اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فوق کم مصرفترین ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فوق کم مصرفترین ARM

سلام به دوستان عزیز خودم

لطفا برای این سوالم کمک کنین

کم مصرفترین میکروکنترلر ARM کدام است (جریان نامی )؟

لطفا راهنماییم کنین :cry2: :cry2: :cry2:

مقدار مد نظر من بین 100 تا 300میکروآمپره!!!

البته بشه تو تهران پیداش کرد!!!!!!!!!!!!1

پاسخ : فوق کم مصرفترین ARM

سلام
    100 تا 300میکروآمپر!!! :eek:
    می خوایین اصلا بهش فکر نکنیم؟ :mrgreen:
    ببین شاید بشه با برداشتن کلاک بعضی قسمت ها یه کارایی کرد ولی این چیزی که شما می خوایید یه جورایی... :rolleyes:

دیدگاه

همون طور که rozeh گفت باید کلاک همه قسمتای اضافی رو غیر فعال کنی.
      از مد sleep و deep sleep استفاده کنی و کلا هر راهی که برای کم کردن مصرف توان وجود داره تا بتونی مصرفشو به حداقل برسونی
      ولی کلا بعدی میدونم بتونی به 300 میکرو آمپر برسونی
      حالا چرا این قدر کم، مگه کارت چیه؟
      زندگی یعنی امید و حرکت
      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

سلام بر شما دوست گلم

ممنون که زحمت کشیدین و جوابمو دادید....... بازم ممنون

راستش من این نوع میکرو را برای کار زیر می خوام چون باید برای سالهای طولانی برای مثال 6 الی 7 سال از باتری (باتریم 2ahآمپر در ساعت)استفاده کنم و باید میکروی من مصرفش پایین باشه!
        چون میکرو باید بطور دائم در ورودی دنبال پالس باشه و تایمرش رو start و reset کنه به همبن خاطر فکر کنم نشه از مدهای بالا استفاده کرد!!!(البته فکر کنم باز مطمئن نیستم!)
        البته این راهم اضافه کنم که برنامه و کاری که میکروکنترلر باید پردازش کند سنگین نیست و سبک است که در ادامه می گویم که چه کار میکند!!
        .
        .
        فقط چون من محدودیت جا دارم باید اندازه میکروکنترلر خیلی کوچیک باشه (اگه بصورت smdموجود باشه که خیلی خوبه!) جریان مصرفی در حال کار معمولی خیلی کمی داشته باشه کمتر از میلی آمپر چون می خوام از باتریم برای مدت طولانی استفاده کنم!!
        .
        .
        .
        اما برنامه یا کاری که میکرو باید انجام دهد این است که بوسیله یک برنامه تایمر ،میکرو 1 ثانیه منتظر یک پالس از ورودی می ماند اگر در مدت زمان 1 ثانیه پالس را در یافت نکند فرمان روشن شدن یک LED را به عنوان خروجی میدهد و LED روشن میکند (بصورت چشمک-فلاش مانند)و هم زمان تایمر خود را ریست میکند و دوباره تایمر شروع میکند ........
        اگر پالس را در ورودی دریافت بکند LED را روشن نمیکند (خاموش می ماند) و باز تایمر را ریست میکند و دوباره تایمر آغاز میکند و این سیکل را ادامه می دهد!!!

فکر کنم برنامه سبکی باشه و توان زیادی از میکرو نکشه؟ درسته؟

یکی از دوستان arm را پیشنهاد داد که من برای کسب تکلیف مزاحم شما شدم.
        و لی میخوام که راهنماییم کنین و این طور میکرویی با مقدار مصرف نامی پیدا کنین لطفا

بازم منتظرم! با احترام پنام

دیدگاه

راستی یکی از دوستان هم میکروهای MSP را پیشنهاد دادکه فوق فوق العاده کم مصرفند ولی نمی دونم تو تهران پیدا بشه یا نه!

