پاسخ : درخواست راهنمایی برای انتخاب میکروکنترلر مناسب برای کار در دمای بالا
اولا که تاپیک تو قسمت ARM ایجاد شده و استارتر هم خواسته بدونه که ARM چه مزیتی در این زمینه داره وگرنه میتونست تاپیک رو تو قسمت AVR ایجاد کنه
ثانیا ورود به مبحث ARM اصلا اتلاف وقت نیست بلکه صرفه جویی در وقت هم میباشد
ثالثا به اعتقاد من گاهی اوقات اندکی هزینه بیشتر میتونه از خیلی از مشکلات در آینده جلوگیری کنه
رابعا به اندازه کافی مثال از سری LPC وجود داره که ریسک رو به اندازه ی قابل توجهی کاهش میده
رو کم کنی و بحث بچگانه و حاشیه رو شما شروع کردی و حالا من رو هم متهم میکنی ؟!!! وگرنه رفتار منطقی این بود که به جای بیسواد و دروغگو خطاب کردن من دلیل میاوردی که مثلا به این دلیل از منظر شما من در اشتباهم . من هرچیزی که تو این تاپیک نوشتم رو با دلیل ذکر کردم
جدای از این بحث ها شما بفرما کدوم یکی رو مدنظر داری که من قیمت بگیرم ببینم بفرستن درخونت چقدر میشه هزینش
بنده خدا رو بحث "تعریف پروتکل" هم که میشه جوابت رو داد .
اونطور که معلومه شما یه 7 یا 8 دوری اون PDF رو دوره کردی البته ...
ضمنا دوباره تا کید میکنم این بحث رو در همون تاپیک ادامه بده ( نمیدونم چرا از ادامه دادن بحث تو اون تاپیک خودداری میکنی :-? )
نوشته اصلی توسط starshid
نوشته اصلی توسط rozeh
ثانیا ورود به مبحث ARM اصلا اتلاف وقت نیست بلکه صرفه جویی در وقت هم میباشد
ثالثا به اعتقاد من گاهی اوقات اندکی هزینه بیشتر میتونه از خیلی از مشکلات در آینده جلوگیری کنه
رابعا به اندازه کافی مثال از سری LPC وجود داره که ریسک رو به اندازه ی قابل توجهی کاهش میده
نوشته اصلی توسط rozeh
جدای از این بحث ها شما بفرما کدوم یکی رو مدنظر داری که من قیمت بگیرم ببینم بفرستن درخونت چقدر میشه هزینش
نوشته اصلی توسط rozeh
اونطور که معلومه شما یه 7 یا 8 دوری اون PDF رو دوره کردی البته ...
ضمنا دوباره تا کید میکنم این بحث رو در همون تاپیک ادامه بده ( نمیدونم چرا از ادامه دادن بحث تو اون تاپیک خودداری میکنی :-? )
دیدگاه