اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره ی coreboard

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درباره ی coreboard

سلام دوستان
    من قصد دارم که تابستون کار با arm رو به صورت حرفه ای و سطح بالا بگیرم. میکرویی که انتخاب کرده بودم 9260 بود که به دلیل نداشتن ال سی دی نمیشد سیستم خوبی باهاش ساخت و بخاطر همین تصمیم گرفتم که با core board میکروی at91sam9263 کار کنم.
    الان یک سوال دارم و اون هم اینه که اگه من تغذیه ی این کور برد رو وصل کنم و ولتاژ های مورد نیاز رو بدم و بعد برنامه ریزیش کنم کار میکنهً? یا این که راه اندازیش نیازمند تخصص در این زمینس؟ (البته من قبلا با ارم7 کار کردم)

پاسخ : سوال درباره ی coreboard

سوالتون خیلی مبهمه ؟
    برد آماده دارید ؟ یا می خوای طراحی کنی و بسازی ؟
    اگه آماده باشه دیگه فقط یک ولتاژ ثابت میخوای چرا گفتی ولتاژ های مورد نیاز ؟
    و اگه می خوای طراحی کنی قطعا بار اول جواب کامل نخواهد داد . و حداقل دو سه سال زمان میبره .و یک هزینه هنگفت سفارش فیبر مدار چاپی که مثلا 4 لایه بصورت تکی گاها تا 600 دلار هزینه داره .
    بعلاوه باید حداقل 600 -700 صفحه هم دیتا شیت و pdf بخونی
    کلا ساخت این مقوله با کیت بلبل و آمپلی فایر و دزدگیر فرق داره
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

در مورد سوالم بله خودم هم خوندم سرم گیج رفت چون عجله داشتم سریع و بدون چک کردن نوشتمش
      نه دیگه اونجوریام نیست :mrgreen: کر برد مثل هدر برده و تمام پایه های میکرو رو کشیده بیرون و رو خودش فلش و رم و... داره فقط باید راه اندازی بشه(توسط Expansion Board)
      من این جا میخوام این Expansion Board رو خودم بسازم. برای طراحیش فقط میخواستم بدونم که حداقل مداری که برای راه اندازی نیاز داره چیه.
      فقط میدونم که امکان طراحی و ساختش در ایران هست
      http://esys.ir/product/?p=105&conten...0Core%20Boards
      البته امروز صبح متوجّه شدم که فقط یک تغذیه ی 3.3 ولت میخواد.

اگه بتونه یک ال ای دی رو هم با یک برد به اندازه ی یک میز روشن و خاموش کنه بازم خوبه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
        الان یک سوال دارم و اون هم اینه که اگه من تغذیه ی این کور برد رو وصل کنم و ولتاژ های مورد نیاز رو بدم و بعد برنامه ریزیش کنم کار میکنهً? یا این که راه اندازیش نیازمند تخصص در این زمینس؟
        بله آسون نیست منم گیر همین یه LED هستم که فقط با استفاده از مثال های همراه بورد روشن و خاموش میشه که اصلا جالب نیست
        خلاصه اینکه فکر نکن یه برنامه مینویسی به راحتی AVR و ARM7 میریزی رو بورد کار میکنه
        بحث بوتلودر و این حرفاست
        من با مینی ۲۴۴۰ کار میکنم
        توصیه میکنم اگه میخوای بورد بگیری سعی کن اونی رو بگیری که منابع مفیدش بیشتر باشه
        یعنی مثلا مثل مینی ۲۴۴۰ نباشه که سامسونگ فقط یه دیتاشیت زده براش و من هنوز نتونستم کاری بکنم اونوقت یکی دیگه از کاربرای سایت روی یه بورد اتمل کار میکنه و به خاطر مثال های شرکت برای پردازنده سریعتر به جواب میرسه
        و اینکه برنامه نویسیش رو اول یاد بگیر بعد به فکر ساخت بوردش باش(از نظر حجم کار و توانایی ها و فرصت موجود گفتم)
        یه توزیع لینوکس مثلا اوبونتو داشته باش تو تابستون سعی کن یاد بگیریش که احتمالا کارت به لینوکس میکشه

دیدگاه

اتفاقا منم به فکر لینوکس بودم
          مدتی که طول میکشه زیاد مهم نیست فقط میدونم که شدنیه.
          فقط یک مورد هست و اونم اینه که کار arm با این که راحت نیست ، خیلی هم سخت نیست.
          اینو موقعی فهمیدم که کار با ارم رو شروع کردم.

از جوابتون ممنونم و امیدوارم که موفق باشین. :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X