اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیاده سازی profibus باarm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیاده سازی profibus باarm

سلام
    من میخوام با avr یا arm با profibus ارتباط بگیرم
    تا اینجا به این نتیجه رسیدم که لایه سخت افزاری rs485 هست
    ولی با لایه های نرم افزاری زیاد آشنایی ندارم
    لطفا برای پیاده سازی profibus dp/pa/mpi راهنمایی کنید
    اگر هدر هایل کسی داشته باشید عالی میشه
    ممنون

پاسخ : پیاده سازی profibus باarm

نمیدونم چی شده که یه دفعه بچه ها علاقه مند به پیاده سازی امکانات PLC از طریق ARM شدن . :twisted:

------------------------------------------------------------------------------------------------

شما چقدر به برنامه نویسی و ARM و FPGA تسلط دارید ؟
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

فکر کن اقای طراح قبلا رو avr این کار رو انجام داده بودند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
        فکر کن اقای طراح قبلا رو avr این کار رو انجام داده بودند.
        اینم یه سری توضیحات خیلی کوچولو به خاطر دستور جناب کربلایی عزیز .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با استفاده از میکرو پروسسور و FPGA قابل پیاده سازیه _ با استفاده از ARM و FPGA میشه پیاده سازیش کرد _ با استفاده از FPGA خفن هم میشه پیاده سازیش کرد
        اگه برای سرعت های بالا نیاز داره باید با استفاده از پروسسور و ASIC پیاده سازیش کنه _ اگه پول زیاد داره میتونه همه رو روی ASIC پیاده سازی کنه

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امیدوارم که دوستمون مبانی پروتکل Profibus رو بدونن
        من دقیقا مبانی پروتکل Profibus یادم نیست ولی فکر میکنم که همشون Exact Access رو ساپورت نمیکنن . به احتمال زیاد DP ساپورت میکنه و حتما PA هم ساپورت میکنه چون برای نقاط خطرناک ازش استفاده میشه .
        Multi Point Interface یا MPI هم فکر کنم یه پروتکل ارتباطی مجزاست .

حال اجازه بدید ببینیم دوستمون تو چه فیلد هایی تا حالا کار کردن . تا دوستانی که میخوان راهنمایی کنن بهتر بتونن کمک کنن .

من قبلا درخواست یه قسمت جدید برای ASIC ها رو دادم ولی کسی توجه نکرد .

دیدگاه

اگه بحث استفاده از پروسسور ها باشه که سرو کارمون با پ کد ها خواهد بود .
          ARM هم که هدر فایل هاش مشخصن .
          برای FPGA هم بحث Verilog / VHDL و EDK و کد های آماده یا پولی خواهد بود .
          و البته بخشی که تا حالا خودمم توش مشکل داشتم SDK ( البته نمیدونم کارشون به اینجا میرسه یا نه ) .
          راه های دیگه و آسون تری هم داره .

بهترین پیشنهاد من استفاده از EvB هست . چون حداکثر کاری که باید انجام بدن البته اگه انگلیسیشون خوب نیست اینه که بدن برگه توضیحات رو ترجمه کنن ( البته جاهایی که ترجمه تخصصی انجام میدن ) . این پیشنهاد من در صورتی هست که برای مقاصد تجاری بخوایمش نه برای مقاصد آموزشی . حاضرم قول بدم اگه برای مقاصد صنعتی _ تجاری بخوان هر راه دیگه ای برن هزینه و زمان بیشتری نیاز خواهد داشت و رسیدن به مقصود حتمی نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Always Student
            اگه برای سرعت های بالا نیاز داره باید با استفاده از پروسسور و ASIC پیاده سازیش کنه _ اگه پول زیاد داره میتونه همه رو روی ASIC پیاده سازی کنه
            من قبلا درخواست یه قسمت جدید برای ASIC ها رو دادم ولی کسی توجه نکرد .
            فکر کنم کار با ASIC خیلی گرون در بیاد .
            شما اگر برآوردی از هزینه های سفارش ASIC دارید لطف کنید اینجا مطرح کنید ببینیم اصلا میشه بهش فکر کرد!!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DesignerEng
              فکر کنم کار با ASIC خیلی گرون در بیاد .
              شما اگر برآوردی از هزینه های سفارش ASIC دارید لطف کنید اینجا مطرح کنید ببینیم اصلا میشه بهش فکر کرد!!؟
              اگه منظورتون بحث بودن یا نبودن قسمت ASIC تو انجمنه که باید بگم که حداقلش اینه که با مبانیش آشنا خواهیم شد .
              اگه هم قیمت رو میفرمایید شرکت ها معمولا قیمت ها رو به صورت عمومی بیان نمیکنن و امکان داره برا یه قطعه ثابت به شما یه قیمت اعلام کنن به یه شرکت دیگه یه قیمت دیگه .
              من برای یه کار خیلی خیلی کوچیک پرسیدم از دوستان گفتن که حول 10000 دلار خواهد بود .
              خودم ایمیل زدم 3 روزه هنوز جواب ندادن .
              البته قیمت به خیلی عوامل بستگی داره یکی اسکیل دیوایسهای کار گذاشته شدس و دیگه اسکیل کلی خود مدار ...
              دیوایس رو که شما موقع پیاده سازی میفرمایید که من تو فلان اسکیل میخوام مدارم پیاده بشه
              اسکیل کلی هم که مشخصه . مربوط به اندازه وحجم مدارتون میشه
              یه نکته دیگه که تو قیمت تاثیر داره نوع مواد استفاده شده و روش پیاده سازی دیوایس هاست

البته بای بگم که روش های دیگه ای هم دقیق تر و هم گرون تر از ASIC برای پیاده سازی وجود داره که به نظر من جز برا محیط های آموزشی حتی فکر کردن بهشون هم خنده داره .

