اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاربردهای عملی ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : کاربردهای عملی ARM

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
    دوست عزیز شما دیدگاهت نسبت به ایران چیه؟
    مقیم ایران هستی دیگه؟
    احیانا خارج نیستی که ندونی چه خبره
    الان تو ایران کارایی میشه که دیگه حتی ARM هم جوابگو نیست و باید بری سراغ پردازنده های سیگنال هلی دیجیتال (DSP).شما یه کار پردازش سیگنال (تصویر، صوت و ... ) بخای انجام بده حتی ARM هم کم میاره و این کارا تو ایران زیاد انجام میشه. شرکتای خیلی بزرگی وجود دارن که این کارا رو انجام میدن.
    صنعت دفاع که دیگه نگو حسابی محتاجشه
    دوست عزیز
    سوء تفاهم نشه، من نگفتم ARM تو ایران کاربردی نداره. من گفتم به نظرم میرسه با این کاربردهایی که تو این تاپیک بهش اشاره شده، کاربردش فعلا محدود باشه. مثلا همین کاربردهایی که تو این تاپیک اشاره شده رو در نظر بگیر. واقعا چند درصد پروژه های صنعتی در حد طراحی تبلت و لب تاب و موبایل و اینجور چیزاس؟ نمیگم با آرم پروژه اجرا نمیشه ولی به نظر میاد( میگم به نظر میاد ها! من که تو آرم تخصص ندارم) خیلی کمه. به نظرتون چند درصد پروژه های صنعتی تو کشور ما از آرم استفاده میکنن؟(صنعیت دفاع رو بذارین کنار)
    پروژه های خاصی شاید نیاز به آرم دارن که بعید میدونم به دست من و شما برسه(البته خودم رو بهتره بگم چون شما رو نمیشناسم!) مثلا همین پروژه های صنعت دفاع، به دست من یکی که نمیرسه شما رو نمیدونم! اصلا فرض کنید من متخصص و ماهر در ARM، شما پروژه سراغ داری؟ :biggrin:
    من میخوام متقاعد بشم که کاربردش در حدی هست که آدم یکی دوسال روش وقت بذاره و تخصص پیدا کنه. لطفا راهنماییم کنین.

دیدگاه

پاسخ : کاربردهای عملی ARM

اگه بخای میتونی برای سربازی پروژه کسر خدمت بگیری و البته پروژه ای بهت میدن که پوستت کنده شه
      منتها باید دانشجوی ارشد به بالا باشی
      همه پروژه هاشون هم نظامی نیست حتی پروژه صنعتی هم دارن ولی خب در مقایسه با نظامیا خیلی خیلی کمترن
      زندگی یعنی امید و حرکت
      کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
      سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
      برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
      به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
        اگه بخای میتونی برای سربازی پروژه کسر خدمت بگیری و البته پروژه ای بهت میدن که پوستت کنده شه
        منتها باید دانشجوی ارشد به بالا باشی
        همه پروژه هاشون هم نظامی نیست حتی پروژه صنعتی هم دارن ولی خب در مقایسه با نظامیا خیلی خیلی کمترن
        ممنونم دوست عزیز
        من جواب سوالم رو نگرفتم. از شما و بقیه دوستانی که تو آرم تخصص دارند خواهش میکنم راهنماییم کنن. کسایی که با آرم کار میکنند و تو صنعت هم فعالیت دارند راهنمایی کنن. چقدر تو صنعت ما کاربرد داره؟ صنعت عمومی اکثر شرکت ها باهاش سر و کار دارن. نه صنایع خاص و محدود.
        در مورد سربازی باید بگم که من پایان خدمت دارم ولی اگر شما لینکی داری با این جور جاها من حاضرم پولی براشون پروژه انجام بدم! :biggrin: پروژه هرچقدر هم سخت باشه مهم نیست. قبلا تو دوران ارشد باهاشون همکاری مختصری داشتم. ولی الان نه
        ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

دو مورد دستگاه ساخت داخل که خودم دیدم تا حالا اینا بوده:

یه دستگاهی بود که می تونستی توش 100 تا شبکه کامپیوتری رو تعریف کنی و دستگاه به طور اتوماتیک از هر کدومشون PING می گرفت و اگه هر کدوم از کامپیوترها مشکلی واسش پیش میومد از طریق ارسال ایمیل به مدیر اطلاع میداد.کاربردش واسه ISP ها هستش.
          اینکه اجبار بوده توش از ARM استفاده بشه یا نه رو دیگه من نمیدونم :rolleyes:

مورد دوم هم دستگاه های ثبت ورود و خروج با اثرانگشت که LCD رنگی 5 اینچی هم داشت.

