اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش و ایپرام چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فلش و ایپرام چیست؟

فلش و ایپرام چیست؟ هر یک ای سی جداگانه دارن یا هر دو توی یه ای سی ذخیره میشن؟ oo:
    به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست
    عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

پاسخ : فلش و ایپرام چیست؟

نوشته اصلی توسط ic 555
    فلش و ایپرام چیست؟ هر یک ای سی جداگانه دارن یا هر دو توی یه ای سی ذخیره میشن؟ oo:
    فلش حافظه ای هست که ثوابت و کد برنامه توش قرار میگیره و اطلاعاتی که توش هست موقع اجرای برنامه توسط میکرو قابل تغییر نیست و فقط موقع پروگرم کردن تغییر میکنند
    ولی EEPROM حافظه ای هست که موقع اجرای برنامه توسط خود میکرو هم قابل تغییره
    لازم به ذکره که هر دوی این حافظه ها پایدارن و با قطع و وصل شدن تغذیه یا ریست شدن میکرو اطلاعاتشون از بین نمیره و باقی میونه

توی میکروهای آرم من ندیدم EEPROM داشته باشن و فقط فلش دارن
    اگه EEPROM میخای باید به صورت جانبی یک چیچ به میکرو وصل کنی
    موفق باشی
    زندگی یعنی امید و حرکت
    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فلش و ایپرام چیست؟

نوشته اصلی توسط ic 555
      می دونستید یکی از قوانین انجمن اینه که سوالات تکراری نپرسیم؟ در واقع من الان با اولین جستجو توی گوگل نتیجه همین سایت خودمون رو دیدم. اینجا رو بخونید:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58955.0

توی نت اینقده در مورد انواع حافظه ها(چه فلش و چه EEPROM) اطلاعات هست که گفتن نداره.

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
      فلش حافظه ای هست که ثوابت و کد برنامه توش قرار میگیره و اطلاعاتی که توش هست موقع اجرای برنامه توسط میکرو قابل تغییر نیست و فقط موقع پروگرم کردن تغییر میکنند
      ولی EEPROM حافظه ای هست که موقع اجرای برنامه توسط خود میکرو هم قابل تغییره
      لازم به ذکره که هر دوی این حافظه ها پایدارن و با قطع و وصل شدن تغذیه یا ریست شدن میکرو اطلاعاتشون از بین نمیره و باقی میونه

موفق باشی
      در واقع هر دو یکی هستن. ول یه سری ویژگی ها دارن که تا حدودی با هم فرق دارن.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فلش و ایپرام چیست؟

نوشته اصلی توسط rozeh

در واقع هر دو یکی هستن. ول یه سری ویژگی ها دارن که تا حدودی با هم فرق دارن.
        میدونم هر دو یکی هستند ولی در عمل شرایط اون طوری بود که گفتم
        حافظه ی EEPROM رو میشه با میکرو و در حین اجرای برنامه تغییر داد ولی Flash رو نمیشه
        زندگی یعنی امید و حرکت
        کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
        سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
        برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
        به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : فلش و ایپرام چیست؟

میدونم هر دو یکی هستند ولی در عمل شرایط اون طوری بود که گفتم
          حافظه ی EEPROM رو میشه با میکرو و در حین اجرای برنامه تغییر داد ولی Flash رو نمیشه
          البته آقای ایمانی فر شما استاد ما هستید
          ولی همون فلش رو هم من بارها بحثشو تو نت دیدم که بچه ها با اسمبلی می خواستن همچین کاری بکنن(و شدنی هستش). ولی خب در کل عاقلانه به نظر نمیاد. توی لینکی که خودم هم گذاشتم گفته های مرحوم آقازاده به عنوان منبع هست(می تونید ببینید).

دیدگاه

موفق باشی

کلمه فلش بیانگر یک طیف مخصوص حافظه ها است مثل اسم خاص خودرو
            همانطوری خودرو میتونه شامل هر وسیله نقلیه باشه
            فلش هم یک نوع حافظه های خواندنی و و دوباره برنامه ریزی غیر وابسته به ولتاز هستند برخلاف sdram , sram ها
            و برمبنای EEPROM electrically erasable programmable read-only memory ساخته میشن
            و خود EEPROM برمبنای گیت های NAND و NOR ساخته میشن بنابراین حافظه فلش یا NAND ی هستند یا NOR ی و usb flash درایو ها بخاطر ارزان بودن با گیتهای NOR ساخته میشن .
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
              ... usb flash درایو ها بخاطر ارزان بودن با گیتهای NOR ساخته میشن .
              عارضم به خدمت شما که من یه فلش USB ساخت توشیبا 2GB دارم که حافظش ساخت ST هستش و نوع NAND!

دیدگاه

پاسخ : فلش و ایپرام چیست؟

Flash و EEPROM بسیار مشابه هم هستند .
                Flash سریعتر از EEPROM است . دلیل آنکه عمل Erase در EEPROM به صورت Cell by Cell انجام میشه ولی در Flash این کار به صورت Block by Block صورت می پذیره . هر Block از چند Cell تشکیل شده . Block میتونه در حد یک Word یا بزرگتر باشه .
                اینطور نیست که لزوما هر سلول در بردارنده یک بیت باشه و میتونه دو بیت رو هم شامل بشه .

دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X