اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با کدوم میکروکنترلر شروع کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

با کدوم میکروکنترلر شروع کنم؟

سلام دوستان.
    من قبلا با avr البته به زبون بیسیک کار کردم. حالا میخوام arm رو یاد بگیرم. اما مطمعن نیستم با کدومشون کار کنم؟ بعضی ها میگن با اتمل شروع کنم بعدا برم بالاتر. اما بعضی دیگه هم میگن با lpc کار کنم. میگن کار باهاش راحت تره.
    حالا من موندم. اگه میشه کمکم کنید. کدومشون بهتره. کدوم قویترن؟ کدوم راحتتره. واسه شروع چطور شروع کنم.
    راستی قصد دارم برد آموزشی بگیرم. به نظرتون هدربرد بگیرم یا برد کامل آموزشی رو؟ چه بردی رو پیشنهاد میکنید؟ لطفا راهنمایی کیند. من فردا میخوام از بوشهر بیام تهران واسه خرید همین چیزا. بعد از اون هم به خاطر کارم و سربازیم حالا حالاها نمیتونم برم. اگه میشه راهنمایی کنید تا بدونم دقیقا چی بخرم؟
    با تشکر

پاسخ : با کدوم میکروکنترلر شروع کنم؟

آرم خیلی سخته
    من یکی خواستم شروع کنم واقعا گیر کردم توش

به نظر من اول برو یه میکروی ساده تر مثل ایآ‌ویآ‌آر با «زبان C» کار کن بعد بیا سراغ آرم
    واقعا میآ‌گم آرم به شدت سخته و سر در آوردن از پریفرالآ‌هاش یه طرف،سر در آوردن از درایورهایی که شرکتا براش نوشتن و کار کردن باهاشون کد زدن باهاشون یه طرف دیگه،حالا smd بودن و بستهآ‌های فوقآ‌العاده ظریفی که برای آرم دادن بیرون و لحیم کاریآ‌های سخت و دشوار و pcb زدنآ‌های گرونی که لازم داره رو کجای دل باید گذاشت
    از طرفی هم بعضی از نسخهآ‌هاش که ممکنه یا تو ایران نباشه یا خیلی گرون در بیاد

دیدگاه

میکرو pic فک کنم بهترینش باشه به نظرم

دیدگاه

اگر خواستین شروع کنید همون LPC17XX
        نوشته اصلی توسط سیدآ‌علی
        آرم خیلی سخته
        من یکی خواستم شروع کنم واقعا گیر کردم توش

به نظر من اول برو یه میکروی ساده تر مثل ایآ‌ویآ‌آر با «زبان C» کار کن بعد بیا سراغ آرم
        واقعا میآ‌گم آرم به شدت سخته و سر در آوردن از پریفرالآ‌هاش یه طرف،سر در آوردن از درایورهایی که شرکتا براش نوشتن و کار کردن باهاشون کد زدن باهاشون یه طرف دیگه،حالا smd بودن و بستهآ‌های فوقآ‌العاده ظریفی که برای آرم دادن بیرون و لحیم کاریآ‌های سخت و دشوار و pcb زدنآ‌های گرونی که لازم داره رو کجای دل باید گذاشت
        از طرفی هم بعضی از نسخهآ‌هاش که ممکنه یا تو ایران نباشه یا خیلی گرون در بیاد
        مگه شما قبلا با میکرو دیگه ای کار نکردید؟
        ببینید کلا ARM مثل میکروهای بچه بازی(مثل AVR یا PIC هشت بیتی) نیست!
        شما برای یادگیری باید وقت بذارید.
        چی خیال کردید!

نوشته اصلی توسط m.chamanifard72a
        میکرو pic فک کنم بهترینش باشه به نظرم
        oo:
        PIC هم یه محدودیتی داره! واسه کارهای بالاتر چی؟ باز هم PIC؟
        اینجوری نیست.

دیدگاه

من خودم X256 خیییلی کار کردم ولی معتقدم LPC1768 یه چیز دیگست و خیلی بهتره
          پیشنهاد میکنم با 1768 کار کنید و البته خیلی هم سخت نیست هر چیزی اولش یکم سخته ولی راحت میشه :mrgreen:
          زندگی یعنی امید و حرکت
          کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
          سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
          به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

سلام
            همان طور که دوستان راهنمایی کردند برای شروع با آرم در حال حاضر سری آرم کورتکس شرکت فیلیپس مثل lpc1768 و lpc1788 بهتره و رجبیستر هاش روان تر( نسبت به شرکت stm)
            سخت هم نیست !
            فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
            فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
            فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
            فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

