آیا میشود با ارم السیدی با سایزبیش از 3.2 اینچ را هم راه انداخت؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آیا میشود با ارم السیدی با سایزبیش از 3.2 اینچ را هم راه انداخت؟
Collapse
X
-
پاسخ : آیا میشود با ارم السیدی با سایزبیش از 3.2 اینچ را هم راه انداخت؟
نوشته اصلی توسط yavar133آیا میشود با ارم السیدی با سایزبیش از 3.2 اینچ را هم راه انداخت؟
سرعتش هم به تعداد پیکسل بستگی داره
230*320*16=1177600
یعنی این تعداد بیت باید پردازش بشه و اگر بخواین اینا رو از رم بخونید، بازم پردازش بیشتری لازمه.***
من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط yavar133خیلی ممنون از پاسختون. یعنی دستورات السیدی مثل همون 3.2 میشه ؟
برای بالا بردن سرعت هم 2 راه داریم
1_ استفاده از میکروهای با سرعت بالاتر
2_ نوشتن برنامه های حرفه ای تر
برای LCD های بزرگتر هم معلومه که زمان بیشتری طول خواهد کشید تا مثلا عکس load شود و اگر درایور عوض نشه برنامه تقریبا همون قبلی است
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
آموزش Modelsim
دیدگاه
-
سلام.سوال منم تقریبا همون سوال بچه هاست ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدین.من میخوام از ال سی دی 10 اینچ استفاده کنم .چه ال سی دی با چه درایوری بگیرم بهتره؟من برد کامل آموزشی سری 1768 رو دارم حالا باتوجه به ال سی دی 3.2 خود برد چه ال سی دی با چه درایوری بهتره؟چه فرقی با 3.2 میکنه توی نوشتن تنظیمات؟یه توضیح کلی میدین؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط farmaniسلام.سوال منم تقریبا همون سوال بچه هاست ولی اگه میشه بیشتر توضیح بدین.من میخوام از ال سی دی 10 اینچ استفاده کنم .چه ال سی دی با چه درایوری بگیرم بهتره؟من برد کامل آموزشی سری 1768 رو دارم حالا باتوجه به ال سی دی 3.2 خود برد چه ال سی دی با چه درایوری بهتره؟چه فرقی با 3.2 میکنه توی نوشتن تنظیمات؟یه توضیح کلی میدین؟
240*320*16 رو به زور ساپورت می کنه، دیگه وای به حال 10 اینچ
شاید با AT91SAM9260 یا PIC32 بتونی با فریم ریت پایین این کار رو این کار رو انجام بدی
در ضمن، استفاده مستقیم از زبان اسمبلی در میان بعضی از بخش های برنامه ای که به زبان سی نوشته شده، بهترین راه ممکن هست.***
من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!
دیدگاه
دیدگاه