شما سراغ دارین که آیا پیدا می شه یا نه؟ بهمین خاطر من بیشتر متمرکز شدم روی arm ها اما اگه پیدا بشه عالیه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
            راستش من این نوع میکرو را برای کار زیر می خوام چون باید برای سالهای طولانی برای مثال 6 الی 7 سال از باتری (باتریم 2ahآمپر در ساعت)استفاده کنم و باید میکروی من مصرفش پایین باشه!
            چون میکرو باید بطور دائم در ورودی دنبال پالس باشه و تایمرش رو start و reset کنه به همبن خاطر فکر کنم نشه از مدهای بالا استفاده کرد!!!(البته فکر کنم باز مطمئن نیستم!)
            به مدهای کاری میکرو نگاه کنید ببینید چه قسمتیشون فعاله. مثلا میکرو های بیس ARM محصول ST اگه اشتباه نکرده باشم 3 مد کاری داره. ولی فکر نکنم بازم به کارتون بیاد.
            نوشته اصلی توسط panamm
            البته این راهم اضافه کنم که برنامه و کاری که میکروکنترلر باید پردازش کند سنگین نیست و سبک است که در ادامه می گویم که چه کار میکند!!
            بعید می دونم این حرف تاثیری در مقدار مصرف میکرو داشته باشه.
            نوشته اصلی توسط panamm
            فقط چون من محدودیت جا دارم باید اندازه میکروکنترلر خیلی کوچیک باشه (اگه بصورت smdموجود باشه که خیلی خوبه!) جریان مصرفی در حال کار معمولی خیلی کمی داشته باشه کمتر از میلی آمپر چون می خوام از باتریم برای مدت طولانی استفاده کنم!!
            همه SMD هستن. این موضوعی نیست.
            نوشته اصلی توسط panamm
            اما برنامه یا کاری که میکرو باید انجام دهد این است که بوسیله یک برنامه تایمر ،میکرو 1 ثانیه منتظر یک پالس از ورودی می ماند اگر در مدت زمان 1 ثانیه پالس را در یافت نکند فرمان روشن شدن یک LED را به عنوان خروجی میدهد و LED روشن میکند (بصورت چشمک-فلاش مانند)و هم زمان تایمر خود را ریست میکند و دوباره تایمر شروع میکند ........
            اگر پالس را در ورودی دریافت بکند LED را روشن نمیکند (خاموش می ماند) و باز تایمر را ریست میکند و دوباره تایمر آغاز میکند و این سیکل را ادامه می دهد!!!
            فکر کنم برنامه سبکی باشه و توان زیادی از میکرو نکشه؟ درسته؟
            شما همچین LED با این جریان گیرتون میاد؟!
            تازه با تغییر رنگ LED میزان ولتاژ و جریان کشیش هم تغییر میکنه(فکر کنم کم مصرفتر از همش قرمز باشه).

نوشته اصلی توسط panamm
            راستی یکی از دوستان هم میکروهای MSP را پیشنهاد دادکه فوق فوق العاده کم مصرفند ولی نمی دونم تو تهران پیدا بشه یا نه!

شما سراغ دارین که آیا پیدا می شه یا نه؟ بهمین خاطر من بیشتر متمرکز شدم روی arm ها اما اگه پیدا بشه عالیه!
            ببخشید ولی باید بگم عمرا!(اگه بود بذارید تا ما هم ببینیم)
            حتی اگه فرض بگیریم که مشکل میکرو رو حل کردید پس LED رو چیکار میکنید؟
            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
            توصیه میکنم فعلا انتخابتون سری XMEGA محصولات اتمل باشه.

در آخر هم باید بگم که بهتره فکرتون رو روی باتری بذارید تا میکرو.

دیدگاه

داداش مرسی از این همه دقت نظرت

من که خیلی کف کردم خیلی خوب و ریز و موردی جواب دادی. بازم دستت دردنکنه.

از همه پاسخهاتون بینهات ممنون

ولی همه اینارو بزاریم کنار سوالمو جور دیگه و مختصر و مفید مطرح میکنم

آقا اصلا کم مصرف ترین یعنی فوق کم مصرف ترین میکرویی که میشناسین و میشه از تهران پیداش کرد کدومه؟؟؟؟

یعنی کم مصرفترین کم مصرف ترین کم مصرفترینشون که موجوده!؟

راستی برام هم اصلا قیمتش مهم نیست که چقدر باشه ؟ حتی اگه گرونم باشه مشکلی نیست.!!!!!!!!!!!

اگه معرفی کردین مقدار مصرفش را هم بنویسید(البته در حالت فعال بودنش)

بازم بینهایت ممنون از شما rozeh جان

دیدگاه

سلام یک سوال دیگه هم داشتم که دقیقا به این کاهش مصرف میکرو ارتباط داره

اجازه می خوام من کل کاری که از میکرو انتظار دارم رو بنویسم و شما بی زحمت بگین آیا این کار را میکرو میتواند در حالت مودهای کم مصرف مثل powerdown و یا sleep انجام دهد یا نه؟!
                و اما کار مورد نظر من

میکرو طوری برنامه ریزی شده که :
                1- میکرو تعدا پالسهایی که یک سنسور تشخیص حرکتی(تکان خوردن) را در دقیقه میشمارد ، اگر تعداد پالسهای ارسال شده توسط سنسور برای مثال 20 پال در دقیقه بود یعنی اینکه جسم مورد نظر تکان کمی دارد و بهمین خاطر میکرو هیچ واکنشی نشان نداده و به کار خود ادامه می دهد (بعدامیگم چه کاری) و هیچ تغیری در کارش انجام نمی ده!
                اما اگر تعدا پالسهای ارسالی توسط سنسور بیش از 20پالس در دقیقه بود ؛ میکرو تشخیص میده که جسم مورد نظر تکان های شدیدی می خوره و باید برنامه A را اجرا بکند.

