اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عملکرد میکرو های ارم در محیط های صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عملکرد میکرو های ارم در محیط های صنعتی

عذر خواهی میکنم به خاطر جمله بندی
    بعضی از AVR ها ارزون تر هم هستش.
    آی سی هایی که فرمودید در حال تست هستند. قیمشون بعد از تولید انبوه گرون تر میشود.

مقرون به صرفه بودن
    IC هایی با این تعداد پایه احتمال اینکه PCB که زدید جواب نده بیشتر از یک IC با 30 پایست.

کیفیت کار مهمه
    من تو پست های قبل گفتم که چه آی سی هایی رو دیدم قصد ندارم از هیچکدوم دفاع کنم ولی کیفیت یعنی جواب گرفتن و بهبود پاسخ .
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دوستان منتقد AVR ، لطفا پست زیر را بخوانید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7632#msg437632

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiks
        عذر خواهی میکنم به خاطر جمله بندیآی سی هایی که فرمودید در حال تست هستند. قیمشون بعد از تولید انبوه گرون تر میشود.
        IC هایی با این تعداد پایه احتمال اینکه PCB که زدید جواب نده بیشتر از یک IC با 30 پایست.
        من تو پست های قبل گفتم که چه آی سی هایی رو دیدم قصد ندارم از هیچکدوم دفاع کنم ولی کیفیت یعنی جواب گرفتن و بهبود پاسخ .
        نوشته اصلی توسط مهدی صفر جوکار
        دوستان منتقد AVR ، لطفا پست زیر را بخوانید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7632#msg437632
        دوستان،
        بنده قصد این رو ندارم که بگم AVR بد هستش. من منظورم اینه که ما از چین لعنتی جنس وارد میکنیم و در عین ناباوری جنس هامون واقعا کیفیت بدی داره. توی تاپیکم گفته بودم. الان به نظر میرسه دارن به AVR گند میزنن!(انگار دارن کپی میکنن) من خودم کاربر AVR هستم. جالب اینجاست که وقتی من توی سایت فریکس موضوع رو مطرح کردم اونا باورشون نمیشه! باور نمیکنید!؟ ببینید:

How to know that an AVR is orginal and no feigned?

و

which country is manufacturer the ATMEL product in your country?

دیدگاه

دوستای عزیز تشکر که جواب دادید البته ببخشید که یکم دیر پست میزنم چون راسش یک مدت که کسی جواب نمی داد منم تاپیک رو یادم رفت.
          اما نکته هایی که بیان شد برای من که بسیار مفید و جالب بود مخصوصا تجربه ی دوستان در پروژه هایشان.
          :job:
          ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
          http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

برای محیط هایی که میدان مغناطیسی بسیار زیاد است بهتر است از محصولات atmel استفاده نکنید و به جای ان برای کارها کوچک و متوسط از pic و برای کارهای بزرگ از lpc استفاده کنید البته جدیدا شرکت میکروچیپ میکروهای 32 بیتی خودش رو به بازار عرضه کرده سری pic32 .
            در خاتمه عرض می کنم که نحوه مدیریت و طراحی پروژه به مهندس مربوطه مربوط می شه و این عامل است که پروژه شما رو صد در صد عملی می کنه.
            کل پروژه شامل :
            واحد تغذیه - واحد کنترل - عمل فیلترنیگ جهت به حداقل رساندن نویز - خروجی
            موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X