اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه AT91SAM7 با سری LPC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مقایسه AT91SAM7 با سری LPC

سلام دوستان. شاید این سوال تکراری باشه اما نتونستم تاپیک مشابه پیدا کنم و تاپیک جدید ایجاد کردم. لطفا من رو راهنمایی کنید برای انجام یک پروژه (دارای لوازمی مثل کی پد و LCD TFT و ...) با یکی از آی سی های دارای هسته آرم 7 کدوم کمپانی و کدوم آی سی مناسب تره ؟ لطفا از جهات مختلف (در دسترس بودن،قیمت،کارایی،کاربرد راحت تر و مشخصات فنی) این آی سی ها رو با هم مقایسه کنید و پارت کاملشون رو هم بگید.
    متشکرم

پاسخ : مقایسه AT91SAM7 با سری LPC

سلام
    البته بهتر اینه که شما خودتون این کار رو به عنوان یه مهندس برق(یا میکروکنترلر) انجام بدید تا یه چیزی هم یاد بگیرید ولی خب اگه دوست دارید بگید دقیقا چه کاری می خوایید بکنید تا من براتون مقایسه کنم. البته من فعلا برای شما یکی از سری های LPC رو پیشنهاد میکنم با توجه به پیشنهاد اولیه تون.

دیدگاه

حق با شماست ولی من تازه کار با آرم ها رو شروع کردم و بهتر دیدم یه مشورتی با اعضای انجمن داشته باشم(تو تحقیق اولیه با یه حجم زیاد از اطلاعات متناقض روبرو شدم و سردرگم شدم). از طرفی با خوندن دیتاشیت ها فقط اطلاعات فنی مقایسه میشه و موارد دیگه میمونه. میخوام تاچ اسکرین بهش وصل کنم و یه سری قطعه جانبی مثل LED رو کنترل کنم البته USB و سریال هم ممکنه اضافه کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
        حق با شماست ولی من تازه کار با آرم ها رو شروع کردم و بهتر دیدم یه مشورتی با اعضای انجمن داشته باشم(تو تحقیق اولیه با یه حجم زیاد از اطلاعات متناقض روبرو شدم و سردرگم شدم). از طرفی با خوندن دیتاشیت ها فقط اطلاعات فنی مقایسه میشه و موارد دیگه میمونه. میخوام تاچ اسکرین بهش وصل کنم و یه سری قطعه جانبی مثل LED رو کنترل کنم البته USB و سریال هم ممکنه اضافه کنم.
        پس LPC بهتره.
        1- منابع فارسی خوبی داره
        2- تمرین زیاد براش هست
        3- کاربر زیاد داره و امتحان پس داده هست
        4- پشتیبانی خیلی خوبی هم براش تا حالا شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
          پس LPC بهتره.
          1- منابع فارسی خوبی داره
          2- تمرین زیاد براش هست
          3- کاربر زیاد داره و امتحان پس داده هست
          4- پشتیبانی خیلی خوبی هم براش تا حالا شده
          ممنون از راهنماییتون. پارت خاصیشم برای انجام همچین کاری مد نظرتون هست ؟ فقط آرم 7 باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezaf
            ممنون از راهنماییتون. پارت خاصیشم برای انجام همچین کاری مد نظرتون هست ؟ فقط آرم 7 باشه.
            نمی خواد زیاد دنبال چیز خاصی توی LPC برید. همین صفحه مربوط به ARM فروشگاه رو ببینید:

http://eshop.eca.ir/86-ARM

چهارتا LPC بیشتر نداره(با توجه به کارتون و تعداد پریفرال ها و پین/پورتها یکیش رو انتخاب کنید). اگه می خوایین فعلا آموزشی کار کنید که توصیه میکنم یه هدر برد LPC بگیرید تا فعلا آموزش باهاش ببینید:

http://eshop.eca.ir/29-%D8%A8%D8%B1%...8%A7%DB%8C-ARM

دیدگاه

برای انجاماین کار اولا بهتره که دیگه از arm7 بکشی بیرون که خیل کنده ولی می تونی با یه lpc1788 که قیمت حدود 40 تومنی داره تمام کارهایی که می خواهی رو براحتی انجام دهی. مخصوصا در مورد راه اندازی lcd tft که کلی حال می دهد.

دیدگاه

سلام
                می خواستم بدونم این lpc1788 که می گید سیستم عامل لینوکس یا اندروید روش بوت میشه؟؟؟؟
                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X