دیدگاه

سلام
                ممنون از جواب دوستان
                من arm رو به صورت مبتدی بلدم و avr رو خوب بلدم
                واسه یه پروژه میخوام profibus رو پیاده سازی کنم
                البته به امید این که بعد تجاری بشه
                با تراشه های دیگه مثل fpga ها هم کار نکردم و فعلا فرست ندارم یاد بگیرم
                اگر با تراشه جانبی با قیمت مناسب هم بشه راه اندازی کرد مشکل ندارم
                بازم هم ممنون بابت راهنمایی

دیدگاه

با استفاده از میکرو پروسسور و FPGA قابل پیاده سازیه _ با استفاده از ARM و FPGA میشه پیاده سازیش کرد _ با استفاده از FPGA خفن هم میشه پیاده سازیش کرد
                  شاید بپرسید که تفاوت اینا که نوشتم تو چیه . اینا تو قیمت برا پیاده سازی با هم فرق میکنن .

اگه ماژول آماده باشه کارتون رو راه میندازه ؟

دیدگاه

شاید بپرسید که تفاوت اینا که نوشتم تو چیه . اینا تو قیمت برا پیاده سازی با هم فرق میکنن .

اگه ماژول آماده باشه کارتون رو راه میندازه ؟
                    سلام
                    اگر قیمت مناسب داشته باشه بله بدرد من می خوره
                    این ماژول چی هست و چطور کار میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                      سلام
                      اگر قیمت مناسب داشته باشه بله بدرد من می خوره
                      این ماژول چی هست و چطور کار میکنه؟
                      اگه برای ارتباط با PLC بخواید که بسته به مدل PLC و عوامل مختلفه متغییره ولی قیمت معلومی داره و از 100 دلارش هست تا 15000 دلار .
                      ماژول هایی که قبلا من دیدم 1000 تا 1700 دلار بودن .

یه لطفی کن مستر یا اسلیوش رو هم مشخص کن _ اسلیو قیمتش کمتر در میاد _ .

شما بفرما برای چی میخوای ازش استفاده کنی ؟ و چقدر میخوای هزینه کنی ؟

مطمئن باش اگه اطلاعات درستی به من بدی من هم بیشتر بهت کمک می کنم .

یه چیزی رو مطمئنم که برای کار های آموزشی نمیخوای چون یه پروتکل آلمانیه و بیشتر به PLC - اتوماسیون کارخونه ها - شرکت نفت و شرکت برق مربوط میشه .

دیدگاه

پروفیباس Open protocol نیست باید استانداردشو بخری و پیاده سازی کنی
                        استاندارد IEC 61158-2 و IEC 61158-1 رو باید بگیری
                        هم میشه با سریال درستش کرد و هم با اترنت یا همون TCP/IP
                        موفق باشید
                        زندگی یعنی امید و حرکت
                        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پیاده سازی profibus باarm

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                          پروفیباس Open protocol نیست باید استانداردشو بخری و پیاده سازی کنی
                          استاندارد IEC 61158-2 و IEC 61158-1 رو باید بگیری
                          هم میشه با سریال درستش کرد و هم با اترنت یا همون TCP/IP
                          موفق باشید
                          به نکته خوبی اشاره کردند .
                          پس در صورتی که بخوایم اونو با ASIC یا FPGA پیاده سازی کنیم باید پروتکلش رو هم تهیه کنیم .

دیدگاه

سلام
                            این ماژول های که گفتند قیمت خیلی بالایی داره
                            من فقط نیاز به slave دارم خیلی از تجهیزات رو دیدم که با میکرو راه اندازی کردن
                            یه نمونه هم دیدم با یه دونه cpld Xilinx درست شده بود
                            استانداردش رو بخواهیم بگیریم باید چی کار کنیم ؟
                            قیمتش در چه حدود می تونه باشه؟
                            از راهنمایی دوستان ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                              سلام
                              این ماژول های که گفتند قیمت خیلی بالایی داره
                              من فقط نیاز به slave دارم خیلی از تجهیزات رو دیدم که با میکرو راه اندازی کردن
                              یه نمونه هم دیدم با یه دونه cpld Xilinx درست شده بود
                              استانداردش رو بخواهیم بگیریم باید چی کار کنیم ؟
                              قیمتش در چه حدود می تونه باشه؟
                              از راهنمایی دوستان ممنونم
                              استاندارد رو باید از سایت IEC بخری و کمه کمش 100 دلاری هم آب میخوره البته دقیق نمیدونم
                              ولی بین خودمون باشه تو اینترنت سرچ کن رایگان گیر میاری
                              بچه ها اگه پایه باشین من میخام با SAM7X256 و با استفاده از TCP/IP راش بندازم
                              شروع کنیم به راه اندازیش
                              البته بد نیست قبلش ModBus رو راه بندازیم که Open Protocol هست و در ضمن خیلی راحت
                              زندگی یعنی امید و حرکت
                              کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                              سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                              برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                              به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X