سلام بنده می خواستم یک برنامه بنویسم که با میکرو بتونم یک روبیک را حل کنم. البته به صورت نرم افزاری
برای اینکار فعلا قصد دارم
1- یک sd کارت روی یک میکرو قرار بدم و بعد چندتا عکس را پردازش کنم.
2- بعد از اینکار باید بتونم روبیک را تشخیص بدم و بعد به جای رنگ های روبیک مربع های رنگی قرار بدم.
3- بعد باید یک الگوریتم حل روبیک از اینترنت پیدا کنم و بعد روبیک را با اون حل کنم.
4- در آخر باید یک دوربین به میکرو وصل کنم و مستقیم با دوربین کار کنم.
[hr]
سه مرحله ی بالا خیلی کار سختی نیست.
ولی مرحله چهارم برایم سخته.
چه دوربینی هست که بتونه عکس بگیرد و بعد فرمت را در حد امکان bmp ذخیره کند و دارای یک رم هم باشد.
یا مثلا یک دوربینی که بتونه عکس بگیرد و در داخل خودش بیت های عکس را ذخیره کند و من بتونم اونها را بخونم!
فکر می کنم که جواب بدهد
حالا اگر خدا کمک کند باید تا مرحله ی 3 برم
البته فعلا من هیچ انگیزه ای ندارم انشالله کسایی که مشتاق هستن مرا نیز به شوق بیاورند.
برای اینکار فعلا قصد دارم
1- یک sd کارت روی یک میکرو قرار بدم و بعد چندتا عکس را پردازش کنم.
2- بعد از اینکار باید بتونم روبیک را تشخیص بدم و بعد به جای رنگ های روبیک مربع های رنگی قرار بدم.
3- بعد باید یک الگوریتم حل روبیک از اینترنت پیدا کنم و بعد روبیک را با اون حل کنم.
4- در آخر باید یک دوربین به میکرو وصل کنم و مستقیم با دوربین کار کنم.
[hr]
سه مرحله ی بالا خیلی کار سختی نیست.
ولی مرحله چهارم برایم سخته.
چه دوربینی هست که بتونه عکس بگیرد و بعد فرمت را در حد امکان bmp ذخیره کند و دارای یک رم هم باشد.
یا مثلا یک دوربینی که بتونه عکس بگیرد و در داخل خودش بیت های عکس را ذخیره کند و من بتونم اونها را بخونم!
فکر می کنم که جواب بدهد
حالا اگر خدا کمک کند باید تا مرحله ی 3 برم
البته فعلا من هیچ انگیزه ای ندارم انشالله کسایی که مشتاق هستن مرا نیز به شوق بیاورند.
دیدگاه