اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای انتخاب میکروکنترلر مناسب برای کار در دمای بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی برای انتخاب میکروکنترلر مناسب برای کار در دمای بالا

نوشته اصلی توسط starshid
    سلام
    من نیاز به یک میکرو کنترلر دارم که توانایی کار در یک پروسه صنعتی و دمای بالا تا حدود 60 درجه رو به طور مداوم داشته باشه
    نیاز به سرعت پردازش بالا و امکانات خاصی وجود نداره و پروسه از نظر منطقی ساده ست
    فقط می مونه بحث دما و نویز و کارکرد قابل اطمینان (مشکل هنگ و ارور و ...)
    چه میکرویی رو پیشنهاد می کنید دوستان؟
    من با avr کار کردم
    arm از این نظر مزیت خاصی داره؟
    ممنونم :smile:
    نوشته اصلی توسط rozeh
    شما وقتی پیشنهاد می دی اونم توی این نوع سوال باید خوب دقت کنی.
    معلوم بود که کار استارتر با یه AVR هم راه میفته اون نه می خواد چیز زیادی یاد بگیره، نه وقتشو تلف کنه، نه خرج زیادی کنه، و نه ریسک جدید بکنه.
    اولا که تاپیک تو قسمت ARM ایجاد شده و استارتر هم خواسته بدونه که ARM چه مزیتی در این زمینه داره وگرنه میتونست تاپیک رو تو قسمت AVR ایجاد کنه
    ثانیا ورود به مبحث ARM اصلا اتلاف وقت نیست بلکه صرفه جویی در وقت هم میباشد
    ثالثا به اعتقاد من گاهی اوقات اندکی هزینه بیشتر میتونه از خیلی از مشکلات در آینده جلوگیری کنه
    رابعا به اندازه کافی مثال از سری LPC وجود داره که ریسک رو به اندازه ی قابل توجهی کاهش میده

نوشته اصلی توسط rozeh
    اون LPC18xx هم که گفتین به نظر من برعکس، پیدا کردنش اصلا راحت نیست!
    بله،
    این رو پیشنهاد بدید تا هم رو منو کم کنی و هم استارتر هر چی دنبالش بگرده پیدا نکنه!(شایدم بهتر باشه بگم نتونه وارد کنه)
    رو کم کنی و بحث بچگانه و حاشیه رو شما شروع کردی و حالا من رو هم متهم میکنی ؟!!! وگرنه رفتار منطقی این بود که به جای بیسواد و دروغگو خطاب کردن من دلیل میاوردی که مثلا به این دلیل از منظر شما من در اشتباهم . من هرچیزی که تو این تاپیک نوشتم رو با دلیل ذکر کردم
    جدای از این بحث ها شما بفرما کدوم یکی رو مدنظر داری که من قیمت بگیرم ببینم بفرستن درخونت چقدر میشه هزینش

نوشته اصلی توسط rozeh
    چیزی به اسم پروتکل UHF وجود نداره. اونم PDF تگزاز هم یه چیز دیگه هستش(خصوصا اسمش) که من فکر میکنم شما اصلا نخوندیش.
    بنده خدا رو بحث "تعریف پروتکل" هم که میشه جوابت رو داد .
    اونطور که معلومه شما یه 7 یا 8 دوری اون PDF رو دوره کردی البته ...
    ضمنا دوباره تا کید میکنم این بحث رو در همون تاپیک ادامه بده ( نمیدونم چرا از ادامه دادن بحث تو اون تاپیک خودداری میکنی :-? )

دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا بحث غیر این موضوع رو به PM منتقل کنید.
      اینم یه ARM7 با رنج دمایی -55 تا +220 درجه سانتیگراد : SM470R1B1MHKPS
      این آی سی یکی از غول های دمایی هستش ولی
      خیلی خوبه بردی نمونه برداری که با این آی سی ساخته شده رو ببینید.
      کلی ایده های دمای بالا توی برد این این استفاده شده است , بعلاوه جنس برد و نوع چینش برد.
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdiks
        لطفا بحث غیر این موضوع رو به PM منتقل کنید.
        متاسفانه من نمی تونم این کار رو بکنم. چون باید بقیه هم جواب این کاربر رو همین جا ببینن. واسه من هم افت داره. چون من می دونم بلد نیست. آخه چطور همچین کسی که نمی دونه چطور از یه اوسیلاتور کریستالی استفاده کنه یا وصلش که به میکرو می تونه همچین ادعایی کنه(که من خیلی بلدم). یا مثلا من توی اون دوتا تاپیکی که گفته بود نظراتی دادم که بهم گفت چرا با عصبانیت باهاش حرف میزنم در حالی که اینطور نبود. دوستان نظارتی هم پست های منو پاک کردن که درگیری نشه. درحالی که این دوستمون خودش عصبانیه هستش نه من. مثلا اینو ببین:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8298#msg488298
        حالا جالب اینجاست که به اون نظراتی که داده بودم داره عمل میکنه.
        یا این موضوع UHF هم خیلی جالبه!
        یا مثلا این نظرش رو توی پست بالایی نگاه کنید:

ثالثا به اعتقاد من گاهی اوقات اندکی هزینه بیشتر میتونه از خیلی از مشکلات در آینده جلوگیری کنه
        اصلا این از بیس اشتباهه!
        من به شما قول میدم که اینقده که AVR امتحان پس داده میکروهای ARM پس ندادن. ایشون مثلا می خوان یه کاری رو که با یه مگا8 3 هزار تومنی میشه انجام داد با یه 32بیتی که حداقلش توی فروشگاه 14 هزار تومن قیمت داره انجام بده.
        اگه تولید انبوه باشه که دیگه واقعا اشتباه...
        اگه من چیزی نمیگم بخاطر اینه که نمی خوام کسی رو ضایع یا ناراحت کنم. بلعکس، طوری میگم که ناراحت نشه و یه چیزی یاد بگیره. خودش خوب می دونه هر وقت بهم پی ام داده که کمکش کنم کم نذاشتم ولی فکر نکنم دیگه لازم باشه بهشون کمک کنم. ظاهرا ایشون به جاهای جالبی رسیدن که ما بی خبریم.
        خیله خب، من دیگه به پست های ایشون جواب نمیدم تا دیگه موضوعی پیش نیاد

دیدگاه

پاسخ : درخواست راهنمایی برای انتخاب میکروک&#1

اول:
          داداشای گلم از شما بعیده، من شمارو به احترام و رفاقت میشناسم، کمی مهربان باشید! همه ما به دانش هم بدهکاریم والا ما این دانسته هارو تولید نکردیم که ادعایی برشون داشته باشیم...
          دوم:
          ببینید برای کار در دمای بالا(البته 60 درجه بالا به حساب نمیاد اونقدرا هم) فقط تجربه حرف اولو میزنه، اکثر دیتا شیتا دمای کاری رو تا 80 ، 85 درجه اعلام کردن، اما در عمل اینطور نیست، کمپانی سازنده مجهول الاسمی که اون ای سی رو تو چین ساخته یکم درصد مواد سازنده کیس رو بالا پایین کرده باشه همه چی بهم میریزه.
          پس بگرد دنبال کسی که مستقیما با میکرو خاصی تو این دما کار کرده.
          من stm32 رو تو 60 الی 65 درجه محیط پر نویز استفاده کردم بدون مشکل، بحث استقامت هم به arm یا pic یا avr بودن واقعا ربطی نداره، این که arm ها مطمئن ترن دلیلش کیفیت ساخت بالاتر هست (هرچند بنجول هم داره میکروهای بر پایه معماری arm) والا معماری داخلی پروسسور تاثیری برین قضیه نداره.
          راستی at91 هم تا 52 درجه قبلنا استفاده کردم اوکی بوده.
          pic های 8 بیتی و 16 بیتی که اوایل کار میکردم هم بدک نبودن،ولی دمای خاصی مد نظرم نیست که بگم.
          از avr هم تاحالا تو پروژه صنعتی استفاده نکردم و تجربه ای تو این زمینه ندارم، ولی کلا از اتمل دل خوشی ندارم...(at91 واقعا 2 سال از زندگیمو حروم کرد!)
          مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Always Student
            سلام
            شما میتونید از LPC18xx استفاده کنید . که جای xx عدد قرار می گیره .
            اکثرشون دمای -45 تا +110 درجه رو ساپورت می کنن .
            تازه امسال نشستی برگزار شد و قرار بر این شد که ARM ای تولید بشه که به صورت ذاتی برای کار در محیط های با نویز بالا مناسب باشه .
            سلام.
            بابا طرف گفت اصلا نیازی به پردازش زیادی نداره.
            اونوقت شما lpc18xx با 180MHz کلاک و 200KB SRAM معرفی میکنید. oo:
            تو ایران هم نیست.و در صورت وجود هم قیمت بالایی داره حدود 35 تا 45

