یک میکرو قرار بدم و بعد چندتا عکس را پردازش کنم.

2- بعد از اینکار باید بتونم روبیک را تشخیص بدم و بعد به جای رنگ های روبیک مربع های رنگی قرار بدم.

3- بعد باید یک الگوریتم حل روبیک از اینترنت پیدا کنم و بعد روبیک را با اون حل کنم.

4- در آخر باید یک دوربین به میکرو وصل کنم و مستقیم با دوربین کار کنم.
    [hr]

سه مرحله ی بالا خیلی کار سختی نیست.
    ولی مرحله چهارم برایم سخته.

چه دوربینی هست که بتونه عکس بگیرد و بعد فرمت را در حد امکان bmp ذخیره کند و دارای یک رم هم باشد.
    یا مثلا یک دوربینی که بتونه عکس بگیرد و در داخل خودش بیت های عکس را ذخیره کند و من بتونم اونها را بخونم!

فکر می کنم که جواب بدهد

حالا اگر خدا کمک کند باید تا مرحله ی 3 برم
    البته فعلا من هیچ انگیزه ای ندارم انشالله کسایی که مشتاق هستن مرا نیز به شوق بیاورند.
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

پاسخ : حل روبیک

سلام در اینجا کار با دوربین و نمایش روی lcd هستش
    البته من هنوز موقعیتش پیش نیومده که شروع به کار کنم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75466.0
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

پاسخ : حل روبیک

مرحله 3 رو هم دستکم نگیر (فکر کنم کارت به درس هوش مصنوعی و الگوریتم های جستجو برسه)
      که البته برای میکرو یه کم پیچیده میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X