هرچی درباره ARM میخوای اینجا هست
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
هرچی درباره ARM میخوای اینجا هست
Collapse
X
-
پاسخ : هرچی درباره ARM میخوای اینجا هست
نوشته اصلی توسط kasperاقای سپاس یار میشه در مورد مد Full Dlibrary توضیح بدین؟
حالت خاصی از IAR با امکانات ویژه است؟ چه ویژگیهایی داره ؟
خواهشا بیشتر توضیح بدید.
کدوم نسخه ارور میده ؟
برخی از توابع و امکانات IAR در مد Full dlib کار میکنه که این هم تا جایی که من دیدم در نسخه های غیرقانونی پیدا نمیشه.There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
دیدگاه
-
سلام
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
آقا ما این مشکل رو توی یه تاپیک دیگه گفتیم شما گفتید شما لایبری رو از full دربیار توی ستینگ ها حله
الان مثله اینکه مشکل بزرگتر از این حرفاست :mrgreen:
میشه بگید با این مشکلات کسی با iar کار کرده... اگه کار کرده چی نوشته(چشمک زنی با یک میکر کنترلر 200mips با 0.5MB rom و...) :mrgreen: :cry2:
پس اگه این کامپایلر مورد داره
چرا من دانلود کردم :cry2:
اگه لایبری ها گیر داره پس چرا روح ا... قنبری (الکترونیک جوان) این cd ها رو با قیمت نجومی 15000 تومان و بیشتر میفروشه(هر چقدر تیغش ببره تازه میگه این دیگه فلان فلان شده کامپایلرهای دنیاست(ولی الان نمونه آزمایشیه و کلا 2 ریال هم نمیارزه))
ملت هم میخرن میبرن خونه میذارن توی دکور خونه توی رزومه هم مینویسن تخصصها: IAR ARM (چون به هر حال cd اونو دارنoo
بعد ما که میرین اعتراض میکنیم آقا این چیه دیگه : میگن برو بابا من روزی 100 تا از اینا میفروشم هیچ کس نمیاد بگه مورد داره
پس چرا اصلا کل این فورووم برای iar تبلیغ میکنن
من سه یا چهار ساله با این کامپایلر ور میرم هر کار میکنم نمیشه یه کامپایل بدون error بگیره(البته در بعضی موارد اون چشمک زن کذایی فقط کامپایل میشه ولی بازم کار نمیکنه)
میشه بگید چرا کار نمیکنه تبلیغ میشه براش
همه میگن آخرشه؟
آها ا ا ا ا
فهمیدم
برادران پولها رو خرج میکنن از یه شرکت آمریکایی به مبلغ 3200$ خریداری کردن
بهر حال پول دارن (ما بی پول :cry2
بیخیال
ما که حال نکردیم با این IAR عظیم
مال پولدارها...(انشا ا... چشمک زن خوبی باهاش میشه ساخت)
راستی یه چیز در مورد اولین پست این تاپیک:
اولان که همه این برنامه ها که نوشتید توی اینترنت قابل دانلود کردن هست (بخصوص این iar که خیلی کار میکنه)
بعد هم اینا همه ورژنهایی هست که هیتلر خدا بیامرز اون موقع ها گروهبان 2 بود(هنوز رایشس یا پیشوا نشده بود)
نکنه شما هم شعبه ای از قنبری ها هستیدoo:
به وبلاگم سر بزنید
دیدگاه
-
سلام.
علی جان قضیه اونطور که به نظر میرسه نیست !
موضوعی که جناب سپاس یار اشاره کرده اند ربطی به این نداره که این کامپایلر خرابه و مشکل داره.
کی همچین حرفی زده ؟
میگن اگه کتابخونه تو مد full باشه (تو تنظیمات پروژه) ارور میده.
اون جوان الکترونیک هم مدلش اینجوریه ! انگار خودش نشسته برنامه ها رو نوشته. همیشه گرون میده.
منم اون سایت رو دیدم که برنامه هاش قدیمی بود . این تاپیک اگه دقت کنید واسه 2 سال پیشه.
اینکه میگید IAR کامپایلر خوبی نیست موافق نیستم. تازه اگه خرابی هم وجود داشته باشه ما حق اعتراض نداریم. چون پولشو ندادیم.
همونطور که می دونید قضیه اینه که IAR یه سری توابع و امکانات تو هر نسخه داره که اگه کتابخونه تو مد full باشه میشه ازشون استفاده کرد. اما تو نسخه های غیر قانونی ارور میده هنگام کامپایل. نه اینکه کامپایلر خرابه.
من نمی دونم چه اروری میده اگه کتابخونه رو تو حالت full بزاری. چون من که اینکارو کردم و یه برنامه کامپایل کردم اروری نداد. حالا نمی دونم به برنامه ربط داره یا نه ؟
جناب سپاس یار این ارور که میگید به حجم و نوع برنامه ای که قراره کامپایل بشه (اینکه از اون توابع استفاده کرده یا نه) ربط داره یا تو مد فول به هر برنامه ی کوچیک و بزرگی گیر میده ؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kasperسلام.