2- کار دیگه ای که هم زمان با کار (1)میکرو انجام میده اینه که میکرو توسط تایمرش هر 0.7 ثانیه(هفت دهم) منتظر یک پالس از یک سنسور دیگه ای میمونه ؛ اگه در این مدت زمان 0.7ثانیه ؛پالس را دریافت کرد که هیچ ؛ اونوقت تایمرش رو ریست میکنه تا 0.7 ثانیه بعدی ! اما اگر پالس دریافت نکرد خودش یک LED را بصورت چشمک زن روشن میکند و هم زمان تایمرش رو ریست میکنه تا 0.7 ثانیه بعد و همین سیکل ادامه پیدا میکنه.
                (بنظر شما همین قسمت 2 را میتونه در حال power-down یا sleep یا standby انجام بده؟!)

3- برای قسمت 2 میشه یک حالت دیگه ای را هم تصور کرد مبنی بر اینکه میکرو در حالت sleep یا دیگر مودهای کم مصرف باشه و در همین حالت پالس های سنسور را دریافت کند ؛اگر در مدت زمان 0.7ثانیه پالس دریافت کرد در همان حالت sleepبماند و فقط تایمرش را ریست کند ، اما اگر پالس را دریافت نکرد ؛ آنموقع فعال شده و از حالت sleep دربیاید و فرمان روشن شدن LED را بدهد و دوباره به حالت sleep برود(بطور اتوماتیک)؟ بنظرتون اینکار می شه؟

دیدگاه

خواهش میکنم.
                  من فقط XMEGA رو دیدم.
                  و اما در مورد برنامه؛
                  ممکنه بشه از اون مدها استفاده کرد(با وقفه بیدارش کنید) ولی بازم اون LED اگه فعال بشه جریان میره بال(اگه بخواد چشمک هم بزنه که بازم بیشتر)ا. تازه اینایی که من میگم بدون بررسی درست هستش.

دیدگاه

سلام دوست عزیز کم مصرفترین میکرو های بدرد بخوری که ساخته شدند خانواده +cortex_m0 هستند که بهنرین کمپانی هم که روی این موضوع کار کرده کمپانی freescale هست .از جمله میکرو های خوبش که قیمت پایینی داره سری KL02Z هست که حتی 24 پینش هم موجود هست.قبلا من برا یه کاری نیاز داشتم توی همون تهران گفتم واسم اوردن.اگه کارتون توجیه اقتصادی داره و تولید انبوه ، میصرفه بیارین

دیدگاه

سلام داداش alireza.r مرسی از پیشنهادتون خیلی خوب راهنماییم کردین

آره فکر کنم توجیه اقتصادی داشته باشه. مال چه کشوریه؟ آدرس سایتشم می تونی بزاری

میتونین بگین که جریان مصرفی اش چند بود و اینکه برای برنامه ریزی اش مشکل بود یا شبیه avr یا arm بود؟

دیدگاه

در حالت عادی هسته میکرو یکی از قسمت هایی هست که بیشترین جریان رو مصرف میکنه. کلا هسته های +cortex_m0 با شعار low cost , low power درست شدند
                        http://www.arm.com/products/processors/cortex-m/cortex-m0plus.php
                        سایت فری اسکیل
                        http://www.freescale.com/
                        لینک ساپورت کیل و امکاناتش
                        http://www.keil.com/dd/chip/6880.htm

لازم به ذکر مثل بقیه میکرو های arm با کیل برنامه نویسی و با jtag یا swd پروگرم میشن.

جالبیش اینه که اگه توی سایت digikey نگاه کنید قیمت این میکرو با این همه امکاناتش از atmeg8 ارزون تره

دیدگاه

دستت درد نکنه داداش خیلی کمکم کردی ممنونم

پیگیری میکنم

ممکنه دوباره مزاحمت بشم!!
                          بازم ممنون

دیدگاه

تنها موردی که ممکنه به درد کار شما بخوره، به نظر من attiny2313a هستش که تو بازار ایران هم به وفور یافت میشه و توان مصرفیش در حالت 1MHz و ولتاژ 1.8 ولت حدود 240 میکرو آمپره.

دیدگاه

باطری برای 7-8 سال باید شارژ رو نگه داره؟ شارژ میشه؟ یا کلا" یه بار شارژ میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X