من به زبون c تا حدودی آشنایی دارم. چند روزی قسمت های او.لش رو خوندم تا بتونم آرم رو بهتر یاد بگیرم. قبلا با avr هم کار کردم البته به زبان بیسیک. تقریبا هم خوب بلدم. ولی به قول دوستمون بچه بازیه.pic هم فقط در حد تئوری یه سری بهش زدم.الان میخوام arm رو خوب یاد بگیرم.و میخوام که با یه میکرویی کار کنم که واقعا به دردم بخوره. pic و avr خیلی خوبن اما موندن تو اون سطح دیگه به درد من نمیخوره. نه اینکه بگم سطحم توی اون میکروها خیلی بالاست ها ، ولی در حدی هست که اگه جایی نیازی شد کارم رو راه بیاندازه.میخوام یه چیزی رو یاد بگیرم که یه سر و گردن از اونها بالاتر باشه.
              خوب تا اینجا lpc مثل اینکه انتخاب خوبیه. در مورد برد آموزشی و کتاب چی؟ در اون مورد هم پیشنهادی میکنید؟
              از چه بردی استفاده کنم؟ اصلا برد کامل بخرم یا نه؟
              کتابی هست که بتونه کارم رو راه بیاندازه؟ یا حد اقل مجله ای چیزی؟
              قیقتش من دیگه نه پول اض افی برای امتحان کردن دارم و نه وقت برای تلف کردن. قبلا دو تا کتاب رو خوندم اونها برای آرمهای شرکت اتمل بودن.(البته کتاب های خوبی هم نبودن.) دیگه نمیخوام با آزمون و خطا پیش برم. اگه میشه در این موارد هم راهنمایی کنید.
              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan
                من به زبون c تا حدودی آشنایی دارم. چند روزی قسمت های او.لش رو خوندم تا بتونم آرم رو بهتر یاد بگیرم. قبلا با avr هم کار کردم البته به زبان بیسیک. تقریبا هم خوب بلدم. ولی به قول دوستمون بچه بازیه.pic هم فقط در حد تئوری یه سری بهش زدم.الان میخوام arm رو خوب یاد بگیرم.و میخوام که با یه میکرویی کار کنم که واقعا به دردم بخوره. pic و avr خیلی خوبن اما موندن تو اون سطح دیگه به درد من نمیخوره. نه اینکه بگم سطحم توی اون میکروها خیلی بالاست ها ، ولی در حدی هست که اگه جایی نیازی شد کارم رو راه بیاندازه.میخوام یه چیزی رو یاد بگیرم که یه سر و گردن از اونها بالاتر باشه.
                خوب تا اینجا lpc مثل اینکه انتخاب خوبیه. در مورد برد آموزشی و کتاب چی؟ در اون مورد هم پیشنهادی میکنید؟
                از چه بردی استفاده کنم؟ اصلا برد کامل بخرم یا نه؟
                کتابی هست که بتونه کارم رو راه بیاندازه؟ یا حد اقل مجله ای چیزی؟
                قیقتش من دیگه نه پول اض افی برای امتحان کردن دارم و نه وقت برای تلف کردن. قبلا دو تا کتاب رو خوندم اونها برای آرمهای شرکت اتمل بودن.(البته کتاب های خوبی هم نبودن.) دیگه نمیخوام با آزمون و خطا پیش برم. اگه میشه در این موارد هم راهنمایی کنید.
                با تشکر
                من بارها می خواستم یه تاپیک کامل واسه بچه ها بزنم تا بودنن که باید چیکار کنن. یکیش خودم. وقتی AVR رو یاد گرفتم فهمیدم که هنوز کمه! الان هم STM32 کار میکنم ولی فهمیدم که اینم کمه و باید کنارش یه Cortex-A هم یاد بگیرم. من فکر میکنم واسه شما هم پیش خواهد اومد. شما اگه با انگلیسی مشکل دارید با همین LPC شروع کنید اگه هم که مشکلی ندارید ST32 رو استارت بزنید. ولی یادتون نره از 8بیتی ها به بالا(خودشون نه) دیگه باید کدنویسیتون رو خیلی خوب کنید. خصوصا بعدا اگه خواستید مثل من برید سراغ Cortex-A که دیگه کارتون به سیستم عامل میکشه که عمرا با کدنویسی ساده حل بشه!
                کلا بعد از خرید یه میکرو مگه به جز برنامه نویسی کار دیگه ای هم میکنید!؟ قطعا نه! همینه که خیلی مهمه همه برقی ها(نه تنها شما) کدنویسیشون رو خوب کنن. البته این خیلی زمانگیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtahamtan
                  سلام دوستان.
                  من قبلا با avr البته به زبون بیسیک کار کردم. حالا میخوام arm رو یاد بگیرم. اما مطمعن نیستم با کدومشون کار کنم؟ بعضی ها میگن با اتمل شروع کنم بعدا برم بالاتر. اما بعضی دیگه هم میگن با lpc کار کنم. میگن کار باهاش راحت تره.
                  حالا من موندم. اگه میشه کمکم کنید. کدومشون بهتره. کدوم قویترن؟ کدوم راحتتره. واسه شروع چطور شروع کنم.
                  راستی قصد دارم برد آموزشی بگیرم. به نظرتون هدربرد بگیرم یا برد کامل آموزشی رو؟ چه بردی رو پیشنهاد میکنید؟ لطفا راهنمایی کیند. من فردا میخوام از بوشهر بیام تهران واسه خرید همین چیزا. بعد از اون هم به خاطر کارم و سربازیم حالا حالاها نمیتونم برم. اگه میشه راهنمایی کنید تا بدونم دقیقا چی بخرم؟
                  با تشکر
                  سلام دوست عزیز
                  این سیستم عامل و برد رو هم یه نگاهی بنداز-با توجه به این که سیستم عامله، اما برای شروع کار چیز خوبی به نظر می رسه
                  link is unavailable
                  من ول کردم، می خوام ببینم که شما هم ول می کنین یا نه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X