علی جان قضیه اونطور که به نظر میرسه نیست !
موضوعی که جناب سپاس یار اشاره کرده اند ربطی به این نداره که این کامپایلر خرابه و مشکل داره.
کی همچین حرفی زده ؟
میگن اگه کتابخونه تو مد full باشه (تو تنظیمات پروژه) ارور میده.
اون جوان الکترونیک هم مدلش اینجوریه ! انگار خودش نشسته برنامه ها رو نوشته. همیشه گرون میده.
منم اون سایت رو دیدم که برنامه هاش قدیمی بود . این تاپیک اگه دقت کنید واسه 2 سال پیشه.
اینکه میگید IAR کامپایلر خوبی نیست موافق نیستم. تازه اگه خرابی هم وجود داشته باشه ما حق اعتراض نداریم. چون پولشو ندادیم.
همونطور که می دونید قضیه اینه که IAR یه سری توابع و امکانات تو هر نسخه داره که اگه کتابخونه تو مد full باشه میشه ازشون استفاده کرد. اما تو نسخه های غیر قانونی ارور میده هنگام کامپایل. نه اینکه کامپایلر خرابه.
من نمی دونم چه اروری میده اگه کتابخونه رو تو حالت full بزاری. چون من که اینکارو کردم و یه برنامه کامپایل کردم اروری نداد. حالا نمی دونم به برنامه ربط داره یا نه ؟
جناب سپاس یار این ارور که میگید به حجم و نوع برنامه ای که قراره کامپایل بشه (اینکه از اون توابع استفاده کرده یا نه) ربط داره یا تو مد فول به هر برنامه ی کوچیک و بزرگی گیر میده ؟
بحث من اینه که وقتی این برنامه توی ایران حتی یک نسخه درست نداره که کار کنه وقیمتش اینقدر بالاست چرا همه میگن این کامپایلر؟؟؟ این کامپایلر برای شرکتهای بزرگ که میخوان کارای بزرگ بکنن بسیار عالیه ولی وقتی نمونه های آزمایشی اصلا کار نمیکنه و نمونه اصلش هم در دسترس نیست چرا شعار میدیم!!!
همه میگن فقط این کامپایلر ولی این کامپایلر آزمایشیش اصلا کار نمیکنه اصلش هم که نیست.
پیغام این کامپایلر وقتی از کتابخانه های استاندارد استفاده میشه در حالت full lib یه همچین مضمونی داشت: این کامپایلر مال این حرفا نیست(من عین جملش یادم نیست)
در حالتهای دیگه بغیر از full lib هم کامپایلر کامپایل میکنه ولی فایل خروجی اصلا معلوم نیست چی هست(بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره)
در واقع وقتی از full میاد بیرون فقط جلوی error موقع کامپایل گرفته میشه ولی بازم خروجی کار نمیکنه
اصلا یه چیز دیگه:
موقع دانلود از سایت iar مینویسه نمونه آزمایشی 30 روزست و محدودیت لایبری داره. ما هم که موقع نصب فقط با کی جن یه سری رمز میدیم پس لایبری ها چی؟؟؟!!! path میخواد که اصلا چنین چیزی نیست
اگه با c هم کار کرده باشید c بدون کتابخانه های استاندارد میشه اسمبلی. بدرد چیز دیگه ای میخوره به من بگید؟
فکر میکنم وقت این رسیده که دیگه بی دلیل از چیزی دفاع نکنیم؟
میدونم بازم میگید iar آخرشه (ما هم شکی نداریم ولی نه این در پیتی ها که دردسترسن) ولی:
با شرایط موجود iar بدرد نمیخورهبه وبلاگم سر بزنید
دیدگاه
-
سلام.
من نمی دونم اینکه میگین فایل خروجیش بدرد نمی خوره یعنی چی ؟
خب وقتی واسه شما هزار تا ارور میده یا وارنینگ مسلما اون فایل خروجی بدرد نمی خوره.
گفتم که واسه من نه تو حالت معمولی ارور میده نه تو حالت فول لایبراری.
فایل خروجی رو هم چند بار تست کردم مشکلی نداشت.
ضمنا منم که نمیخوام بحث کنیم که این کامپایلر خوبه یا بد . احتمالا اینی که شما نصب کردی خیلی مشکل داره.
اونکه میگید تو خود سایتش نوشته 30 روزه است و ومحدودیت لایبراری داره خب درسته. اما سوال اینه که چه لایبراری ؟ یعنی کدوم لایبراری رو نداره ؟
هر لایبراری که KEIL داره IAR هم داره و بدون مشکل کار می کنه. واسه من مهم همین لایبراری معمولیش کافیه.