60 درجه چندان زیاد نیست هر میکرویی از پسش برمیاد.
            ازاونجایی که تاپیک تو انجمن آرم ایجاد شده من LPC2103 رو معرفی میکنم که الان ارزان ترین میکرو آرم موجود در بازار هست.
            تا 85 درجه به صورت پایدار کار میکنه.
            البته از STM32F103CBT6 هم نمیشه گذشت.
            تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
              سلام مهندس، این واقعا خوبه فقط من میگم اگه یکی تستش کرده باشه تو این دما بهتره.
              مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh
                متاسفانه من نمی تونم این کار رو بکنم. چون باید بقیه هم جواب این کاربر رو همین جا ببینن. واسه من هم افت داره. چون من می دونم بلد نیست. آخه چطور همچین کسی که نمی دونه چطور از یه اوسیلاتور کریستالی استفاده کنه یا وصلش که به میکرو می تونه همچین ادعایی کنه(که من خیلی بلدم). یا مثلا من توی اون دوتا تاپیکی که گفته بود نظراتی دادم که بهم گفت چرا با عصبانیت باهاش حرف میزنم در حالی که اینطور نبود. دوستان نظارتی هم پست های منو پاک کردن که درگیری نشه. درحالی که این دوستمون خودش عصبانیه هستش نه من. مثلا اینو ببین:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8298#msg488298
                حالا جالب اینجاست که به اون نظراتی که داده بودم داره عمل میکنه.

ابتدای امر باید بگم که من اوسیلاتور رو میخواستم به روشی غیر از روش معمول استفاده کنم که دوستان میگفتن میشه ولی شما می گفتی نمیشه
                در مورد اون اوسیلاتور که هرگز از نظر شما پیروی نمیکنم
                مطمئنم حتی یک بار هم از OCXO و چرا راه دور بریم از TCXO هم استفاده نکردی
                اون دو تا تاپیک قبلی به دلیل داشتن عنوان مشابه پاک شده بودن نه به خاطر ارسال های بیخود شما که ربطی هم نداشت . میتونید از طریق بچه های تیم نظارتی پیگیری کنید .
                من دلیل گذاشتن اون لینک رو نمیدونم بیشتر توضیح بده

نوشته اصلی توسط rozeh
                یا این موضوع UHF هم خیلی جالبه!
                این موضوع UHF رو شما تو همون تاپیک مربوطه پیگیری کن _ نمیدونم چرا از این کار امتناع میکنی :-/

