اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاهده تعداد cycle ها در نرم افزار KEIL

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشاهده تعداد cycle ها در نرم افزار KEIL

سلام به همه دوستان

میخواستم بدونم کسی میدونه چه جوری میشه تعداد cycle هایی که طول میکشه تا کد توسط cpu اجرا بشه رو در نرم افزار keil بدست آورد؟
    با استفاده از simulator میشه حدودی بدست آورد ولی من میخوام هنگام debug کردن تعداد cycle ها رو بدونم یعنی دقیقا مثل simulator کدم رو بین 2 تا breakpoint قرار بدم و keil بهم بگه مثلا 500 سیکل طول کشید تا کدت اجرا شه!

پاسخ : مشاهده تعداد cycle ها در نرم افزار KEIL

آقا واقعا هیچ کس بلد نیست؟؟؟

دیدگاه

فکر نکنم این موضوع ربطی به کیل داشته باشه
      باید دستورات را ببینید نیاز به چند کلاک دارند. این هم مربوط به زبان برنامه نویسی هست نه کامپایلر

دیدگاه

من نمیدونم کیل همچین ویژگی ای رو داره یا نه ولی میدونم بعضی از نرم افزارا مثله CCS این کار رو برای کاربر میکنن و تعداد کلاک ها رو تا هر مکان دلخواهی از برنامه محاسبه میکنه
        البته CCS برای شرکت تگزاس اینسترومنت هست و فقط محصولات خودش رو ساپورت میکنه
        زندگی یعنی امید و حرکت
        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

همه کامپایلر ها همچین امکانی دارن حتی بسکام هم داره. من با iar کار میکنم اون هم داره .معمولا تو قسمت تریس است اون جایی که مقدار ثبات ها رو نمایش میده دقت کنی سیکل ها رو هم برای هر دستور میشماره.
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
            همه کامپایلر ها همچین امکانی دارن حتی بسکام هم داره. من با iar کار میکنم اون هم داره .معمولا تو قسمت تریس است اون جایی که مقدار ثبات ها رو نمایش میده دقت کنی سیکل ها رو هم برای هر دستور میشماره.

من خودم قبلا که با Visual DSP (که محصول Analog Devices) کار میکردم این قابلیت رو داشت که تعداد سکیل های اجرا شده بین 2 تا Break Point رو در هنگام دیباگ کردن بشماره. توی کیل من همچین قابلیت ندیدم. من با IAR هم کار میکنم. شما میتونی یک عکس از اون صفحه ای که میگی بزاری؟ ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X