مطمئنا خیلی جاهای دیگه هم هست.از تمام دوستانی که خودشون در این رابطه پروژه ای انجام دادن یا به عینه دیدن که در فلان پروژه از این پردازنده ها استفاده شده بیان و وسیله مورد نظر رو معرفی کنن
          اینکه از این پردازنده ها واسه صنایع دفاعی؛گوشی های موبایل و تبلت ها استفاده میشه بر همه محرزه و نیاز به معرفی مجدد نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
            ...مورد دوم هم دستگاه های ثبت ورود و خروج با اثرانگشت که LCD رنگی 5 اینچی هم داشت...
            خوب شد گفتین!
            یکی از مواردی که گفته میشه مهمه(همچنین واسه خودم) اینه که اخیرا استفاده از نمایشگرهای رنگی خیلی زیاد شده. AVR به زور می تونه این نمایشگرها رو درایو کنه! من احساسم اینه که دقیقا از نمایشگرهای گرافیکی به بالا همه باید با ARM مورد استفاده قرار بگیره نه AVR!
            در کل توی ورودی و خروجی هایی که باید نمایش داده بشه، شدیدا توصیه میکنم از ARM ها استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
              ممنونم دوست عزیز
              من جواب سوالم رو نگرفتم. از شما و بقیه دوستانی که تو آرم تخصص دارند خواهش میکنم راهنماییم کنن. کسایی که با آرم کار میکنند و تو صنعت هم فعالیت دارند راهنمایی کنن. چقدر تو صنعت ما کاربرد داره؟ صنعت عمومی اکثر شرکت ها باهاش سر و کار دارن. نه صنایع خاص و محدود.
              در مورد سربازی باید بگم که من پایان خدمت دارم ولی اگر شما لینکی داری با این جور جاها من حاضرم پولی براشون پروژه انجام بدم! :biggrin: پروژه هرچقدر هم سخت باشه مهم نیست. قبلا تو دوران ارشد باهاشون همکاری مختصری داشتم. ولی الان نه
              ممنون از راهنماییتون
              کاربرد داره دوست عزیز.
              مثلا من خودم برای یه جایی دارم یه کاری میکنم که LCD رنگی هم داره و یه مقدار سرعت براش مهمه که کاربر نفهمه که تصاویر صفحه داره رفرش میشه و ... و البته تعداد ورودی خروجیشم زیاده و احتمالا شبکه هم لازم بشه البته احتمالا و من ARM رو انتخاب کردم و دلیل اصلیمم همون سرعت رفرش تصویر LCD بود.
              میشد همین پروژه رو با AVR انجام داد ولی کیفیتی که میخاستن رو بهش نمیرسیدن و سرعت رفرش تصویر پایین میومد
              زندگی یعنی امید و حرکت
              کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
              سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
              برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
              به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

سلام ممنون از همگی
                حالا به نظر شما من که تو الکترونیک زیاد کار نکردم و الان کارشناسیم تموم شده سه تا سوال دارم
                یک /می خوام تو این دو ماه تا ارشدم کسب درامدی داشته یاشم چیکار کنم؟
                دو / یا برم مقاله کار کنم؟باز از کجا شروع کنم؟
                سه / نرم افزار کار کنم بازم از کجا؟؟؟
                انجمن پرسش و پاسخ مهندسی پزشکی
                http://biomedeng.ir/forum_per/
                +++++++++++++++++++++++++++++++++
                سایت مهندسی پزشکی
                http://biomedeng.ir/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X