نوشته اصلی توسط rozeh
                [color=brown][b]من به شما قول میدم که اینقده که AVR امتحان پس داده میکروهای ARM پس ندادن. ایشون مثلا می خوان یه کاری رو که با یه مگا8 3 هزار تومنی میشه انجام داد با یه 32بیتی که حداقلش توی فروشگاه 14 هزار تومن قیمت داره انجام بده.
                اگه تولید انبوه باشه که دیگه واقعا اشتباه...
                نمیدونم چرا تظاهر به بی اطلاعی میکنی ( البته شاید بدونما ... ) :
                عزیز استارتر خواستن بدونن که ARM در این زمینه چطوره عملکردش

نوشته اصلی توسط rozeh
                اگه من چیزی نمیگم بخاطر اینه که نمی خوام کسی رو ضایع یا ناراحت کنم. بلعکس، طوری میگم که ناراحت نشه و یه چیزی یاد بگیره. خودش خوب می دونه هر وقت بهم پی ام داده که کمکش کنم کم نذاشتم ولی فکر نکنم دیگه لازم باشه بهشون کمک کنم. ظاهرا ایشون به جاهای جالبی رسیدن که ما بی خبریم.
                خیله خب، من دیگه به پست های ایشون جواب نمیدم تا دیگه موضوعی پیش نیاد
                بله در مورد وایرلس پی ام دادم بهشون جز یه ایراد گیری بیخود چیزی ننوشتن
                چندین بار هم ازشون خواستم که به اون تاپیک سر بزنن ولی اینکار رو نکردن :-?
                نه ممنون زین پس به کمک شما نیاز ندام اوف عجب جاهاییم رسیدم
                تا حالاش هم موضوع خاصی پیش نیومده ( من یه سری پیشنهاد دادم . هرکی دوست داره توجه کنه هر کی دوس نداره توجه نکنه )
                اتفاقا شما هرجا دیدی دارم به نظرت اشتباه می کنم بیا و جلومو بگیر تازه خوشحال هم میشم :wow:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست راهنمایی برای انتخاب میکروک

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                  سلام.
                  بابا طرف گفت اصلا نیازی به پردازش زیادی نداره.
                  اونوقت شما lpc18xx با 180MHz کلاک و 200KB SRAM معرفی میکنید. oo:
                  تو ایران هم نیست.و در صورت وجود هم قیمت بالایی داره حدود 35 تا 45

60 درجه چندان زیاد نیست هر میکرویی از پسش برمیاد.
                  ازاونجایی که تاپیک تو انجمن آرم ایجاد شده من LPC2103 رو معرفی میکنم که الان ارزان ترین میکرو آرم موجود در بازار هست.
                  تا 85 درجه به صورت پایدار کار میکنه.
                  نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                  اول:
                  داداشای گلم از شما بعیده، من شمارو به احترام و رفاقت میشناسم، کمی مهربان باشید! همه ما به دانش هم بدهکاریم والا ما این دانسته هارو تولید نکردیم که ادعایی برشون داشته باشیم...
                  دوم:
                  ببینید برای کار در دمای بالا(البته 60 درجه بالا به حساب نمیاد اونقدرا هم) فقط تجربه حرف اولو میزنه، اکثر دیتا شیتا دمای کاری رو تا 80 ، 85 درجه اعلام کردن، اما در عمل اینطور نیست، کمپانی سازنده مجهول الاسمی که اون ای سی رو تو چین ساخته یکم درصد مواد سازنده کیس رو بالا پایین کرده باشه همه چی بهم میریزه.
                  بله همینطور هست که دوستمون mehdi_nxp می فرمایند ولی بنا بر گفته دوم جناب جعفری من این LPC18xx رو معرفی کردم که تا اطمینان بیشتری حاصل بشه .
                  در مورد قیمت کاملا حق با شماست .
                  اما در مورد ARM و نویز های موجود در مکان های صنعتی باید بگم که اونطوری که من اطلاع کسب کردم امسال نشستی در کمپانی Freescale برگزار شد و قرار شد تا ARM ای ساخته بشه که جوابگوی کار در محیط های با نویز بالا باشه اونطوری که من یادم میاد Freescale E series بود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X