در واقع مد فول رو اصلا بی خیال بشیم . اینجوری خوب شد ؟
اما مشکل شما تو مد معمولی است و نمی دونم مشکل از کجاست ؟
من نسخه 5.11b رو دارم. واسه تابستون امساله و خیلی نسخه خوبیه و فعلا مشکلی نداشته.
دیدگاه
-
اتفاقا من با نظر دوستان مخالفم. درسته که این کامپایلر کار را سخت کرده و یک لایبرری درست حسابی برای کار کردن نداره. ولی به نظر من کاری می کنه که ما از یک برنامه نویس صرف بیایم بیرون و کمی هم وارد جزییات بشیم.
خیلی وقتها وقتی یک لایبرری نوشته میشه خیلی بهینه نیست و یا کارهایی لازم هست که توسط دستورات لایبرری انجام نمیشه
من خودم وقتی با AVR و کامپایلر Bascom کار می کردم اصلا نمی دانستم چه رجیستری وجود داره و چیکار میکنه فقط یک مدار می بستم و شروع می کردم به برنامه نویسی. ولی الان از وقتی با IAR کار می کنم اول متوجه میشم که ARM چه رجیسترهایی داره LCD چطور کار میکنه. چطور ADC را فعال کنم و ... خلاصه کلی اطلاعات از ریزه کاری ها بدست آوردم.
در ضمن الان برای هر کاری یک لایبرری می نویسم مثلا برای LCD یک لایبرری نوشتم و هر وقت لازم باشه می نویسم LCD_out و کارم حل میشه.
برای حرفه ای شدن با IAR به نظر من فقط کافیه با هر کدام از امکانات ARM یک بار کار کنید و هر بار که کار کردید یک لایبرری بنویسید اینطوری تمام مشکلاتتان حل میشه در ضمن بعد از اتمام این کار کامپایلر IAR تبدیل میشه به کامپایلر Bascomآ(همونطوری که دوست دارید) :applause:
کار را بزرگ جلوه ندید خیلی راحته فقط باید کار کنید این حرفها فقط شما را دلسرد میکند. راستی کسی لینک دانلود IARAVRآ را داره من که از این خیلی خوشم اومده مخصوصا از امکان goto definition و لایبرری ساختن راحتشی.
دیدگاه
-
خروجیش بدرد نمیخوره یعنی مثلا من نوشتم printf ("my name is %s, code=%d",st,l) کامپایل میشه ولی کار نمیکنه (اینو هم توی avr مشکل داشتم هم arm پس لطف کنید نگید این چه دستوریه)
اگه full باشه سر این Error میده که حذفش میکنم دیگه error نمیده. ***من نگفتم با اروور ها فایل خروجیش کار نمیکنه.(با error که خروجی نداره اصلا)
اصلا هم دلسرد نشدم من اول با iar ور رفتم و آشنا شدم ولی keil برای من خیلی آرمانی کار کرده و میکنه.
اصلا ولش کن
اگه این کامپایلر مورد نداره بگید این پاسخی که آقای سپاسیار نوشتن رو پاک کنن(سه چهار پاسخ بالا تر):
"برخی از توابع و امکانات IAR در مد Full dlib کار میکنه که این هم تا جایی که من دیدم در نسخه های غیرقانونی پیدا نمیشه."
دیگه بحث هم نمیکنم ... بیخیالبه وبلاگم سر بزنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alitarooshehخروجیش بدرد نمیخوره یعنی مثلا من نوشتم printf ("my name is %s, code=%d",st,l) کامپایل میشه ولی کار نمیکنه (اینو هم توی avr مشکل داشتم هم arm پس لطف کنید نگید این چه دستوریه)
اگه full باشه سر این Error میده که حذفش میکنم دیگه error نمیده. ***من نگفتم با اروور ها فایل خروجیش کار نمیکنه.(با error که خروجی نداره اصلا)
اصلا هم دلسرد نشدم من اول با iar ور رفتم و آشنا شدم ولی keil برای من خیلی آرمانی کار کرده و میکنه.
اصلا ولش کن
اگه این کامپایلر مورد نداره بگید این پاسخی که آقای سپاسیار نوشتن رو پاک کنن(سه چهار پاسخ بالا تر):
"برخی از توابع و امکانات IAR در مد Full dlib کار میکنه که این هم تا جایی که من دیدم در نسخه های غیرقانونی پیدا نمیشه."
دیگه بحث هم نمیکنم ... بیخیال
همونطور که دوستمون گفتند اگر از Full Dlib استفاده نکنید مشکلی نیست. در ضمن من از سال 84 از IAR AVR و از سال 86 از IAR ARM استفاده می کنم و تا حالا بیش از 10 پروژه ی جدی باهاش انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم. :smile:There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
دیدگاه
دیدگاه